lokator 17.06.04, 13:37 Co tam porabiają Twoi partyzanci? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2134734.html Nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genuine44 Re: Poly... 17.06.04, 13:50 To jedyna dostepna rozrywka. "Tato, ide sie rozerwac" :) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Poly... 17.06.04, 14:26 lokator napisał: > Co tam porabiają Twoi partyzanci? > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2134734.html > Nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem? ciągle promujesz nasz udział w wyzwoleniu Iraku przed hussajnem i świata przed BMR , którą hussajn chciał użyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Poly... 17.06.04, 14:28 takie sa prawa partyzantki, nic dziwnego. uderza sie we wroga i kolaborantow. ps "nie wykluczone"? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Poly... 18.06.04, 12:47 ted.allrightsreserved napisał: > takie sa prawa partyzantki, nic dziwnego. uderza sie we wroga i kolaborantow. ;-) Czytałeś wystarczającą ilość moich postów, żeby wiedzieć, że w tym kontekście partyzanci znaczą "partyzanci". Chłop czy też urzędnik, albo student nie mają zamelinowanych w piwnicy lub w chlewiku wyrzutni rakietowych, broni ręcznej, moździeży, granatów, materiałów wybuchowych, zapalników sterowanych radiem itd. Ale to wszystko mają byli funkcjonariusze saddamowskiej służby bezpieczeństwa. Lubisz się podroczyć, prawda? > ps > "nie wykluczone"? ??? lokator@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Poly... 22.06.04, 11:50 vviosna napisała: > > lokator@gazeta.pl > > o naiwnosci > To jest informacja, że gdy w skrzynce znajdę maila od Teda, to nie wyrzucę go do kosza bez czytania. Zupełnie odwrotnie do sytuacji gdyby nadawcą była "vviosna". A Ty oczami wyobraźni widzisz mnie, gdy trzęsącymi rękoma sprawdzam co godzinę pocztę, czy aby nie ma nic od Teda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted@berdyczów.pl Re: Poly... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 18:52 "nie wykluczone" niewykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Poly... 22.06.04, 19:03 cyt.: 'jak taki (_*_) moze myslec, ze do niego mejla wysle' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Poly... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:20 a ona jak yawsye na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Poly... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:22 no a teraz na programisty: a ona jak zawsze na temat Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Poly... 24.06.04, 08:24 vviosna napisała: > cyt.: 'jak taki (_*_) moze myslec, ze do niego mejla wysle' No, cóż... Szanowna pani rzecznik. Rozumiem, że pani sponsor i dobroczńca zaszufladkował mnie pod hasłem "(_*_)". Nie pozostaje mi nic innego jak napisać, że nie wystarczy mieć inteligencję, trzeba jeszcze umieć jej używać. Ta uwaga, cały czas, dotyczy bardziej pani rzecznik/adwokat niż pani sponsora, chociaż w bezkrytycznym i bezstresowym przejmowaniu pani narowów, pani sponsor wykazuje duże zdolności. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re 'sponsor' , leżeć ! 24.06.04, 13:59 lokator napisał: (..) Wczoraj, na Dzien Ojca, ktoś od najstarszej Cury dostał jeszcze krótszy łańcuch i nie sięga już do ręki, apetyt musi zaspakajać lizaniem stóp. Rzeczywiście naiwni są Ci którzy wczesniej tego nie dostrzegli. Lokatorze wykazałeś duzo dobrej woli, naprawdę Cię podziwiam. U6 ma racje - jesteś dobrym człowiekiem, (bez 'może', U6:))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Re 'sponsor' , leżeć ! 24.06.04, 14:35 kurka piszcie bardziej jasno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Re 'sponsor' , leżeć ! 24.06.04, 14:41 rhemek napisał: > kurka piszcie bardziej jasno !!! OOO! OOO! Wlasnie Rhemku, piszcie bardziej jasno! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Poly... 25.06.04, 13:52 lokator napisał: > Nie pozostaje mi nic innego jak napisać, że nie > wystarczy mieć inteligencję, trzeba jeszcze umieć jej używać. podpisuje sie wszystkimi koncowkami a jesli juz sie umie jej uzywac, lub przynajmniej takie sie ma wrazenie, to dobrze jest uzywac jej do wyzszych celow niz dlubanie w nosie i nie wyciagac pochopnych wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Poly... 25.06.04, 14:50 ted.allrightsreserved napisał: > lokator napisał: > > > Nie pozostaje mi nic innego jak napisać, że nie > > wystarczy mieć inteligencję, trzeba jeszcze umieć jej używać. > > podpisuje sie wszystkimi koncowkami > a jesli juz sie umie jej uzywac, lub przynajmniej takie sie ma wrazenie, to > dobrze jest uzywac jej do wyzszych celow niz dlubanie w nosie > i nie wyciagac pochopnych wnioskow > Tośmy sobie pogadali.... Słoneczko dzisiaj całkiem, całkiem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Poly... 25.06.04, 22:50 > a jesli juz sie umie jej uzywac, lub przynajmniej takie sie ma wrazenie, to > dobrze jest uzywac jej do wyzszych celow niz dlubanie w nosie > i nie wyciagac pochopnych wnioskow hehe nic dodac, nic ujac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Poly... 25.06.04, 22:52 ted.allrightsreserved napisał: > lokator napisał: > > > Nie pozostaje mi nic innego jak napisać, że nie > > wystarczy mieć inteligencję, trzeba jeszcze umieć jej używać. > > podpisuje sie wszystkimi koncowkami > a jesli juz sie umie jej uzywac, lub przynajmniej takie sie ma wrazenie, to > dobrze jest uzywac jej do wyzszych celow niz dlubanie w nosie > i nie wyciagac pochopnych wnioskow > towarzystwo wzajemnej adoracji? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Poly... 26.06.04, 00:47 unsatisfied6 napisał: > > dobrze jest uzywac jej do wyzszych celow niz dlubanie w nosie > > i nie wyciagac pochopnych wnioskow > > > towarzystwo wzajemnej adoracji? > och nie bzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Poly... 26.06.04, 00:50 ted.allrightsreserved napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > > > dobrze jest uzywac jej do wyzszych celow niz dlubanie w nosie > > > i nie wyciagac pochopnych wnioskow > > > > > towarzystwo wzajemnej adoracji? > > > > och nie > bzzzzzzzz > > ted , nie śpisz - jak fajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Poly... 26.06.04, 00:59 wrocilem z urlopu, a tu polowanie na komucha mam sie bac? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Poly... 26.06.04, 01:03 ted.allrightsreserved napisał: > wrocilem z urlopu, a tu polowanie na komucha > mam sie bac? co ty ? do lokatora się przyrównujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Poly... 26.06.04, 01:14 caly czas pamietam, ze mnie kiedys zakwalifikowales do tej grupy spoko, to mnie nie obraza, tylko bawi Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Poly... 26.06.04, 01:18 ted.allrightsreserved napisał: > caly czas pamietam, ze mnie kiedys zakwalifikowales do tej grupy > spoko, to mnie nie obraza, tylko bawi > ale nawet jeśli bym cię tam zakwalifikował , to z dużym szacunkiem . takim jakim mam do siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Poly... 26.06.04, 01:18 ted.allrightsreserved napisał: > caly czas pamietam, ze mnie kiedys zakwalifikowales do tej grupy > spoko, to mnie nie obraza, tylko bawi > ale nawet jeśli bym cię tam zakwalifikował , to z dużym szacunkiem . takim jakim mam do siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Poly... 26.06.04, 01:40 dziekuje za szacunek, ale ja i komunista, komuch? :))) kiedys przechodzilem fascynacje ta ideologia. mialem chyba 17 lat. probowalem nawet marksa przeczytac. szybko mi przeszlo. komuna? czemu nie, ale dwuosobowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Poly... 26.06.04, 01:42 ted.allrightsreserved napisał: > dziekuje za szacunek, ale ja i komunista, komuch? :))) > kiedys przechodzilem fascynacje ta ideologia. mialem chyba 17 lat. probowalem > nawet marksa przeczytac. szybko mi przeszlo. > > komuna? czemu nie, ale dwuosobowa ;) > fakt , więcej niż dwoje to nieprzyzwoite . Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Loka... 17.06.04, 20:34 Vichy też miało podobne wojsko. Ludzi gotowych za parę groszy sprzedać swój kraj. O morale nie wspominam. Ta nowa iracka armia... Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Loka... 18.06.04, 12:37 polynomial napisał: > Vichy też miało podobne wojsko. Ludzi gotowych za parę groszy sprzedać swój > kraj. O morale nie wspominam. Ta nowa iracka armia... Vichy, przed wojną, nie miało Saddama Husajna i było Paryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Loka... 18.06.04, 15:57 Wątpie, żeby iraccy kolaboranci wstępowali do tej armii z nienawiści do Saddama. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Loka... 18.06.04, 18:19 polynomial napisał: > Wątpie, żeby iraccy kolaboranci wstępowali do tej armii z nienawiści do Saddama > . > > Polynomial-C ale tak twierdzi lokator . nie wiem , co tu na forum robi - powinien zostać przynajmniej doradcą prezydenta , jeśli nie premierem . Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Loka... 22.06.04, 09:47 unsatisfied6 napisał: > polynomial napisał: > > > Wątpie, żeby iraccy kolaboranci wstępowali do tej armii z nienawiści do > Saddama > > . > > > > Polynomial-C > > ale tak twierdzi lokator . nie wiem , co tu na forum robi - powinien > zostać przynajmniej doradcą prezydenta , jeśli nie premierem . > > Kolego matematyku: Jeżeli tych, którzy teraz wstępują do irackiej armii i policji nazywasz kolaborantami, to znaczy, że państwo Saddama było dobre (legalne, uczciwe, praworządne, może nawet demokratyczne). Czy w "państwie szatana" można iść przed Biały Dom i demonstrować niezadowolenie z ataku na Irak? Można. Czy w "napadniętym" Iraku można było wyrażać niezadowolenie z rządów Husajna? Odpowiem za was obu, bo nie wiecie. Nie. Czy w wyzwolonym Iraku można palić do woli amerykańskie i irackie flagi? Można. Ale jeżeli ktoś strzela do amerykanów i irakijczyków jednocześnie i nie robi mu to różnicy, to nie jest to partyzant tylko morderca. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Loka... 22.06.04, 16:15 Nie ma już czegoś takiego jak "Irak". :) Jest grupa plemion, państw-miast rozwojem cofnięta do epoki przedindustrialnej, której jedyną centralną władzą stara się być narzucany siłą rząd i przywieziony z USA prezydent (a`la Bierut) i jacyć kacykowie. Dawny Irak to teren, poligon strzelecki, naftowe szyby we władzy sił okupacyjnych. Grupa Irakijczyków palącą przed Kapitolem flagę amerykańską?! :D To jakaś fantastyka! Nie wiem, czy wiesz ale w USA obowiązuje prawo, wg którego można KAŻDEGO zatrzymać i zamknąć bez wyroku, a następnie zamęczyć w którymś z amerykańskich obozów koncentracyjnych i jest to realizowane z całą bezwzględnością. Tak wygląda ich "demokracja". Po za tym Saddam nie porywał polskich obywateli i nie skazywał ich wg irackiego prawa, a czego dopuściły się w latach 90. bandyckie władze Ameryki. Stany Zjednoczone są "rakiem" cywilizacji zachodniej, którego powinno się jak najszybciej usunąć! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Loka... 22.06.04, 16:29 polynomial napisał: > Stany Zjednoczone są "rakiem" cywilizacji zachodniej, którego powinno się jak > najszybciej usunąć! > > Polynomial-C Niech Tobie odpowie Unsatisfied, on tam był... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Allah jest wielki!!!! 19.06.04, 02:41 Znowu bohaterscy bojownicy muzulmanscy ucieli leb kolejnej hydrze. Allah Akbar Poly!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Allah jest wielki!!!! 19.06.04, 20:02 Oczywiście "arabscy terroryści" polecieli do USA i porwali tego człowieka? Czy to może on przyjechał do nich robić intersy ma nieszczęściu Arabów? Jak było? Może reszta tej swołoczy z USA nauczy się siedzieć w domu i nie ruszać dupska dalej niż Statua Wolności (notabene co za perfidia losu! taki symbol w faszystowskim kraju). Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Poly... 22.06.04, 20:46 Tak.. Wielcy terrorysci scieli 3 obywateli zachodu ktorych nikt nie zapraszal. Co za zbrodnia. Przeciez na ulicach usa codziennie ginie ok 300 osob, a w wypadkach ginie 3000 . No ale ci 3 na miesiac scieci to ... :) Moralnosc kalego... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Poly... 22.06.04, 21:39 >No ale ci 3 na miesiac scieci to ... :) Moralnosc > kalego... Logika Kalego. :) Wesoly swiat, wesole przyjaznie, wesole sojusze: Poly, Rhemek, muzulmanscy bandyci. Hihi chlopcy, gratulacje za logike kalego. :) ps. To jak Rhemek, nie przyniesiesz nam wstydu? Jak sadzisz co uzywaja Twoi idole? Tepy noz, pile do drewna, dremel? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Poly... 23.06.04, 09:43 dla amerykancow preferuje tepy, co by dluzej wyła swinia :) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Poly... 23.06.04, 13:31 > dla amerykancow preferuje tepy, co by dluzej wyła swinia :) Hihi, Ty, swiatowiec? Ty, liberal? Ty, znawca tematyki postepu? :) Hihi, za co tak nienawidzisz amerykanow o ktorych najwyrazniej nie masz nawet bladego pojecia? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Poly... 23.06.04, 14:12 za to ze te amerykanskie swinie wybraly Busha na prezydenta i andal go popieraja... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Poly... 23.06.04, 14:38 > za to ze te amerykanskie swinie wybraly Busha na prezydenta i andal go popieraj > a... Co to za belkot? Nie lubisz wieprzowiny? Zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Poly... 23.06.04, 15:33 genuine44 napisał: > > > za to ze te amerykanskie swinie wybraly Busha na prezydenta i andal go > popieraj > > a... > > Co to za belkot? Nie lubisz wieprzowiny? Zyd? :))))))) on lubi tylko cielecinkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Poly... 23.06.04, 16:11 najchetniej steki , takie czerwone :) ---- "Gdy kobieta odmawia miłości, a proponuje ci przyjaźń, nie bierz tego za odmowę; znaczy to, że chce postępować według kolejności." www.sci-fi.pl - niekomercyjny portal sf. Forum swingers forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20783 Odpowiedz Link Zgłoś