Dodaj do ulubionych

Salezjanie świętują 20-lecie działalności

22.09.12, 15:09
a piankę do golenia mają?
Obserwuj wątek
    • buraczyk Re: Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 16:24
      Na 20-lecie to już mogą eksperymentować z wazelinką.
      • intervention Re: Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 17:42
        Lepiej niech wypróbują żel Ky.
    • fajny.mysz Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 21:57
      banda pedofili, złodziei i do tego zdegenerowana młodzież .. ot cała banda salezjanów ....
    • naubyd Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 22:10
      a na straganiku była pianka w szpraju?
      • marsianin Re: Salezjanie świętują 20-lecie działalności 23.09.12, 00:15
        jak słyszę coś o klerze staję się bardziej ciekawy , jedno pytanko , ilu aktywnych pedofili w tym towarzystwie ?, lizanie kolanek , może coś coś więcej ? , katolickie szkoły kojarzą się z jednym , może jakaś statystyka ? , ile dzićinek urodziło się po lekcjach religii ?
    • friedmar jaka perwera.... 23.09.12, 10:17
      dzisiaj jak szukałem zetki, żeby olejnikową posłuchać niechcący wpadłem na rodzaj debaty w radio plus czy coś takiego. Oczywiście jak u pospieszalskiego w sprawie księdza pedofila - tylko reprezentacja zwolenników pedofila z afiszem "jak długo jeszcze katoliccy księża będą w Polsce przesladowani". Tam w plusie wpadłem akurat na wypowiedzi że nawet jakąś panią psycholog zatrudniono która miała powiedzieć że te niewinne zabawy to żekomo krzywda dla dzieci...
      • friedmar Re: jaka perwera.... 23.09.12, 10:17
        rzekomo:)
        friedmar napisał:

> dzisiaj jak szukałem zetki, żeby olejnikową posłuchać niechcący wpadłem na rodz
        > aj debaty w radio plus czy coś takiego. Oczywiście jak u pospieszalskiego w spr
        > awie księdza pedofila - tylko reprezentacja zwolenników pedofila z afiszem "jak
        > długo jeszcze katoliccy księża będą w Polsce przesladowani". Tam w plusie wpad
        > łem akurat na wypowiedzi że nawet jakąś panią psycholog zatrudniono która miała
        > powiedzieć że te niewinne zabawy to żekomo krzywda dla dzieci...
    • intervention Re: znalezione w necie 23.09.12, 11:13
      www.wiocha.pl/745830,Figle_z_mlodzieza..._ksiedza-DYREKTORA_szkoly
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka