vviosna 10.06.04, 21:45 chcialam sie z Wami podzielic ta radosna nowina :) to ma byc najradosniejszy watek - niech wpisuja sie wiec tu ludzie, ktorzy maja tak znakomity humor jak ja :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yola.loyalna Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 10.06.04, 21:47 jest super bo jest pidzama party jest fajnie bo jest poncz jest jak w niebie bo jest moja glupia wi0sna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! IP: 203.154.152.* 10.06.04, 21:49 vvi0sna napisała: > vviosna napisała: > > > to zamknij w koncu ten swoj durny pysk, cygne i nie poruszaj tematu tej pa > ni. > b > > o > > poki co to ty ciagle zaczepiasz tego pana i ciagle nawiazujesz do tej pani > . > > wiec nie lituj sie falszywie, glupia suko, tyklo odp. sie od tamtej kobiet > y, > > kapewu? > > rozumiesz, prosta implikacja: zalujesz tamtej pani=>trzymaj pysk na klo > dke i > > nie > > poruszaj jej tematu. proste? wiec sie stosuj. ----------------------------------------------------- na co: vvi0sna napisała: > A co ty zrobisz dla tej pani? > Będziesz sie skradac jeszcze ciszej po schodach? I co ty na to Joasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 10.06.04, 21:54 sluchajcie, sluchajcie, polecam Wam radosne piosenki: Wayne Wonder - Hold Me Now UB40 - Every Breath You Take Dryden Mitchell - Friday, I'm in Love Eve/Wyclef Jean - Your Love [L.O.V.E. Reggae Mix] Fergie/Will.I.Am - True pozdrowka!!!!! -- xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 10.06.04, 23:06 vviosna napisała: > sluchajcie, sluchajcie, polecam Wam radosne piosenki: > > Wayne Wonder - Hold Me Now > UB40 - Every Breath You Take > Dryden Mitchell - Friday, I'm in Love > Eve/Wyclef Jean - Your Love [L.O.V.E. Reggae Mix] > Fergie/Will.I.Am - True > > pozdrowka!!!!! > -- > xoxo Jeszcze sutra serca.serdecznie pozdrawiam.Sistars. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! IP: 203.154.152.* 10.06.04, 22:05 No tak.Czekamy teraz aż Asia wymysli nowego nicka. Ten będzie zupełnie inny:taki piękny i wcale nie obrzydliwy i będzie się mocno podobał Tedowi.Ted nie lubi jak ktoś pisze pod róznymi nickami ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:25 nie lubie.jak sie pisze.tak sie pisze.gdyby ptak polecial.to deszcz nie znalby sensu.mowil miszcz Tsy.ucz sie dziewczyno.nim twe lata przemina.grf oczywiscie.zobacze.poznam.albo nie.u!tequila!jou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to chyba o nich Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! IP: 220.114.37.* 10.06.04, 22:37 To ważkie pytanie dzis bez odpowiedzi? Rano procesja, wieczorem puszczanie dupy z żonatym. Asiuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 10.06.04, 23:40 przesylam wszystkim pozdrowionka znad analizy :)) oooooooo, wlasnie zostalam obdarowana batonikiem :) sezamki w czekoladzie - to jest to!!! mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:44 Dałas cynk, że mi d... obrabiają, to masz batonika u!tequilla! ps. dzieki za austriackiego pajaca troche ich zajmie jou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to chyba o niej Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! IP: 220.114.37.* 10.06.04, 23:53 > Dałas cynk, że mi d... obrabiają, to masz batonika > u!tequilla! Cieplutki Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 11.06.04, 10:39 Zycie piekne wprawdzie nie jest, ale sie w miare szczesliwie uklada. Na dobry poczatek dnia (deszcz mi kurka zabrali, a tak fajnie bylo - bez Slonca ;]) polecam wdzieczne (dzwieczne tez moze byc) Placebo. Milego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 11.06.04, 11:03 szycie jest piekne placebo tesh Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 11.06.04, 11:22 A chasem zdasha siem, she loodzie rano dzifnie myslom i stajom sie barciej perfitni i zloslifi nish zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 11.06.04, 11:34 nortia napisała: > A chasem zdasha siem, she loodzie rano dzifnie myslom i stajom sie barciej > perfitni i zloslifi nish zwykle. > rano szycie jest piekne wietchorem tesh ale tylko dla niectooryh dobry wietchoor, pani Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!! 11.06.04, 13:48 nortia napisała: > A chasem zdasha siem, she loodzie rano dzifnie myslom i stajom sie barciej > perfitni i zloslifi nish zwykle. > a kcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
maaat3 Szkoda że wiosna już się kończy.. 11.06.04, 22:27 vviosna napisała: > chcialam sie z Wami podzielic ta radosna nowina :) > to ma byc najradosniejszy watek - niech wpisuja sie wiec tu ludzie, ktorzy > maja tak znakomity humor jak ja :)))))))))) > ................. Wiosna w parku. On: - Lubisz bez? Ona: - Lubię ... ale boję się ciąży ... Odpowiedz Link Zgłoś