Gość: zoe IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 22:56 Wreszcie mozecie miec dwumiasto. Polaczycie sie niebawem z Londynem. Ela II juz sie zastanawia ,czy nie przeniesc swojego palacu nad Brde. I taraz , to juz bedziecie nasyceni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara_pl Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 22:59 Gość portalu: zoe napisał(a): > Wreszcie mozecie miec dwumiasto. Polaczycie sie niebawem z Londynem. Ela II > juz sie zastanawia ,czy nie przeniesc swojego palacu nad Brde. I taraz , to > juz bedziecie nasyceni. a ty nie powinienes byc teraz w drodze do Londynu? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 23:03 > a ty nie powinienes byc teraz w drodze do Londynu? Nie wystarczy kupic bilet, trzeba jeszcze miec zgode ordynatora lecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 23:06 Gość portalu: zoe napisał(a): > jeszcze Wlasnie Zoe, nie masz szans. :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 23:06 Gość portalu: zoe napisał(a): > jeszcze tylko nie moje lukrowane guziczki - jęknął piernik odwrócił sie na piecie i poszedł na piechote do londynu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Partner dla Bydzi !!! IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 23:08 pierwsza bydgoska noblistka in spe. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 23:11 Gość portalu: zoe napisał(a): > pierwsza bydgoska noblistka in spe. widze ze jednak na samolot czekasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Partner dla Bydzi !!! IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 23:13 madziara- idz spac Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 23:15 Gość portalu: zoe napisał(a): > madziara- idz spac dobra czuwamy na zmiane - ale potem ty spisz a ja patrze w niebo kiedys nadleci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Partner dla Bydzi !!! IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 23:16 oj bo sie w tobie zkocham Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 23:18 Gość portalu: zoe napisał(a): > oj bo sie w tobie zkocham ja z bydzi, ty zza miedzy - jak romeo i julia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Partner dla Bydzi !!! IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 23:20 raczej jak Kargul i Pawlak Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Partner dla Bydzi !!! 19.07.04, 23:21 Gość portalu: zoe napisał(a): > raczej jak Kargul i Pawlak mozliwe, bo zoe to raczej babskie imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Partner dla Bydzi !!! IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 23:24 Ide spac. Do zobaczenia w Londynie na herbatce u Eli. Chyba predzej tam jednak dojde pieszo niz doleci nad Tamize samolot z tak bardzo ukochanej przez Ciebie Bydgoszczy. I tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Partner dla Bydzi !!! IP: *.torun.mm.pl 19.07.04, 23:28 Jednak jestescie obrzydliwi. Zadenuncjowalas mnie na rodzimym forum. Fe............ Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl do ZOE! 20.07.04, 08:04 Gość portalu: zoe napisał(a): > Jednak jestescie obrzydliwi. Zadenuncjowalas mnie na rodzimym forum. > Fe............ to było zanim cie poznalam i polubilam ;) poza tym to Ty zaczelas! ps ile razy mam powtarzac za nie mam nic do Torunia..... tylko niektorzy ludzie sa wstretni! pozdrawiam zoe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Partner dla Bydzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:22 Ale nas Toruń kocha! Odpowiedz Link Zgłoś