Gość: Ted® Re: SZKOLENIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:46 kardynal bedzie szkolil? jaki temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal Re: SZKOLENIE 19.03.02, 09:47 A z jakiego zakresu chciałbyś się poszkolić TED ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: SZKOLENIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:52 jako kardynal pewnie wiesz jak dochowac celibatu zeby przy tym bylo przyjemnie chcialbym to zastosowac w zyciu swieckim, tzn miec kochanke (albo 2), zone, dzieci i zeby wszystkim bylo milo Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: SZKOLENIE 19.03.02, 10:00 Ted jak juz sie tego wyszkolisz prosze daj mi znac, dzieki! Pozdrawiam od Kapitana Zbika, ktory tez chetnie skorzysta. Pozdrawiam PS A mi sie wydaje ze to szkolenie to taka prowokacja, Kardynal chce zobaczyc jakie bedzie zainetersoanie tematem, jakie bede propozycje szkolenia, nasze oczekiwania, i dopiero na podstawie tch naszych zeznan, poswstanie jeden wielki plan szkolenia ogolnego, "taka mam koncepcje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: SZKOLENIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:04 to jasne ze to badanie rynku, na jakie szkolenie byloby zapotrzebowanie dlatego niesmialo podrzucam np. jak zostac papiezem, ale juz, nie kiedy bede mial 70 lat i oczywiscie przy zachowaniu wszystkich warunkow z poprzedniego szkolenia Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal Re: SZKOLENIE 19.03.02, 10:10 JEŚLI KTOŚ CHCE OTRZYMAĆ PLAN SZKOLEŃ TO POPROSZĘ INF NA E-MAIL SŁUŻBOWY. NATOMIAST PANIE TED.......HMMM...BRAK SŁÓW, PUSTOSTAN POPROSTU.... POCZYTAJ PAN TROCHĘ KASIĄŻEK... MOŻ ESIĘ DOWIESZ KTO TO TAKI KARDYNAŁ... POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: SZKOLENIE 19.03.02, 10:11 myslisz ze jestesmy juz w dobie zapotrzebowania na nowego papieza, papieza mlodego energicznego, otwartego na swiat, na zmieniajca sie rzeczywistosc co moze zabrzmi gornolotnie, ale co tam. Czego tak naprawde rynek sie domaga czy ten temat odpowie nam na to pytanie, czy poznamy prawdziwe przyczyny dzialania tajemniczego Kardynala, i wreszcie czy dowiemy sie kim jest ow Kardynal. Dla Forum mowil specjalnie z Czech Kapitan Zbik Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: SZKOLENIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:17 jestem zawiedziony, spodziewalem sie innego kardynala a tu rybolowstwo Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: SZKOLENIE 19.03.02, 10:27 Co Ted mial na mysl "rybolowstwo"? Czy tajemniczy kardynal jest znanym na Pomorzu rybakiem znanym jako Czarny Kardynal? Mozliwe ze juz dzis odpowiemy na pytanie kim jest Kardynal(w tle muzyka ktora podnosi napiecie) Specjalnie dla FORUM komentowal Kapitan Zbik dodajm, ktory jest szczegfolnie popularny na Pomorzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś