vvi0sna Re: KSIEGA SKARG I WNIOSKOW DO WIOSNY 14.06.04, 14:14 powiem wiecej: to wszystko jest nawet bardziej nudne od twojej sygnaturki, t.king nudziarze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna gdzie ty wi0sno - tam i ja!! 14.06.04, 14:36 moja glupia przyjaciólka wrócila! dochodzilas do siebie po pidzama party? wkrotce znowu impreza bedziemy walczyc z celulitem dzis w naj jest super profesjonalny przyzad do masazu ciala juz nam kupilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 14.06.04, 15:24 Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa ale czwarta będzie na pewno na maczugi. ALBERT EINSTEIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 14.06.04, 15:36 Kobieta, która ma jednego kochanka jest aniołem, która ma dwóch jest potworem, która ma trzech jest kobietą. WIKTOR HUGO Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja!! 14.06.04, 15:52 yola.loyalna napisała: > moja glupia przyjaciólka wrócila! > dochodzilas do siebie po pidzama party? > wkrotce znowu impreza > bedziemy walczyc z celulitem > dzis w naj jest super profesjonalny przyzad do masazu ciala > juz nam kupilam O dzizaaa Asiuuuu. Pies cię trącał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja!! 14.06.04, 16:03 vvi0sna napisała: > yola.loyalna napisała: > > > moja glupia przyjaciólka wrócila! > > dochodzilas do siebie po pidzama party? > > wkrotce znowu impreza > > bedziemy walczyc z celulitem > > dzis w naj jest super profesjonalny przyzad do masazu ciala > > juz nam kupilam > > > > O dzizaaa Asiuuuu. > Pies cię trącał ;) No. I spadaj na szamot :) haha:) a ta yola.loyalna to za kogo niby "robi"?:) - - - - czyżby....? (panienka była AŻ tak bezczelna?) Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja!! 14.06.04, 17:08 incognitto napisał: > a ta yola.loyalna to za kogo niby "robi"?:) > czyżby....? > (panienka była AŻ tak bezczelna?) robie za siebie za yole.loyalna o dzizaaaaaaaaaaaaaa 'AZ' tak beszczelna tzn jak? Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja!! 14.06.04, 17:09 vvi0sna napisała: > O dzizaaa Asiuuuu. > Pies cię trącał ;) chcialoby sie napisac BINGO ale.... nie tym razem idiotyczna przyjaciolko o dzizaaaaaaaaaaaaaaaaaa piiiiiiiiiiiiiiiiiiis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manta Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja!! IP: *.net / *.pool8172.interbusiness.it 14.06.04, 23:17 yola.loyalna napisała: > vvi0sna napisała: > > > > O dzizaaa Asiuuuu. > > Pies cię trącał ;) > > chcialoby sie napisac BINGO ale.... > nie tym razem idiotyczna przyjaciolko > > o dzizaaaaaaaaaaaaaaaaaa > piiiiiiiiiiiiiiiiiiis! To kiedy cie tracal? Nie wstydz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goracy Re: KSIEGA SKARG I WNIOSKOW DO WIOSNY IP: *.elpos.net 14.06.04, 17:46 wiosna jest za zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
maaat3 Re: KSIEGA SKARG I WNIOSKOW DO WIOSNY 14.06.04, 18:49 o z was jest bez grzechu, niech nadrobi stracony czas!" Odpowiedz Link Zgłoś