clough 27.02.14, 16:28 Warto poczytać o toruńskiej megalomanii w najnowszej Polityce. Opisane piórami dziennikarzy polityki, a więc w miarę obiektywnie. Bydgoszcz opisana jako miasto wycofane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frych47 Re: Warto przeczytać 27.02.14, 17:07 Nie czytam artykułów gdzie w już nagłówku Toruń jest nad Bydgoszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.be Re: Warto przeczytać :) 27.02.14, 18:20 Piotr Sarzyński próbuje odpowiedzieć na pytanie, skąd bierze się malkontenctwo bydgoszczan. "Przekonanie o własnej nieatrakcyjności jest tutaj tak wielkie, że w ogólnopolskich badaniach, w których zapytano ludzi, czy ich miasto jest brzydkie, Bydgoszcz zajęła piąte miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tupolej154 Re: Warto przeczytać :) 27.02.14, 18:36 Ble, ble, ble a konkretów brak np. o tym jak marszałek dzieli środki na te dwa miasta jak się stara o s5 czy o lotnisko i dlatego tak cienko stoimy z innymi miastami, gdzie są te firmy co tu były? Jak wygląda tutaj nasza ordynacja wyborcza skąd tu tylu spadochroniarzy. dlaczego oprócz Prezydenta nikt tym miastem się nie zajmuje tylko je goli, gdzie tu są bydgoskie media. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Warto przeczytać 27.02.14, 23:39 Fragment tych kpin z moim komentarzem w poniższym linku: dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/kpina-z-bydgoszczan-w-wykonaniu.html Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: NIE Warto przeczytać 28.02.14, 17:09 Co za bzdury :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: NIE Warto przeczytać 01.03.14, 02:58 bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > Co za bzdury :))))))))) Uważaj, bo "Polityka" cię zgnębi za pomówienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Warto przeczytać 02.03.14, 11:04 Przypadkowo, wyjątkowo przypadkowo, znam - troszeczkę - kuchnię powstania tego wydania Polityki. Spokojnie. Andrzej Adamski Odpowiedz Link Zgłoś
derwitz Re: Warto przeczytać 02.03.14, 12:30 ababyd napisał: > Przypadkowo, wyjątkowo przypadkowo, znam - troszeczkę - kuchnię powstania tego > wydania Polityki. Spokojnie. > Andrzej Adamski Kolejny wpis AA w rodzaju, wiem ale wam, mierzwo ludzka, nie powiem bo i tak nie zrozumiecie "kędy wieje Duch Boży" i jak zagmatwane/niepojęte dla was, maluczkich, są jago dalekosiężne plany. Idź chłopie do kruchty i jeśli chcesz coś pisać na forum to wówczas gdy będziesz to robil konkretnie zamiast pie......ić 3 po 3. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Warto przeczytać 02.03.14, 13:14 Kolego jak sie nie uspokoisz, czytaj nie wezmiesz pigułek to napiszę do admina,zeby ci zablokował dostęp bo jak widac po twoich wypowiedziach, internet nie jest dla takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: Warto przeczytać 02.03.14, 21:56 bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > Kolego jak sie nie uspokoisz, czytaj nie wezmiesz pigułek to napiszę do admina, > zeby ci zablokował dostęp bo jak widac po twoich wypowiedziach, internet nie je > st dla takich jak ty. A twoje chamskie wypowiedzi to już myślisz, że zapomniane, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Warto przeczytać 02.03.14, 22:16 hassleader napisał: > bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > > > Kolego jak sie nie uspokoisz, czytaj nie wezmiesz pigułek to napiszę do a > dmina, > > zeby ci zablokował dostęp bo jak widac po twoich wypowiedziach, internet > nie je > > st dla takich jak ty. > > A twoje chamskie wypowiedzi to już myślisz, że zapomniane, co? > Od dawna rozmawiasz Borat sam ze sobą? Ja i chamskie wypowiedzi? Mylisz mnie z kims drogi przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: Warto przeczytać 02.03.14, 23:33 bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a): > Od dawna rozmawiasz Borat sam ze sobą? Ja i chamskie wypowiedzi? Mylisz mnie z > kims drogi przyjacielu. Nie jestem twoim przyjacielem, a czy rzeczywiście mylę, to się sprawdzi porównując IP niejakiego bydgoszczanina_z_wyżyn z twoimi. Spadaj trollu do siebie i przestań sr... tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Warto przeczytać 03.03.14, 13:47 A kto konkretnie stoi za tymi "przemyśleniami"? Niezły poziom? AA Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Warto przeczytać 03.03.14, 14:21 ababyd napisał: > A kto konkretnie stoi za tymi "przemyśleniami"? Niezły poziom? > AA Zauważ Andrzeju,ze tym ludziom bardzoo trudno dogodzić, powiedz co się z nimi dzieje? Naprawdę żal mi , dlatego będę jeszcze bardziej wspierał Marszałka, aby jeszcze wiecej pracował dla tego województwa i miłości między nami. Ten ZIt sie musi udać, głęboko w to wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
clough Re: Warto przeczytać 03.03.14, 15:03 Tak czułem. Jedynie słuszne i bardzo rzeczowe przemyślenia będzie miał tylko pan w parze z tym czepiająm się każdego wątku rzepem. Odpowiedz Link Zgłoś