milongaa 31.07.04, 14:17 www.sadurski.com/filmy/filmy.htm jak znajdziecie cos smiesznego lub/i fajnego to dopisujcie na tym watku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara_pl Re: hahaha 31.07.04, 16:48 www.kurde.pl/katalog/wrozba.php ps ale duchotaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżaczka:) Re: hahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.04, 16:57 > Wróżenie z T-fusów chyba powinna byc 'dla' a nie 'z' a nie masz tam czego dla Torunian, Madziu? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa upal i duchota straszne, buuu 31.07.04, 17:09 ale mozna nad jeziorko pojechac ;-) a co do wrozenia to fajne, fajne ;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: upal i duchota straszne, buuu 01.08.04, 12:53 a mzna, mozna, czemu nie :) ja juz bylam wczoraj w przemilym towarzystwie, takze szacownych forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: upal i duchota straszne, buuu 01.08.04, 14:59 hhhhhhhhhhhhh o dzizaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna zakompleksiala szmata q... 03.08.04, 14:56 vviosna napisała: > a mzna, mozna, czemu nie :) > ja juz bylam wczoraj w przemilym towarzystwie, takze szacownych forumowiczow -bowiem jade teraz odwiedzic paru szacownych forumowiczow (Kasia) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: zakompleksiala szmata q... 03.08.04, 17:31 coz wiec zasialas, skarbie? azaliz to qqrydza? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: zakompleksiala szmata q... 03.08.04, 21:56 qqrydza z maselkiem, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: hehehe 05.08.04, 14:59 w morde jeza! przeciez to moje motto życiowe :) Co zrobic, zeby tak mi sie chcialo, jak mi sie nie chce? milonga - pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Jak się pozbyć świadków Jechowy - BOMBA :) 05.08.04, 15:08 www.hoomor.pl/inne.php?page=jechowa Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Jak się pozbyć świadków Jechowy - BOMBA :) 05.08.04, 15:34 dobre z tym mecenasem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa madziaro 05.08.04, 17:27 fajne fajne z tymi swiadkami jechowy :-) a co do Twojego motta to jest tez rozwiniecie dla studentow w sesji: gdyby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce to bym juz dawno wszystko umial(a) ;-) takie realia zycia studenckiego ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: madziaro 05.08.04, 17:30 milongaa napisała: > takie realia zycia studenckiego ;-) > pozdrawiam tez kiedys mialam zycie studenckie :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: madziaro 05.08.04, 17:35 proponuje studia podyplomowe albo doktoranckie ;-) chociaz to juz chyba nie to samo ;-( ale zawsze lepszy rydz niz nic ;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: madziaro 05.08.04, 17:39 milongaa napisała: > proponuje studia podyplomowe albo doktoranckie ;-) > chociaz to juz chyba nie to samo ;-( > ale zawsze lepszy rydz niz nic ;-) > pozdro dr_madziara? nieeeeeeeee poza tym studia dr gryza sie z moja sygnaturka ;) nie jest tak źle - póki legitymacja studencka ważna - jest dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa hihihi 07.08.04, 16:20 Co zrobic zeby kobieta krzyczala jeszcze godzine po stosunku??? Wytrzec malego o firanke... Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: hihihi 22.08.04, 18:52 www.humor.mocny.com/zdjecia/87.gif www.humor.mocny.com/zdjecia/106.jpg www.humor.mocny.com/zdjecia/119.jpg www.humor.mocny.com/zdjecia/137.jpg Odpowiedz Link Zgłoś