kot236 29.08.12, 22:13 juz czas by pan burski z PO opuscil swoje stanowisko - szkoda czasu by ten pseudo marynarz kiierowal takim statkiem. juz wole Pana szope i grazyne od sciemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlugi0330 Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 29.08.12, 22:17 Napisałem to JA Grzegorz Gruszka, kandydat na miejsce Bruskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 30.08.12, 06:14 dlugi0330 napisał: > Napisałem to JA Grzegorz Gruszka, kandydat na miejsce Bruskiego. Nie pisz tak bo w mieście A będzie zaraz pełna mobilizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 30.08.12, 01:16 kot236 napisała: > juz czas by pan burski z PO opuscil swoje stanowisko No toć opuszcza każdego dnia - idzie do domu po pracy. myślisz, że tam śpi i pilnuje, aby mu stołka KonDom nie wyrwał znienacka? Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 30.08.12, 01:27 Na taki wniosek jest jeszcze za wcześnie, ale żółta kartka jak najbardziej i to głównie za spalarnię śmieci i brak rzeczywistych działań, wspólnie z telewizyjna twarzą PO, o najpopularniejszym polskim polityku /rodem z Bydgoszczy/ nie wspominając, a to przecież najbliżsi koledzy pana prezydenta, w sprawie S5. dziwnabydgoszcz.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiekzbydgoszczy Re: Inzynier sie odezwał :) 30.08.12, 08:45 semeon napisał: > Na taki wniosek jest jeszcze za wcześnie, ale żółta kartka jak najbardziej i to > głównie za spalarnię śmieci i brak rzeczywistych działań, wspólnie z telewizyj > na twarzą PO, o najpopularniejszym polskim polityku /rodem z Bydgoszczy/ nie ws > pominając, a to przecież najbliżsi koledzy pana prezydenta, w sprawie S5. > > dziwnabydgoszcz.blogspot.com TOĆ mógłbys napisać Chamzyniak cuś więcy,ni? Ja lubię czytać Twoje "mondre" wypociny,chłopczyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramboost Re: Inzynier sie odezwał :) 01.09.12, 02:53 A mój zwieracz nie chciałbyś mnie pocałować, chłoptasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
szczam.napis Dlaczego chcesz trollowi sprawić radość? 01.09.12, 23:51 Przecież cmokanie tych okolic to jego ulubione zajęcie. Jak miał 3 lata to papcio go nauczył takich zabaw, więc można powiedzieć że skłonność do takich zabaw wyssał z kupą taty i teraz każda taka propozycja sprawia mu trudną do opisania przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
pryz-mat Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 30.08.12, 11:11 Zgadzam się z semeonem, choć pewnie Bruski niedługo będzie miał cały wachlarz tych kartek. Na marginesie, co za burak kolejny raz myli nazwisko naszego prezydenta. Pewnie Gruszka po pijaku listy pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 31.08.12, 02:46 A forumowym idiotom i prowokatorom mówimy stanowcze NIE. dziwnabydgoszcz.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa.vaughan Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 31.08.12, 10:24 semeon napisał: > A forumowym idiotom i prowokatorom mówimy stanowcze NIE. Przecież to ciagle ta sama osoba.SPIKE.Ochroniarz z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Burski nie musi odejsc 31.08.12, 10:30 Nie przyłączam się do tego referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar dobry Bruski nie jest zły. 31.08.12, 18:34 Nie wszystkie jego posunięcia wzbudzają entuzjazm, to oczywiste. Ale pamiętajmy, że każdy gra tak jak mu pozwala przeciwnik. Po panu Dombrowiczu wniósł wiele świeżości i co najważniejsze Bydgoską optykę na problemy regionu. To dobrze, kibicujmy mu w tym. Nie osłabiajmy sami swoich reprezentantów, póki stoją na stanowisku obrony naszych interesów. To bardzo głupi, zaczadzony nienawiścią pomysł. Tylko idiota w tej atmosferze wali w swoich reprezentantów - przyjdą wybory, przyjdzie czas rozliczeń i weryfikacji możliwości, propozycji i planów także innych kandydatów i wtedy Bydgoszczanie dadzą legitymację Bruskiemu albo i nie. Póki co wspierajmy go chociaż tam gdzie ewidentnie zabiega o nasze interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
bydzi Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 01.09.12, 11:09 Bruski się nie sprawdził i tu chyba nikt nie ma wątpliwości. Ale kto na jego miejsce? Tu jest problem Bydgoszczy potrzeba nowej politycznej fali, wolnej od układów, kochającej swoje miasto, która wie czego chce. Bruski to populista, nie ma pojęcia o zarządzaniu miastem. Unika trudnych spraw bo woli nic ie robić aby nikt mu nie zarzucił błędu. Udawanie że coś robi uważa za sposób na rządzenie Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Bądźmy społeczeństwem obywatelskim. 01.09.12, 12:59 Skoro już ustaliliśmy, że to referendum to idiotyczny pomysł bo nic nie wniesie oprócz chaosu, czekam na nowe formacje polityczne o rzeczywistym i skutecznym zapleczu. Oczywiście nieskażone PISEM. Przecież Prezydent Bydgoszczy to tylko jedna z sił w trójkącie Marszałek Toruński - Prezydent Torunia - Prezydent Bydgoszczy mamy jeszcze rajców sejmikowych. Pojawia się potrzeba koalicyjności, łączenia interesów celem załatwienia własnych itp. Dlatego chętnie posłucham innych kandydatów. Wiem czego spodziewać się po PiS, SLD, PSL i PO. O Palikocie wiemy tylko tyle że ich Bydgoski poseł teraz "robi studia" więc raczej się niczego nie spodziewam. Ale demokracja jest tym mechanizmem, który nam przyszło przeżyć dlatego proponuję poczekać z tym referendum do wyborów. Czy jest coś mądrzejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Bądźmy społeczeństwem obywatelskim. 01.09.12, 20:57 friedmar napisał: O Palikocie wiemy tylko tyle że ich Bydgoski poseł teraz "robi s > tudia" więc raczej się niczego nie spodziewam. O to tak zaczyna jak pani Renata Beger. Odpowiedz Link Zgłoś
szczam.napis nie myl Bydgoszczy z Toruniem: 01.09.12, 23:58 www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/posel.xsp?id=202&type=W&wojewodztwo=kujawsko-pomorskie "Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy, Wydział Budownictwo, Zarządzanie i Marketing - inżynier (2004) Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, Wydział Ekonomia, Ekonomia - magister (2006) Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Rachunkowość (2011) - studia podyplomowe Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu, MBA - Zarządzanie zasobami ludzkimi (2012) - studia podyplomowe" jeżeli "robi studia", to kolejne. Raczej toruński poseł RP może "robić studia" www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/posel.xsp?id=433&type=W&wojewodztwo=kujawsko-pomorskie Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 01.09.12, 21:42 Całe szczęście, że to chodzi o jakiegoś pana Burskiego bo już myślałem, że to się tyczy naszego prezydenta miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_biskupa Re: Burski musi odejsc- refrendum ws. jego odwola 02.09.12, 06:13 Nie będę się wypowiadał bo nie znam pana Burskiego a może to chodzi o pana Zalewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś