Dodaj do ulubionych

Nowa tendencja: bloki wśród domków

04.08.04, 20:26
Dobrze niech budują,może dzięki temu w końcu całe nasze osiedle zostanie
skanalizowane,zostaną utwardzone takie drogi jak Pszeniczna,Łąkowa,Koralewska
oraz w końcu powstanie jakiś markecik typu Biedronka,Lidl itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hehe Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:03
      Ciekawe jak pojdzie referendum w Opławcu-czy zwycięży stagnacja czy rozwój.
      • radca Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków 04.08.04, 22:13
        beda bloki - to i bedzie sie przynajmniej wiecej dzialo.Beda sklepy,
        przedszkola, punkty uslugowe, lepsze oswietlenie .

radca
        • Gość: zonc Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.08.04, 22:52
          zastanawia mnie kiedy u nas zacznie powstawać coś o rozmachy BABKa lub Łucka
          Tower... :)
        • Gość: Kasjer Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 08:19
          A potem blokersii, syf na ulicach.
          • Gość: Zuzia Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:28
            Kasjer, ty chyba osiedla na Czyzkówku nie widziałeś, blokersów i syfu nie
            bedzie, bo żeby kupić takie mieszkanie, trzeba jednak jakiś poziom
            reprezentować.
            • Gość: Maren Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: 212.122.214.* 10.08.04, 21:40
              Poziom tak, ale finansowy. Pamiętajmy, że dzieciaki tych na poziomie rodzą się z opcją "zerową". Tutaj niestety nie pomogą finanse - często "presja towarzystwa" jest silniejsza. Blokersi i dresy będa, tylko ich odsetek będzie minimalnie niższy.
    • yaraz82 Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków 05.08.04, 00:11
      www.sim.home.pl
    • yaraz82 Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków 05.08.04, 00:16
      Chodziło mi oczywiscie o Łanową a nie Koralewską:DDD
      • Gość: Yaraz Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:20
        www.antoni.bydgoszcz.gniezno.opoka.org.pl/
        CZYŻKOWKO RULEZZZZ
        :)
        • Gość: Ja Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.proxyplus.cz / *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 18:09
          Niezle. Emocjonujemy sie budowa 2 lub 3 blokow w ciagu roku. Smieszne. W Krakowie nie tylko spoldzielnie mieszkaniowe ale i inni, prywatni developerzy buduja budynki mieszkalne przewyzszajace nasze pod wzgledem architektektoniczno-estetycznym (np. Salwator). A u nas?!?!
    • czwarty.wymiar Bloki tam nie pasują! 07.08.04, 22:20
      Te bloki zupełnie tam nie pasują. Gurują nad okoliczną zabudową. Wygląda to
      cokolwiek nieciekawie!
      • czwarty.wymiar Dygresja 07.08.04, 23:43
        Walnąłem brutalnego orta!*
        *to tak żeby się nikt nie czepiał ;-)
    • Gość: Ben Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.08.04, 23:38
      U mnie kolo domu buduja same bloki, mieszkania wlasnosciowe bardzo drogie nie
      musze sie obawiac ze przyjdzie mieszkac tz element ale juz sa problemy korki
      uliczne.Mysle po malu sprzedac i wyniesc sie z Toronto 50 kilometrow,kupic dom
      w lesie chociaz tam nie bede mial korkow ulicznych.
    • Gość: Yaraz Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 00:07
      Mi tam te bloki nie przeszkadzaja;)
      • radca Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków 08.08.04, 00:11
        Gość portalu: Yaraz napisał(a):

> Mi tam te bloki nie przeszkadzaja;)

- mnie tez

radca
        • Gość: kala85 Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.rkgnxr1.ras.tele.dk 09.08.04, 19:49
          Jetsem za rozwojem Czyzkowka!!:P
          • Gość: Yaraz Re: Nowa tendencja: bloki wśród domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:01
            Ja jestem bardziej:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka