zonazpoznan1a
23.02.24, 16:52
Postanowiłam poruszyć ten temat w tym miejscu bo jest tu wiele kobiet choć zauważyłam że zdażają się też panowie. Dla mnie to bardzo dziwne co może mieć w głowie mężczyzna żeby być bywalcem forum dla kobitek ale wczoraj chyba zrozumiałam bo tu jeden pan zainteresował się panią która kp i to bardzo komentował że hahaha to zdrowe i trzeba robić, najpierw pomyślałam że może to pediatra i się zna,ale doczytałam i chyba jednak na niczym.
Chciałam się zwierzyć bo też mam z mężem taki problem. Jak sobie popije to sie troszke robi wesołym człowiekiem. Z tego względu z proszonych przyjęć zwykle wychodzimy przed godziną dwudziestą,po potem tomąż codziennie jest co najmniej po piwku, a zwykle po sześciu.
Zdaża mu się wtedy łąpać za piersi i pupy obce panie i komentować że jest na czym siedzieć i jest czym karmić.To jest bardzo przykre, bo choć mam wtedy chwilę spokoju to chciałabym żeby ludzie zrozumieli, że mąż jest tylko żartownisiem i nic żadnej kobiecie złego fizycznie nie wyżądzi bo nie ma takiej możliwości.
Pogada pogada klepnie i przestanie.A ja muszę wychodzić w połowie sałatki z szynką, taszczyć go do domu i jeszcze potem prosić żeby w butach się nie kładł.Mąż ma niestety słabą głowę chodź codziennie trenuje.A zabraniać mu nie ma co bo się wtedy bardzo denerwuje.Te komentarze co je wspomniałam też były pisane wieczorem,pomyślałam,że to ten problem. Co robić.