Gość: xxl IP: *.atcomnet.com.pl / *.atcomnet.com.pl 11.08.04, 10:07 Czyli jednak bracia L i te kilka b.waznych osob Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bydgoszczanin Re: Szpital na sprzedaż IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 14:04 sprawa jest prosta.najpierw ratusz i pan wiceprezydent znalezli dobrego kontrahenta na kupno szpitala(czytaj oferującego niezłą łapówke)a potem wszem i wobec bedą mówić o konieczności prywatyzacji szpitala. A propos rozmowy z kontrahentem toczyły sie jak zwykle w pewnym miłym lokalu w centrum naszego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Szpital na sprzedaż IP: 61.169.149.* 11.08.04, 19:05 Ja pierdzielę, żygałbym na odległość 12.000 km, Tadrzak, widziałem go dwa razy. Nigdy nie podam mu ręki, nawet nogi:))). kto kupi, może bracia L., może prf. K, a może dr G. . Wyjechałem i nie żałuję. Mógłbym dusić gołymi rękoma, smutek i żal, że zostawiłem w Bydgoszczy rodziców. szkoda, że jak byłem mlody czytalem np. Łysiaka - wyidealizowalem sobie świat. Smutek i żal, wszystko rozpierdalamy (cie) w ręce, kurw, darmozjadów i łapówkarzy. PREZYDENCIE MIASTA- POBÓDKA, bo się wśród k... obudzisz i k.... i złodziejem zostaniesz jak K.... poprzednicy!!!! Koniec, pa. byly a ciągle bydgoszczanin Odpowiedz Link Zgłoś