Gość: ochman IP: 194.203.162.* 20.03.02, 10:23 Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone... You'll neeeeeeever walk aloooooone!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: 194.203.162.* 20.03.02, 10:29 nie moglem sie powstrzymac :-))) jeszcze caly czas boli mnie glowa po wczorajszym meczu... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 20.03.02, 10:34 Czesc Ochman, I kto wygral Roma:- ) Pozdrawiam do Kapitana Zbika wielkiego fana reprezentacji Polski Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 20.03.02, 10:36 Ale przyznasz, że Dudek miał dużo szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: 194.203.162.* 20.03.02, 10:38 de_long napisał(a): > Ale przyznasz, że Dudek miał dużo szczęścia... ale w ktorym momencie? (przyznam sie ze od strzelenia drugiego gola juz ogolnie opijalismy wyjscie z grupy wiec moge nie pamietac:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: 194.203.162.* 20.03.02, 10:49 de_long napisał(a): > Ale przyznasz, że Dudek miał dużo szczęścia... pamietam juz!!! - pierwsza polowa, najpierw Xavier wszedl przed Dudka, a potem przy rzucie roznym Dudi minal sie z pilka! Faktycznie duzo nerwow mnie to kosztowalo... :-))) Walk on, walk ooooon.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 14:48 Ale jakie ma to juz znaczenie - liczy sie czyste konto i dwie bramki dla the reds - jednymm slowem awans. Liverpool mnie zadziwia - druzyna bez wielkich nazwisk ale ma niesamowite momenty - jak wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: 194.203.162.* 20.03.02, 16:13 Gość portalu: MONK napisał(a): > Ale jakie ma to juz znaczenie - liczy sie czyste konto i > dwie bramki dla the reds - jednymm slowem awans. Jasne - ale Jersey jak na swoj wysoki standard, byl wczoraj raczej niepewny > Liverpool mnie zadziwia - druzyna bez wielkich > nazwisk ale ma niesamowite momenty - jak wczoraj Bez wielkich nazwisk? Gra dla nich tylko najlepszy gracz 2001 roku (no chyba ze rozmawiamy o wzroscie, bo Owen olbrzymem nie jest:-))) Wielka zasluga GH jest kupowanie zawodnikow i robienie z nich wielkich nazwisk: np. Hyypia, Hamann czy Heskey Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 24.03.02, 20:57 You'll neeeeeeever walk aloooooone... FC Liverpool - Chelsea 1:0 Del :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: 194.203.162.* 26.03.02, 12:16 de_long napisał(a): > FC Liverpool - Chelsea 1:0 odbywalem powazna konwersacje z Polowka, kiedy Smicer strzelil gola i zamiast udac ze skupiam sie na niej (konwersacji) zaczalem skakac jak szalony. Kolejny dowod, ze N. Hornby jest absolutnym geniuszem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 26.03.02, 12:25 Lepiej powiedz co na to twoja lepsza polokwa: -) Pozdrawiam od wiernego kibica Kapitana Zbika!(AC MIlan oczywiscie he he) PS Szukam wszelakich wiadomosci o takim moim ulubionym pilkarzu ale nie jestem pewny jak pisalo sie jego imie i nazwisko wiec aby sie nie kompromitowac napisze polski odpowiednik (kris łuudl, badz łoodl)Chris Woodle, ale jak wspomnialem nie jestem pewny. Zawsze podobaly mi sie jego sztuczki techniczne, i dryblingi itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: 194.203.162.* 26.03.02, 12:39 Polowka na to ze jak zwykle football okazal sie wazniejszy (oczywiscie nie czytala Hornby'ego) :-))) Waddle zakonczyl kariere grajac dla Sheffield Wednesday i pozniej byl tam jednym z trenerow. Co sie z nim teraz dzieje nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: 194.203.162.* 26.03.02, 12:45 Gość portalu: ochman napisał(a): > oczywiscie nie czytala Hornby'ego korekta: czytala Hornby'ego ale nie Fever Pitch :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 03.04.02, 15:37 proponuje przed dzisiejszym meczem... When you walk through a storm Hold your head up high, And don't be afraid of the dark. At the end of a storm, There's a golden sky, And the sweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Though your dreams be tossed and blown... I wszyscy: Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 03.04.02, 16:48 ochman napisał(a): > I wszyscy: Walk on walk on with hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone... :-) Del Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 03.04.02, 17:20 You'll neeeeeeever walk aloooooone Dzieki Del widze ze na Ciebie zawsze mozna liczyc! :-))) I szybciutko: Who's our favourite Pole in goal? Dudek Dudek When you try and score a goal Jerzy Dudek saves Jerzy sees the ball You won't score f**k all When you try and score a goal Jerzy Dudek saves Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 04.04.02, 09:57 (Do melodii: The Addams Family) In our defensive foursome He's absolutely awesome From corners he will score some It's SAMI HYYPIA Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 09.04.02, 16:22 prosze dolaczyc do spiewow dzisiaj o 20.45 moze zaczniemy od: You're just too good to be true Can't take the ball off-a you-hoo You've got a heavenly touch You pass just like Souness to Rush When we're all p**sed in bars We thank the lord that you're ours You're just to good to be true Can't take the ball off-a-you Stevie, Stevie, Stevie Gerrard, oh Stevie, Stevie, Stevie Gerrard (do melodii: You're Just Too Good To Be True) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK TO JUZ KONIEC IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 22:55 Szkoda gadac, dla mnie totalny kryzys - Liverpool bez ikry, tchorzliwie - zgubila ich ta defensywna taktyka - po golu Litmanena myslalem, ze bedzie do przodu. Decydyujaca bramka zawiniona przez Dudka - puscil krotki slupek. Do tego jeszcze Panathinaikos za burta (pewnie z tego samego powodu) i za wysoka porazka Anwilu - szkoda gadac, ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pontus Re: TO DOPIERO POCZATEK IP: *.swipnet.se 10.04.02, 00:21 You won't any longer walk alone. The raison d'etre de nous is to be together, my boy. It is possible to be alone in the middle of he city, by what for? Don't walk alone. Be my brother. Feel like me. Share the landscapes of the childhood with me. Don't worry. Be happy. Bidgostia is fantastic. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 10.04.02, 10:35 Trudno stalo sie - pewnie dlatego ze ze mna nie spiewaliscie! :-))) Zawsze jest przyszly sezon... A teraz po raz ostatni w tym roku (o ile nie zdobedziemy mistrzostwa ligi): Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone... You'll never walk alone!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.04.02, 10:41 ochman napisał(a): > Trudno stalo sie - pewnie dlatego ze ze mna nie spiewaliscie! :-))) Ja z Tobą spiewałem (a nie chwaląc się mam piąty stopień umuzykalnienia) No cóż: No flowers by request. (albo jakos tak) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Dobry Bayer - połowa sukcesu 10.04.02, 11:45 Co tu dużo gadać. Bayer był w tym meczu lepszy i sprawiedliwości stało się zadość :-( Trudno. Del Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Dobry Bayer - po?owa sukcesu IP: 213.77.78.* 10.04.02, 12:12 Reds moga miec pretensje tylko do siebie. W 1 minucie Heskey, a pozniej Owen trzy setki i zadnej bramki. No i choas wielki w obronie. Tak nie gra druzyna, ktora zdobywa mistrzostwo swego kraju, dlatego sadze, ze Livek takowego nie zdobedzie. Go!Go!Go! Arsenal!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Dobry Bayer - po?owa sukcesu 10.04.02, 12:51 to sie nazywa kopanie lezacego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Dobry Bayer - po?owa sukcesu 10.04.02, 14:51 Gość portalu: Lolek napisał(a): > pozniej Owen trzy setki i zadnej bramki. okazuje sie ze gral prawdopodobnie ze zlamana stopa... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: You'll neeeeeeever walk aloooooone 10.04.02, 22:26 Specjalnie dla Was! Mam coć co nawet mnie kibica Manchesteru powala z nóg... wejdźcie na www.kafel.fm.prv.pl ->Audycje ->KFŁSport ->Dzisiejsza akrualizacja! Miłego słuchania, również pozostałych "audycji" ;-) PS Pliki są pewne i sprawdzane pozdrowy z Łodzi www.KaFeL-media.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś