Dodaj do ulubionych

szczesliwa laska

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:21
Kapitan niemieckiej reprezentacji hokeja na trawie, Florian Kunz, wyznał, że
posłał do domu po swą ulubioną laskę do gry, aby doprowadzić swoją drużynę do
półfinałów Mistrzostw Świata w Malezji.

a czy twoja laska jest szczesliwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: LilSnake Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! IP: *.i4.auc.dk 22.03.02, 11:27
      A "Pomorska" dzis podala, ze miasto rozmawia z inwestorem gotowym zainwestowac
      w Park Wodny na Nakielskiej, ktorego elementém ma byc zjezdzalnia o 120-
      metrowej wysokosci :). Ja tam bym sie jednak bal z takiej zjechac. A i basen
      musialby miec chyba ze 20 metrow, zebym nie wbil sie w dno.

P.S. www.pomorska.pl/wiadomosci/index_1.htm?g=1&s=2&id=54798 (oczywiscie
      chodzi o dlugosc :) )
      • Gość: adek Re: Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! IP: *.ic.net.pl 22.03.02, 12:14
        A w innej gazecie piszą o 60 metrowej zjeżdżalni (oczywiście chodzi o długość)
        Póki co można jeżdźić do "pobliskich" Polkowic (jakieś 350 km) lub do Leszna
        (jakieś 220 km) :-)
        • Gość: adek Re: Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! IP: *.ic.net.pl 22.03.02, 12:16
          A co do laski , to zależy jaką masz Ted na myśli.
          Ja tam moją mam zawsze przy sobie , i nie muszę gdzieś chodzić po nią :-))
          • Gość: Ted® Re: Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 14:24
            ale czy sam fakt ze masz ja zawsze przy sobie powoduje ze jest szczesliwa
            • Gość: adek Re: Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! IP: *.ic.net.pl 22.03.02, 14:57
              Jeżeli mamy na myśli tę samą laskę , to zapewniam , że jest szczęśliwa , i to
              bynajmniej nie dlatego , że jest cały czas "zemną" ;-)))
              • reeeyo Re: Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! 22.03.02, 15:42
                Fajne wątki Ktoś zakłada. Szkoda,że to piątek.
                A tak w ogóle to wątek o miłości, cz co?
                • Gość: tak Re: Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 22.03.02, 16:06
                  Oczywiście, że o miłości. Wbrew pozorom świat kręci się wokół miłości.
                  I to jest dobre.
                • blondynka Re: Zjazd ze 120 metrow! W Bydgoszczy! 22.03.02, 16:07
                  Tedzie oryginalny, a co tam słychać u Twojej laski? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka