Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt!

23.12.13, 20:19
Dla Wszystkich Forumowiczów i każdego z osobna. Szczęścia i wszelkiej pomyślności. Refleksji i zadumy. Siły i optymizmu. Szczęśliwych, radosnych Dni. W gronie rodziny, przyjaciół, znajomych. Nadziei i optymizmu. Na lepszą przyszłość. Na dobry Przyszły Rok, pełen dobrych zmian. Dla siebie, najbliższych i dla miasta.
Wszystkiego Co Najlepsze!

Obserwuj wątek
    • semeon Re: Wesołych Świąt! 23.12.13, 23:24
      Tradycyjnie polskich Świąt Bożego narodzenia, wesołych, ciekawych i pełnych inspiracji oraz wspaniałych niespodzianek życzę wszystkim uczestnikom tego forum.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2013/12/wesoych-swiat.html
      • naubyd Re: Wesołych Świąt! 24.12.13, 10:30
        i ja się dołączam. Zrealizujmy nasze plany
    • ababyd Re: Wesołych Świąt! 24.12.13, 12:47
      Próby zrozumienia Bożonarodzeniowego przesłania, a co za tym idzie, próby rozumienia oraz akceptowania innych poglądów bez konieczności przyjmowania ich, życzę wszystkim Forumowiczom oraz Redakcji gw, szczególnie nieprzyjaciołom Kościoła Świętego, który niesie Dobrą Nowinę - cywilizację europejską od tysięcy lat.
      Powrotu do norm wszystkim nam życzę.
      Bóg się rodzi,..... Błogosław Ojczyznę...., pamiętaj Boże o naszym mieście, dziwnym, ale królewskim.
      ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
      Andrzej Adamski
      • ababyd Re: Wesołych Świąt! 24.12.13, 12:54
        Ach, jeszcze jedno.
        Życzę wszystkim zamiłowania do długodystansowości w mądrym kroczeniu dla dobra Bydgoszczy - wcale nie chodzi mi o jednomyślność.
        ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
        AA
      • naubyd Re: Wesołych Świąt! 25.12.13, 17:29
        No z tą cywilizacją i tysiącami lat to przesadziłeś Andrzeju. A czy możesz wytłumaczyć czym jest Dobra Nowina? Jakoś nikt tego mi nie umiał powiedzieć. To takie samo gadanie jak Prawda.
        • frych47 Re: Wesołych Świąt! 25.12.13, 18:53
          naubyd napisał:

A czy możesz wytł
          > umaczyć czym jest Dobra Nowina? Jakoś nikt tego mi nie umiał powiedzieć.

Ja wiem, Dobra Nowina to jest Konopka

To takie samo gadanie jak Prawda.

W sądzie nie liczy się prawda tylko fakty i dowody bo prawdę każdy ma swoją.
        • ababyd Re: Wesołych Świąt! 25.12.13, 21:07
          Hm, jestem zaskoczony Twymi pytaniami. Odpowiedzi w PŚ.
          AA
    • dlugi0330 Re: Wesołych Świąt! 24.12.13, 13:18
      Wszystkim Forumowiczom przede wszystkim zdrowia i domowego ciepła. A tym którzy do życzeń dołączają pouczenia - życzenie, by poświęcili wolne dni na napisanie tekstu jednolitego swojego życiorysu i aaaby nie zakładali na tym forum i w życiu czarnej kominiarki.
      • ababyd Re: Wesołych Świąt! 24.12.13, 14:32
        Miło, że i o sobie nie zapomniałeś.
        Zaczerpnięcia z przesłania Bożonarodzeniowego czasu.
        AA
    • luciferrr Re: Wesołych Świąt! 24.12.13, 15:08
      Dzieki za zyczenia.
      Ja tez zycze Wam piekielnych radosci i wysokich temperatur.
      • kucyk_trojanski Re: Wesołych Świąt! 25.12.13, 20:34
        Banalne te zyczenia
        • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Wesołych Świąt! 26.12.13, 10:58
          Ja zyczę niektórym odrobinkę rozumku. Pisania z sensem, bez obrażania innych w ogole kultury, o ktorej nie kazdy z was słyszał i oczywiscie wytrwałości !
          • kucyk_trojanski Re: Wesołych Świąt! 26.12.13, 12:18

bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:

> Ja zyczę niektórym odrobinkę rozumku. Pisania z sensem, bez obrażania innych w
            > ogole kultury, o ktorej nie kazdy z was słyszał i oczywiscie wytrwałości !

Rozumku nie mam za grosz,pisanie z sensem jest bezsensowne,a kultura?co to jest?
            Natomiast wytrwalosci mi nie brakuje...
            • ababyd Re: Wesołych Świąt! 26.12.13, 13:41
              Ważne, że - dla każdego z nas - jest nadzieja.
              Abyśmy umieli się ustrzec naśladowania "niektórych z synagogi Libertynów, ... "
              AA
              • kucyk_trojanski Re: Wesołych Świąt! 26.12.13, 17:31
                nie nasladujmy tez tych z domy rozpusty pedofilskiej,jak arcy Wesolowski,brat Gil ...........
    • dlugi0330 Re: Wesołych Świąt! 26.12.13, 18:14
      I nie naśladujmy facetów z wąsikiem bez przejrzystego życiorysu.
      Wiara i prawdziwy życiorys uniosą cię jak gołębica, człowieku w kominiarce znad kanału.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka