milosnik_komunikacji_miejskiej 22.09.12, 15:09 a piankę do golenia mają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraczyk Re: Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 16:24 Na 20-lecie to już mogą eksperymentować z wazelinką. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 17:42 Lepiej niech wypróbują żel Ky. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.mysz Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 21:57 banda pedofili, złodziei i do tego zdegenerowana młodzież .. ot cała banda salezjanów .... Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Salezjanie świętują 20-lecie działalności 22.09.12, 22:10 a na straganiku była pianka w szpraju? Odpowiedz Link Zgłoś
marsianin Re: Salezjanie świętują 20-lecie działalności 23.09.12, 00:15 jak słyszę coś o klerze staję się bardziej ciekawy , jedno pytanko , ilu aktywnych pedofili w tym towarzystwie ?, lizanie kolanek , może coś coś więcej ? , katolickie szkoły kojarzą się z jednym , może jakaś statystyka ? , ile dzićinek urodziło się po lekcjach religii ? Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar jaka perwera.... 23.09.12, 10:17 dzisiaj jak szukałem zetki, żeby olejnikową posłuchać niechcący wpadłem na rodzaj debaty w radio plus czy coś takiego. Oczywiście jak u pospieszalskiego w sprawie księdza pedofila - tylko reprezentacja zwolenników pedofila z afiszem "jak długo jeszcze katoliccy księża będą w Polsce przesladowani". Tam w plusie wpadłem akurat na wypowiedzi że nawet jakąś panią psycholog zatrudniono która miała powiedzieć że te niewinne zabawy to żekomo krzywda dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: jaka perwera.... 23.09.12, 10:17 rzekomo:) friedmar napisał: > dzisiaj jak szukałem zetki, żeby olejnikową posłuchać niechcący wpadłem na rodz > aj debaty w radio plus czy coś takiego. Oczywiście jak u pospieszalskiego w spr > awie księdza pedofila - tylko reprezentacja zwolenników pedofila z afiszem "jak > długo jeszcze katoliccy księża będą w Polsce przesladowani". Tam w plusie wpad > łem akurat na wypowiedzi że nawet jakąś panią psycholog zatrudniono która miała > powiedzieć że te niewinne zabawy to żekomo krzywda dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: znalezione w necie 23.09.12, 11:13 www.wiocha.pl/745830,Figle_z_mlodzieza..._ksiedza-DYREKTORA_szkoly Odpowiedz Link Zgłoś