leziox Re: Kooocham! 23.01.13, 19:45 My nie. Wieczorek nadchodzi. Pierwsze wampiry zaczynaja sie wyczolgiwac z krypt. Miodzio. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kooocham! 23.01.13, 19:46 A pewnie , że kocham , nawet bardzo , bardzo Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kooocham! 23.01.13, 19:48 Świetnie, bo mnie akurat o to chodziło "czy" a nie "kogo/co" Odpowiedz Link
leziox Re: Kooocham! 23.01.13, 19:49 Pytanie jest wyjatkowo podchwytliwe i kazdego mozna na nie zlapac oraz wykorzystac dla swoich podejrzanych celów. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kooocham! 23.01.13, 20:01 Leziuniu, Słoneczko, Ciebie też kocham za Twoje Leziostwo Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kooocham! 23.01.13, 19:59 I mnie, i mnie. Dzisiaj mi się zdarzyło, że to poczułam, bo człowiek taki zalatany jakiś, że nie ma czasu pomyśleć, czy cokolwiek i czy w ogóle, a teraz usiadłam sobie spokojnie, i stwierdziłam, że kocham tak sobie siedzieć i pisać z wami radośnie różne głupoty nie myśląc o tym, co powinnam, co muszę, co trzeba itp itd Odpowiedz Link
leziox Re: Kooocham! 23.01.13, 20:03 Bo to miejsce jest po to aby sobie spokojnie sie poodprezac a nie klócic czy sie nerwic. Jakas szafe,w której mozna sie schowac,kazdy powinien miec. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kooocham! 23.01.13, 21:24 debi_bebi napisała: > I mnie, i mnie. > Dzisiaj mi się zdarzyło, że to poczułam, bo człowiek taki zalatany jakiś, że ni > e ma czasu pomyśleć, czy cokolwiek i czy w ogóle, a teraz usiadłam sobie spokoj > nie, i stwierdziłam, że kocham tak sobie siedzieć i pisać z wami radośnie różne > głupoty nie myśląc o tym, co powinnam, co muszę, co trzeba itp itd aaaaaa o to się rozchodzi))))) bo już zaczynałam podejrzewać wszystkich o zbiorową histerię na widok tylu deklaracji)))))))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kooocham! 23.01.13, 21:26 a swoją drogą to ja napiszę ,że też kocham fora gdzie mogę pisać swoje pierdy i nikt się nie dziwuje, więcej ..odpisuje ze zrozumieniem) i tematu i mię) koję swój umysł i jest mi dobrze Odpowiedz Link
girl_32 Re: Kooocham! 23.01.13, 21:28 A ja też,ja też....kocham siedzieć tak w błogim lenistwie przy kominku. Kocham tak kochać Odpowiedz Link
leziox Re: Kooocham! 23.01.13, 21:56 Girlusia,tylko sobie rajstopek nie popal przy tym kominku albo innych wlosków. Zastanawiam sie co to moze byc za termin:"Leziostwo". Z pewnoscia cos cholernie obrazliwego. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Kooocham! 23.01.13, 22:15 Nic sobie nie popalę,spoko A Leziostwo to chyba raczej nic obraźliwego. Wklepałam w wujka googla i coś mnie się zdaje ,że to cos z sexem ma wspólnego ,bo na grafice jakieś gołe panie sie wciąż przewijają Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kooocham! 23.01.13, 22:26 Leziostwo to coś jak meliniarstwo i bimbrownictwo. Jakoś tak mi się skojarzyło czyli nic obraźliwego. Swojskie klimaty raczej Odpowiedz Link
leziox Re: Kooocham! 23.01.13, 22:36 No bo Debi kocha moje Leziostwo i tak sie zaczalem gleboko nad tym zastanawiac Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kooocham! 23.01.13, 22:49 Tak mi sie jakoś skojarzyło leziostwo z lenistwem , kurcze sama nie wiem dlaczego Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Kooocham! 23.01.13, 23:34 Co by tu pokochac, albo kogo.... "Kocham, jak to latwo powiedziec......" Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Kooocham! 24.01.13, 02:58 A jak mam to robic? Bo ja w tych sprawach jakis zielony jestem, tak fizycznie czy inaczej? Odpowiedz Link
leziox Re: Kooocham! 24.01.13, 13:23 Siebie kochac to chyba zadna sztuka tak sobie mysle. Odpowiedz Link