Dodaj do ulubionych

Ababyd na urlopie :)

25.06.13, 06:20
I jeszcze nie zabrał ze sobą laptopa :)
Obserwuj wątek
    • naubyd Re: Ababyd na urlopie :) 25.06.13, 08:00
      i z szefem świętują powstanie impresariatu za publiczne pieniądze. Szef głosował za, wiedząc, że świadomie prowadzona była akcja zabrania 19 etatów z Opery Nova na rzecz tego dziwnego tworu i posad dla przyjaciół królika.
      • arafat11 Re: Ababyd na urlopie :) 25.06.13, 10:36
        no szkoda, ze pan Andzrzej się nie wypowie, w końcu sprawy dotycza naszego miasta...
        • frych47 Re: Ababyd na urlopie :) 25.06.13, 10:48
          arafat11 napisał:

> no szkoda, ze pan Andzrzej się nie wypowie, w końcu sprawy dotycza naszego mias
          > ta...

Wiem co by napisał
          Tylko szkoda królewskiej Bydgoszcz ale zawsze jest nadzieja, wszystko w rękach wyborców.
    • piehemoth AA na urlopie. ale jest jeszcze nadzieja. 26.06.13, 09:01
      Z powagą.
      Pod rozwagę.
    • ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 29.06.13, 23:00
      Przez kilka dni wolałem wpatrywać się w przepiękne strugi deszczu, rozhuśtane sosny i brzozy oraz pieścić słuch śpiewem ptaków.
      Pozdrawiam, Andrzej Adamski.
      • semeon Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 03:17
        Niestety pański idol, nie miał takich zajęć, a zdążył w tym napsuć krwi bydgoszczanom, żeby tylko wspomnieć teatr impresaryjny w potędze morskiej i kolonialnej.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
        • ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 08:37
          Widzisz "semeonie", gdybyś potrafił ocknąć się i oceniać innych z ostrożnością. Czy Ty nie masz kłopotu z sobą?
          Z życzliwością, AA.
          P.S.
          Nie rozumiem wielu regionalnych działań, ale nade wszystko działań oraz ich braku bydgoskich kreatorów /chciałbym powiedzieć elit, ale .../. Przykładem niech będzie "dwa na czterysta" /źródło informacji p R. Jasiakiewicz - wiosna br/.
          Nie szarżuj z pojęciem "idol" - szanuję wielu, w tym zdarza się, że Ciebie.
          • kumuruski Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 14:00
            Ja wiem, że też - jak i semeon - mam ze sobą problem, powinienem swe życie i wszystko przemyśleć, jakoś się umysłowo ogarnąć, lepiej docenić fakt, że - być może i mam nadzieję - czasami żywi Pan dla mnie szacunek, jednak bardzo chciałbym poznać Pańskie mądre zdanie nt. akceptacji p. Hartwicha dla inicjatywy powołania Toruńskiego Teatru Impresaryjnego w obecnych warunkach wielkiej redukcji "kosztów" (w tym zatrudnienia) bydgoskich placówek kulturalnych podległych marszałkowi województwa.
            Zależy mi na odpowiedzi wg czytelnych kryteriów: zrobił dobrze - zrobił źle. i czy za to, co zrobił, Pan go szanuje czy nie.
            Osobiście - od wydźwięku Pańskiej odpowiedzi uzależniam dalsze uznawanie, czy rzeczywiście "łączy nas Bydgoszcz".
            Mam nadzieję, że jako zadeklarowany chrześcijanin nie będzie Pan unikał ujawnienia nam PRAWDY nt. fundamentów wyznawanej przez siebie etycznej i moralnej ZASADY.
            Z poważaniem
            kumuruski
            • ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 14:33
              My wyborcy wrzucając kartki do urny wybieramy konkretne osobowości - może kiedyś dotrze to do nas. Bardzo często nie rozumiem wielu decyzji Wybrańców - różnych szczebli.
              W sprawie powyższej najlepiej pytać bez pośredników. Może kiedyś zgłębię wiedzę o niejakim teatrze impresaryjnym? Podzielę się chętnie moją opinią.
              Szkoda, że pomysł nie pojawił się w Bydgoszczy?
              Zrobił dobrze - zrobił źle? Zrobił na swój rachunek, zakładam, że w oparciu o przesłanki wynikające z roli, którą wypełnia. Oby miał spokojne sumienie.
              Co do szacunku - szanuję każdego człowieka, nawet anonimowego forumowicza /chyba zauważasz?/, z tym, że niektórych bardziej. Ciekawe czy się rozumiemy?
              Bydgoszcz jest specyficzna przez swych Wybrańców - jeśli my składamy dwa wnioski, a Toruń czterysta /wg p.RJ/, to ja nic nie rozumiem, a może rozumiem wiele?
              Z powagą, AA.
              P.S.
              Co do zawołania "ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ" - czy Tobie się to podoba, czy nie - ona nas łączy.
              • kucyk_trojanski Re: Ababyd na urlopie 30.06.13, 15:09
                ababyd napisał:
                >... najlepiej pytać bez pośredników.
                > Zrobił dobrze - zrobił źle? Zrobił na swój rachunek, zakładam, że w oparciu o p
                > rzesłanki wynikające z roli... Oby miał spokojne sumienie.
                > Co do szacunku - szanuję każdego człowieka...

itede i tepe i t d
                No i jakie jest jego zdanie?
                Co za pokretna rzymsko-katolicka sofistyka
              • tupolej154 Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 18:11
                A kto ma te wnioski składać, pan Harwich nie może?
                • ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 20:19
                  Proszę nie pytać mnie.
                  Sprawdź procedury, kompetencje, terminy, odpowiedzialności.
                  Zapewne wnioski będą ciekawe?
                  AA
      • kucyk_trojanski Szczytowanie 30.06.13, 12:58
        ababyd napisał:
        > Przez kilka dni wolałem wpatrywać się w przepiękne strugi deszczu, rozhuśtane s
        > osny i brzozy oraz pieścić słuch śpiewem ptaków.

Co za podzielnosc zmyslow?!
        Rownoczesnie wpatrywac sie i piescic?
        To fraza poetycka.
        Autentyczny erotyk...

• frych47 Re: Szczytowanie 30.06.13, 13:05
          kucyk_trojanski napisał:

> Co za podzielnosc zmyslow?!

Szkoła St. Pastuszewskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka