Dodaj do ulubionych

Leczenie stresu? Jak się wyleczyć? STRES

15.11.13, 13:59
Witajcie, mam pytanie dot. stresu. Mam ciągłe stany lękowe, nerwice i dość brania leków. Chce sobie z ty poradzić. Czy możecie mi powiedzieć jak działa akupunktura w takim przypadku?
Obserwuj wątek
    • jacekon007 Re: Leczenie stresu? Jak się wyleczyć? STRES 26.11.13, 12:18
      Akupunktura bardzo dobrze radzi sobie z długotrwałym i silnym napięciem emocjonalnym.
      Stres odbija się nie tylko na naszej psychice, ale także na zdrowiu fizycznym, gdy towarzyszy nam przez długi czas możemy spodziewać się znacznie poważniejszych problemów zdrowotnych. Poprawę odczuwa się już po pierwszych kilku zabiegach.
      Akupunktura pomaga w usprawnieniu przepływu energii i łagodzi objawy stresu i niepokoju. Wpływa na uwalnianie endorfin i serotoniny w mózgu co przyczynia się do uzyskania stanu relaksu.

• imting Re: Leczenie stresu? Jak się wyleczyć? STRES 27.11.13, 23:52
      Potwierdzam coraz czesciej korzystam z akupunktury przy bolu, stresie i w ramach relaksu. Jak odkryjesz co potrafi zdzialac kilka sesji. Zreszta to fajna forma odstesowywacza a nie jakies tam bellegrot, perseny i inne niby uspokajacze. Ile mozna brac leki.
      • jacekon007 Re: Leczenie stresu? Jak się wyleczyć? STRES 29.11.13, 18:22
        Mogę odesłać wszystkich zainteresowanych do publikacji dotyczących tematu akupunktury. www.akupunktura24.pl/artykuly.html
        Tu można znaleźć wiele odpowiedzi dot. działania akupunktury.
        • neon37 Re: Leczenie stresu? Jak się wyleczyć? STRES 30.11.13, 10:59
          jacekon007 bardzo dziekuje za odpowiedzi i dodadkowe informacje. Jestem juz po 2 zabiegach i teraz jestem juz przekonany ze ide w dobrym kierunku i to jest dobra decyzja.
          • aziza123 Re: Leczenie stresu? Jak się wyleczyć? STRES 01.12.13, 09:59
            Mozesz byc pewny ze pomoze Ci na wiele dolegliwosci jak mi a bylam zalamana mysle ze wszyscy ktorzy maja stres i nerwobole powinni sami sie przekonac. Naturalna droga do zdrowia jak mowil moj akupunkturzysta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka