Gość: asystent IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 19:25 Czy juz wiadomo, kto bedzie nowym rektorem ATR? I czy bedzie to czlowiek sprzyjajacy polaczeniu ATR z Akademia Bydgoska i powolaniu Uniwersytetu Kazimierzowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiu11 Re: Kto rektorem? 13.03.02, 09:16 Gość portalu: asystent napisał(a): > Czy juz wiadomo, kto bedzie nowym rektorem ATR? I czy bedzie to czlowiek sprzyj > ajacy polaczeniu ATR z > Akademia Bydgoska i powolaniu Uniwersytetu Kazimierzowskiego? Akademia sama utworzy Uniwerek, a ATR powinien stworzyć Polibudę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Kto rektorem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 09:23 Jasne, jasne, uniwerki i polibudy:)) Może najpierw zmienić kadry - z Akademii - przede wszystkim czystka na wydziale pedagogicznym ( połowa etatów nie jest chyba potrzebna, niektóre przedmioty różnia się tylko nazwą) - w ATR przydałoby się chyba przypatrzeć się Chemii- to, o czym opowiadają zestresowani studenci budzi lekkie przerażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Kto rektorem? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 18:50 > różnia się tylko nazwą) - w ATR przydałoby się chyba przypatrzeć się Chemii- > to, o czym opowiadają zestresowani studenci budzi lekkie przerażenie. a co opowiadaja ???? ja slyszalem same dobre rzeczy o bydgoskiej chemii Odpowiedz Link Zgłoś
misiu11 Re: Kto rektorem? 14.03.02, 11:24 Gość portalu: Fore napisał(a): > Jasne, jasne, uniwerki i polibudy:)) > Może najpierw zmienić kadry - z Akademii - przede wszystkim czystka na wydziale > > pedagogicznym ( połowa etatów nie jest chyba potrzebna, niektóre przedmioty > różnia się tylko nazwą) - w ATR przydałoby się chyba przypatrzeć się Chemii- > to, o czym opowiadają zestresowani studenci budzi lekkie przerażenie. Jeżeli jesteś takim znawcą przedmiotu to napewno jesteś członkiem komisji akredytacyjnej. Masz możliwość wykazania się i polikwidować te niby same przedmioty. Życzę pełnej fachowości i dużo szczęścia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Kto rektorem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:46 misiu11 napisał(a): . > > Jeżeli jesteś takim znawcą przedmiotu to napewno jesteś członkiem komisji > akredytacyjnej. Masz możliwość wykazania się i polikwidować te niby same > przedmioty. Życzę pełnej fachowości i dużo szczęścia!!! Komisji akra, akre.... To zdecydowanie za trudne dla mnie:)) Niestety (a może na szczęście) nie jestem członkiem komisji, ale rozumiem, że tak naprawde to była aluzja do tego, że jak nie znam sprawy od początku do końca to nie powinnam sie wypowiadać. I z pewnością masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Kto rektorem? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 21:23 Chyba jeszcze nie wiadomo. Z tego co pamiętam dopiero w zeszłym tygodniu wybieraliśmy elektorów spośród studentów. Wiem również że ostrą kampanię zrobił NZS ale co z tego wyniknie??? Kto to wie?? Odpowiedz Link Zgłoś