unsatisfied6 25.06.04, 22:49 nie usuwasz adm mój kochany ewidentenie rasistowskich wątków dotyczących Arabów . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 czy jak dotyczą Arabów 25.06.04, 23:04 unsatisfied6 napisał: > nie usuwasz adm mój kochany ewidentenie rasistowskich wątków dotyczących > Arabów . czy jak dotyczą Arabów , to nie rasistowskie - znowu czegoś nie doczytałem . Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: czy jak dotyczą Arabów 26.06.04, 08:57 admin to po prostu antysemita nie wiedziales o tym?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: czy jak dotyczą Arabów 26.06.04, 17:10 rhemek napisał: > admin to po prostu antysemita nie wiedziales o tym?? :)) to taki co nie lubi Arabów ? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: do adm 26.06.04, 17:14 unsatisfied6 napisał: > nie usuwasz adm mój kochany ewidentenie rasistowskich wątków dotyczących > Arabów . Czy nazwanie bandyty, bandyta jest rasizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: do adm 26.06.04, 17:16 genuine44 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > nie usuwasz adm mój kochany ewidentenie rasistowskich wątków dotyczących > > Arabów . > > Czy nazwanie bandyty, bandyta jest rasizmem? > czy nazwanie Araba bandytą jest rasizmem ? czy nawoływanie do eksterminacji Arabów jest rasizmem ? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: do adm 26.06.04, 17:18 > czy nazwanie Araba bandytą jest rasizmem ? > czy nawoływanie do eksterminacji Arabów jest > rasizmem ? > Nie arabow, muzulmaskich bandytow. Tu nie tylko o arabow chodzi. Muzulmanie pakistanscy to jeszcze wieksze scierwo. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca zapomniałeś o palestyńczykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 17:21 podobno Arafat to oedofil? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: zapomniałeś o palestyńczykach 26.06.04, 17:25 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > podobno Arafat to oedofil? Tylko nie zaczynaj. Dzisiaj w moim miescie jest przemarsz meskich inaczej. Zastanawiam sie co mam zrobic z popoludniem, moge isc do ZOO popatrzec na dzikie zwierzeta albo blizej na ulice i tez popatrzec na ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca walczyć z robiącymi to inaczej nie pięścią lecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilchelm zdobywca słowem -ma wielką siłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: zapomniałeś o palestyńczykach 26.06.04, 17:32 genuine44 napisał: > Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > > > podobno Arafat to oedofil? > > Tylko nie zaczynaj. Dzisiaj w moim miescie jest przemarsz meskich inaczej. > Zastanawiam sie co mam zrobic z popoludniem, moge isc do ZOO popatrzec na > dzikie zwierzeta albo blizej na ulice i tez popatrzec na ... :) w zoo tego nie zobaczysz . Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: zapomniałeś o palestyńczykach 26.06.04, 17:52 > w zoo tego nie zobaczysz . > > Wybralem ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: zapomniałeś o palestyńczykach 26.06.04, 18:07 > smieszni jestescie W czym? Odpowiedz Link Zgłoś