oferma_obywatelska 25.06.13, 06:20 I jeszcze nie zabrał ze sobą laptopa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naubyd Re: Ababyd na urlopie :) 25.06.13, 08:00 i z szefem świętują powstanie impresariatu za publiczne pieniądze. Szef głosował za, wiedząc, że świadomie prowadzona była akcja zabrania 19 etatów z Opery Nova na rzecz tego dziwnego tworu i posad dla przyjaciół królika. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Ababyd na urlopie :) 25.06.13, 10:36 no szkoda, ze pan Andzrzej się nie wypowie, w końcu sprawy dotycza naszego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Ababyd na urlopie :) 25.06.13, 10:48 arafat11 napisał: > no szkoda, ze pan Andzrzej się nie wypowie, w końcu sprawy dotycza naszego mias > ta... Wiem co by napisał Tylko szkoda królewskiej Bydgoszcz ale zawsze jest nadzieja, wszystko w rękach wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth AA na urlopie. ale jest jeszcze nadzieja. 26.06.13, 09:01 Z powagą. Pod rozwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 29.06.13, 23:00 Przez kilka dni wolałem wpatrywać się w przepiękne strugi deszczu, rozhuśtane sosny i brzozy oraz pieścić słuch śpiewem ptaków. Pozdrawiam, Andrzej Adamski. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 03:17 Niestety pański idol, nie miał takich zajęć, a zdążył w tym napsuć krwi bydgoszczanom, żeby tylko wspomnieć teatr impresaryjny w potędze morskiej i kolonialnej. dziwnabydgoszcz.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 08:37 Widzisz "semeonie", gdybyś potrafił ocknąć się i oceniać innych z ostrożnością. Czy Ty nie masz kłopotu z sobą? Z życzliwością, AA. P.S. Nie rozumiem wielu regionalnych działań, ale nade wszystko działań oraz ich braku bydgoskich kreatorów /chciałbym powiedzieć elit, ale .../. Przykładem niech będzie "dwa na czterysta" /źródło informacji p R. Jasiakiewicz - wiosna br/. Nie szarżuj z pojęciem "idol" - szanuję wielu, w tym zdarza się, że Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kumuruski Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 14:00 Ja wiem, że też - jak i semeon - mam ze sobą problem, powinienem swe życie i wszystko przemyśleć, jakoś się umysłowo ogarnąć, lepiej docenić fakt, że - być może i mam nadzieję - czasami żywi Pan dla mnie szacunek, jednak bardzo chciałbym poznać Pańskie mądre zdanie nt. akceptacji p. Hartwicha dla inicjatywy powołania Toruńskiego Teatru Impresaryjnego w obecnych warunkach wielkiej redukcji "kosztów" (w tym zatrudnienia) bydgoskich placówek kulturalnych podległych marszałkowi województwa. Zależy mi na odpowiedzi wg czytelnych kryteriów: zrobił dobrze - zrobił źle. i czy za to, co zrobił, Pan go szanuje czy nie. Osobiście - od wydźwięku Pańskiej odpowiedzi uzależniam dalsze uznawanie, czy rzeczywiście "łączy nas Bydgoszcz". Mam nadzieję, że jako zadeklarowany chrześcijanin nie będzie Pan unikał ujawnienia nam PRAWDY nt. fundamentów wyznawanej przez siebie etycznej i moralnej ZASADY. Z poważaniem kumuruski Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 14:33 My wyborcy wrzucając kartki do urny wybieramy konkretne osobowości - może kiedyś dotrze to do nas. Bardzo często nie rozumiem wielu decyzji Wybrańców - różnych szczebli. W sprawie powyższej najlepiej pytać bez pośredników. Może kiedyś zgłębię wiedzę o niejakim teatrze impresaryjnym? Podzielę się chętnie moją opinią. Szkoda, że pomysł nie pojawił się w Bydgoszczy? Zrobił dobrze - zrobił źle? Zrobił na swój rachunek, zakładam, że w oparciu o przesłanki wynikające z roli, którą wypełnia. Oby miał spokojne sumienie. Co do szacunku - szanuję każdego człowieka, nawet anonimowego forumowicza /chyba zauważasz?/, z tym, że niektórych bardziej. Ciekawe czy się rozumiemy? Bydgoszcz jest specyficzna przez swych Wybrańców - jeśli my składamy dwa wnioski, a Toruń czterysta /wg p.RJ/, to ja nic nie rozumiem, a może rozumiem wiele? Z powagą, AA. P.S. Co do zawołania "ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ" - czy Tobie się to podoba, czy nie - ona nas łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Ababyd na urlopie 30.06.13, 15:09 ababyd napisał: >... najlepiej pytać bez pośredników. > Zrobił dobrze - zrobił źle? Zrobił na swój rachunek, zakładam, że w oparciu o p > rzesłanki wynikające z roli... Oby miał spokojne sumienie. > Co do szacunku - szanuję każdego człowieka... itede i tepe i t d No i jakie jest jego zdanie? Co za pokretna rzymsko-katolicka sofistyka Odpowiedz Link Zgłoś
tupolej154 Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 18:11 A kto ma te wnioski składać, pan Harwich nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Ababyd na urlopie :) 30.06.13, 20:19 Proszę nie pytać mnie. Sprawdź procedury, kompetencje, terminy, odpowiedzialności. Zapewne wnioski będą ciekawe? AA Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Szczytowanie 30.06.13, 12:58 ababyd napisał: > Przez kilka dni wolałem wpatrywać się w przepiękne strugi deszczu, rozhuśtane s > osny i brzozy oraz pieścić słuch śpiewem ptaków. Co za podzielnosc zmyslow?! Rownoczesnie wpatrywac sie i piescic? To fraza poetycka. Autentyczny erotyk... Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Szczytowanie 30.06.13, 13:05 kucyk_trojanski napisał: > Co za podzielnosc zmyslow?! Szkoła St. Pastuszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś