justysia741 22.04.14, 13:59 Co sądzicie o tej szkole? Interesuje mnie kierunek instruktor fitnessu.. Czy ktos slyszal badz wie czy oplaca sie isc do tej szkoly i na ten kierunek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus12345 Re: Szkoła GoWork Bydgoszcz 27.06.14, 17:49 Też o tym myślałam, bo kierunek wydaje się sensowny, uczysz się rok i możesz pracować. Zapisałaś się już? Odpowiedz Link Zgłoś
szkolawektor Re: Szkoła GoWork Bydgoszcz 30.07.14, 11:12 Nie masz pomysłu na siebie, na swój czas? Wskażemy Ci odpowiedni kierunek! Zapisz się do Szkoły Policealnej i zdobądź zawód który pozwoli Ci rozwinąć skrzydła! www.wektor.bydgoszcz.pl/szkoly-policealne/ Odpowiedz Link Zgłoś
soniafotograf Re: Szkoła GoWork Bydgoszcz 13.08.14, 16:50 ja u nich kończyłam asystentkę stomatologiczną w tym roku i mogę polecić. Bardzo przyjażni dla uczniów, super sale i wysosażenie, a nie tak jak w innych szkołach. Polecam!! sama sprawdziłam! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.nowak Re: Szkoła GoWork Bydgoszcz 13.08.14, 18:11 justysia741 napisała: > Co sądzicie o tej szkole? Interesuje mnie kierunek instruktor fitnessu.. Czy kt > os slyszal badz wie czy oplaca sie isc do tej szkoly i na ten kierunek ? Opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś