Dodaj do ulubionych

Dobry dowcip

21.08.23, 17:10
mbopn.kuratorium.waw.pl/?fbclid=IwAR197QL2C8MIykEi1-76LV1axJFA4INeqxWiwM9X0TX4mffNNelEaxdJnVM#/oferta/165820
Nauczyciel języka polskiego jako obcego
I Liceum Ogólnokształcące w Warszawie zatrudni nauczyciela języka polskiego dla cudzoziemców w wymiarze 4 godzin tygodniowo. Praca z uczniami uchodźczymi w klasie przygotowawczej.
Zajęcia min. 2x w tygodniu.
Poszukujemy nauczyciela posiadającego kwalifikacje w zakresie glottodydaktyki oraz swobodnie posługującego się językiem ukraińskim i rosyjskim

Kto zna jeszcze tego typu śmieszne ogłoszenia? Są jeszcze te na parę godzin etatu i te dla pań prowadzących rytmikę w przedszkolach (tam też wymagania i np. 4godziny czyli przyjechać 2x na 2 godz. w których to 2 godz. są 4 grupy po 25 dzieci.... No i oczywiście dyspozycyjność, bo imprezy przedszkolne).I te zawrotne 4/25 etatu czyli 590,40zł. brutto +stażowe.

W ogóle w naszym kraju wysokość wynagrodzeń ma się nijak do kosztów życia tylko innym ludziom niż nauczyciele mówi się nie "powołaniu" a o "zasłużeniu się"....
hahaha..swobodnie posługującego się językiem ukraińskim glottodydaktyka. Macie swoją integrację dzieci uchodźczych. Programu rzecz jasna nie ma.
Obserwuj wątek
    • malia Re: Dobry dowcip 21.08.23, 19:00
      kochana, takich śmiesznych ogłoszeń są tysiące big_grin
      kuratorium.krakow.pl/praca-dla-nauczycieli/
      kuratorium.katowice.pl/index.php/praca-dla-nauczycieli/page/30/
      ogloszenia.kuratorium.wroclaw.pl/praca-dla-nauczycieli/
      • krwawy.lolo Re: Dobry dowcip 21.08.23, 19:04
        A to dzisiaj nie wystarczy znać katechizm?
      • czere-mcha Re: Dobry dowcip 21.08.23, 19:35
        kuratorium.krakow.pl/praca-dla-nauczycieli/technika-szkola-podstawowa-im-wincentego-witosa-w-zadrozu-2/ zaszaleli smile
    • ichi51e Re: Dobry dowcip 21.08.23, 19:39
      Ja ostatnio udziałem ogłoszenia dla nayczcieli i jednym z kryteriów było:

Przestrzega podstawowych zasad moralnych.

Tylko 3 rzeczy było ale zastanawiało mnie jak to weryfikują…
      • ichi51e Re: Dobry dowcip 21.08.23, 19:40
        *byly
      • memphis90 Re: Dobry dowcip 21.08.23, 20:24
        Moja lektorka angielskiego została zwolniona z liceum katolickiego, prowadzonego przez siostrzyczki, po zajściu w ciążę. Pewnie miała jakieś g… nie umowę o pracę, nie wnikam już w szczegóły. Moznaby teoretycznie jeszcze zrozumieć, gdyby prowadziła się niemoralnie i niczym Maria, matka pana naszego J.Ch. zaszła pozamałżeńsko, ale to był 100% błogosławiony owoc. Wg siostrzyczek widok brzucha gorszyłby uczennice i wywoływał u nich nieczyste mysli…
    • triss_merigold6 Re: Dobry dowcip 21.08.23, 21:34
      Zbędny wydatek samorządu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka