Gość: trialjumper IP: 193.201.167.* 27.04.09, 15:40 Czy ktoś był, a jesli tak to kiedy i jakie wrażenia. Chcę się tam wybrać z rodziną w połowie czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renia Re: ISTRIA - Apartamenty Punta Verudela IP: *.olesno.info.pl 01.05.09, 20:38 Byliśmy w Punta Verudela w lipcu w tamtym roku.Ośrodek jest bardzo duży i mnóstwo w nim ludzi.Apartamenty są czyste i przyjemne.We wszystkich jest łazienka,kuchenka,balkon lub taras.Większość jest odnowiona,z dużą lodówką,chociaż my trafiliśmy jeszcze na małą,niezbyt nową.Jeśli wystąpi problem,np.zatkany brodzik,natychmiast po zgłoszeniu ktoś przychodzi i naprawia.Odległość z domków na plażę jest różna w zależności,w której części będziecie mieszkać,ale max.5 min.Jest plaża żwirkowa,są podesty,albo z drugiej strony od Mariny można znależć cień.Na ośrodku jest sklep czynny od rana do wieczora,nieźle zaopatrzony,ale jest drożej niż w mieście .Poza tym są restauracje ,butiki,czyli mini miasteczko gwarne i osobiście w tej części bym nie chciała mieszkać.Do Puli jest ok.6 km.Basen ładny,z tarasu piękny widok na morze,tylko otwarty był do 19,jak dla nas trochę krótko. Ogólnie wrażenie po wczasach bardzo dobre.Jeśli masz pytania to chętnie odpowiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trialjumper Re: ISTRIA - Apartamenty Punta Verudela IP: *.aster.pl 01.05.09, 20:44 dzięki, własnie zarezerwowałem przez biuro Adtiatyk - sam byłęm tam obok (jakieś 2 km dalej) ale 11 lat temu i byłem ciekaw czy od tego czasu własnie coś odremontowali. :) Odpowiedz Link Zgłoś