Dodaj do ulubionych

IV NIE DAMY SIĘ

IP: *.bydg.pdi.net 17.07.01, 00:01
NIE DAMY SOBIE ZAMKNĄĆ UST NIECH
ŚWIAT POZNA PRAWDĘ O IV LO W BYDGOSZCZY
LUDZIE PISZCIE CO WAS DO TERAZ BOLI
DLACZEGO BUDZICIE SIĘ W ŚRODKU NOCY Z KRZYKIEM
DLACZEGO POPADLIŚCIE W ALKOHOLIZM
DLACZEGO NAGLE TRACICIE HUMOR GDY ZOBACZYCIE CYFRĘ IV
DLACZEGO BOICIE SIĘ O SWOJE POCIECHY KOŃCZĄCE PODSTAWÓWE
POWIEDZCIE TO CAŁEMU ŚWIATU
POWIEDZCIE PRAWDĘ O PARANOII IV LO W BYDGOSZCZY
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 00:43
      A WIEC MOWIE CALEMU SWIATU: SZKOLA JAK SZKOLA.
    • Gość: Tomcio Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 13:16
      Nie wiem kim jesteś i nie wiem dlaczego masz taki żal do IV. Ja skończyłem to
      liceum w 95 i do dzisiaj mam dobre wspomnienia. POznałem tam wielu ciekawych
      ludzi. Wyjeżdżałem na wycieczki 2 razy do roku. Zdałem maturę poszedłem na
      studia, skończyłem je i dalej mile to wszystko wspominam. Jak bym miał jeszcze
      raz iść do LO to wybrałbym IV.
      Pozdrawiam
    • Gość: Jasio Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 13:32
      Widze, ze koledzy ze szkoly choc ladnych pare lat roznicy.
    • Gość: lola Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydg.pdi.net 17.07.01, 20:32
      L A L U Ś, P R Z Y ....., W A Z E L I N A, ITP.
    • Gość: Grzech Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 21:36
      To w latach 80-85 zła szkoła była . Nie ma co wyliczać śmiesznych, głupich czy
      nawet potwornych rzeczy jakie się tam niemal codziennie zdarzały. Jeśli ktoś
      w życiu coś osiągnął ,nauczył się , to dzięki talentowi i własnej pracowitości
      i raczej wbrew a nie dzięki tej budzie. W ogóle smutne czasy wtedy były i stąd
      pewnie absolwenci ostatnich roczników mają zupełnie inne wspomnienia. Ale ja
      bardzo żałuję tamtych lat i własnej bezradności, że nie uciekłem gdzie pieprz
      rośnie jak tylko rozpoznałem w jakim szambie siedzę. Wiem , że wielu czuje się
      najlepiej pływając w gównie, dlatego rozumiem wspominających "Czwórkę" tamtych
      lat z sentymentem. Inni mieli przerąbane...
    • Gość: Tomcio Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 23:38
      Nie bardzo rozumiem, ale lola masz chyba jakiś problem ze sobą. Opisałaś to tak
      jakby Ci krzywdę zrobili. Może to był sen?
    • Gość: leni Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.pool.mediaWays.net 05.08.01, 17:17
      Byly to najgorsze cztery lata w moim zyciu!!!!!!!!!!!!!! To tak, jakby mnie kto
      gdzies zamknal i w koncu po czterech latach ( na szczescie!!!) wypuscil!!!
      Nigdy wiecej!!!!!!
      • Gość: Antek Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 22:39
        Byłeś taki gułowaty?
      • Gość: UK Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.cant.ac.uk / *.cant.ac.uk 30.03.04, 21:01
        a ja bardzo milo wspominam te lata...wiele z tej szkoly wynioslem i dzieki temu
        skonczylem studia w Polsce i zagranica,gdzie obecnie przebywam. Pozdrawiam cala
        klase 4b matura 2000
    • .weronika. Re: IV NIE DAMY SIĘ 06.08.01, 20:14
      Ja teraz chodze do 4. nie mowie, ze nie ciesze sie z wakacji, ale bez przesady!! nie rozumnie, co chcecie. zostal mi jeszcze rok... nie moge powiedziec, zebym ta bude kochala(raczej wrecz przeciwnie), ale buda jak buda. nie jest taka zla. A Ty , bez urazy, ale naprawde dziewczyno chyba masz jakis problem z soba... moze po prostu za bardzo prezejmowalas sie nauka?...szkole trzeba po prostu zdrowo olewac i est OK.:)POZDRAWIAM bylych CZWORKOWICZOW9i obecnych zreszta tez...)
      • Gość: eryk Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: 213.77.40.* 03.10.01, 09:06
        Znam gościa, który musiał (po pierwszej klasie) opuścić IV i przenieść się do
        innej szkoły. Prawdobodobnie był uczniem Technikum Elektrycznego. Aktualnie
        jest na ATR-telekomunikacja i należy do najlepszych studentów. Wnioski
        wyciągnijcie sami!!!!!
        • Gość: kamil Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.awacom.pl 11.11.02, 10:50
          Gość portalu: eryk napisał(a):

> Znam gościa, który musiał (po pierwszej klasie) opuścić IV i przenieść się do
          > innej szkoły. Prawdobodobnie był uczniem Technikum Elektrycznego. Aktualnie
          > jest na ATR-telekomunikacja i należy do najlepszych studentów. Wnioski
          > wyciągnijcie sami!!!!!

dobrze uczyli w tym technikum :)
          • Gość: SzymonKa Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 23:22
            Hmmm... ...pozdrawiam bardzo serdecznie maturzystów '97 - szczególnie MAT-FIZ
            prof. Lassak no i wszystkich, których spotkał zaszczyt spotkania na chemii
            prof. Rękas. Sciski ciepłe i serdeczne dla prof. Blanka, prof. Wojewody i prof.
            Gąsiorowskiego.

...no i mam nadzieję że się zjedziemy w przyszłym roku na 50 lat IV LO
            [ www.ivlo.tnt.pl ].

SzymonKa
            e-mail@szymonka.prv.pl
            • Gość: ala Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.uni / 172.26.3.* 15.01.03, 17:10
              ja jakos dziwnym trafem zawsze milo wspominam czworke, a przede
              wszystkim "Myszola" , czyli pana Myszkowskiego od polaka, bo mam wrazenie, ze
              nauczyl nas nie tylko tego przedmiotu, ale i myslenia!!!przy okazji
              pozdrowionka dla calej 4f z rocznika 92-96!co u Was?
              alicja
              • leni Re: IV NIE DAMY SIĘ 28.01.03, 22:03
                Cze Ala!

Napiszesz do mnie?

Kicius i Baczek maja sie dobrze! ;-)
                • Gość: ALA Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.uni / 172.26.4.* 31.01.03, 09:57
                  Leni! A co Ciebie jest dziecko? Wiecie bo Leni to sie ciagle leni:)
                  POZDROWIONKA
                  • leni Re: IV NIE DAMY SIĘ 31.01.03, 19:35
                    Ty, nie udawaj, ze nie wiesz o co chodzi! A bable pod stopami? A chodzenie
                    przez to na bosaka??? Tylko sie nie smiej!!!!

Hej!
                    • Gość: ALA Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.uni / 172.26.2.* 04.02.03, 16:50
                      tak, tak pamietam to i bardzo mam nadzieje, ze to sie kiedys znow powtorzy. nie
                      to z bablami, ale to nasze spotkanie w bremen.
                      buziaki!!!!!!!
                      ps tez pozdrowionka dla mirka
                      • leni Re: IV NIE DAMY SIĘ 04.02.03, 20:14
                        Hey!!!!!

Ja tez mam nadzieje, ze to powtorzymy. Mysle o tej romantycznej kolacji
                        (umsonst!!!!!).

MfG
                        • Gość: Ala Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.uni / 172.26.2.* 30.04.03, 14:32
                          Leni!dlaczego przestalas nagle pisac. ja juz sie za toba stesknilam!Buzka!
    • Gość: maciej Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: 213.77.40.* 03.10.01, 08:59
      Uczęszczałem w roku szkolnym 1981/82 na fakultet matematyki. Prowadzącą zajęcia
      była prof. Prylińska. Zajęcia były fantastyczne; praktycznie dzięki niej
      nadrobiłem braki z matematyki i zdałem na fizykę do Torunia. Nadmieniam, że
      jestem absolwentem VII LO. U nas nie było takich matematyków.
      • Gość: Malkontent Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 22:12
        Byli.Matura VII LO 1978.
    • Gość: k2 Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.sp-oswiata.com.pl 02.11.01, 17:49
      4 lata w czwórce to najlepsze lata w moim życiu . fantastyczny "konio" nasz
      wychowawca - gościu do rany przyłóż , a p.Zenelt ideał nauczyciela.W czwórce
      zaczeło sie wszystko : zabawa , nauka , zabawa i ... zabawa.Turystyczna klasa
      matura 2000. To była zajawka!!!a tak przy okazji:Matura to naprawde bzdura!!!
      IV ma klimat i tego nikt mi nie powie!podsumowujac :NAJLEPSZE 4 LATA W MOIM ŻYCIU
      (a mam ich 20)
      Serdeczne pozdrówki dla szefa Konia(Marian-Trzymaj sie stareńki),Wojewody,Zenelt
      Serdeczne nie pozdrówki dla wszystkich pseudo nauczycieli którzy to naprawde
      potrafili zatruć życie biednemu uczniakowi :amerykańska pyza Suzi , pseudo
      psycholog Biniecki( on tam jeszcze uczy???)i calej reszty!!!!!
      • Gość: Przemas Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: 150.254.98.* 27.11.01, 10:43
        Ja jestem wychowankiem p.Zenelt. Wspominam ja b.dobrze. Wspaniala kobieta!
        • leni Re: IV NIE DAMY SIĘ 29.11.01, 01:03
          Powtarzam: to byly NAJGORSZE lata w moim zyciu!!!! Ale oczywiscie podziele sie
          moimi doswiadczeniami!
          • Gość: Malkontent Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 22:13
            Trzeba się było uczyć,anie teraz narzekać.
        • Gość: Natalia Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 19:37
          Ja nadal chodze do tej szkoły i sądzę ze prof. Zenelt to najlepsza nauczycielka
          na jaką można trafic, o innych wolę nie wspominac...:(
      • Gość: uczeń Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:20
        Psor Biniecki w IV już nie uczy. Ożenił się nauczycielką-amerykanką uczącą
        (kilka lat temu w naszej szkole) j. angielskiego. Wyjechali z Bydgoszczy i
        pracują gdzieś w POLSCE.
      • Gość: Qmpel Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: 81.10.13.* 26.11.02, 15:28
        Gość portalu: k2 napisał:

> 4 lata w czwórce to najlepsze lata w moim życiu . fantastyczny "konio" nasz
        > wychowawca - gościu do rany przyłóż , a p.Zenelt ideał nauczyciela.W czwórce
        > zaczeło sie wszystko : zabawa , nauka , zabawa i ... zabawa.Turystyczna klasa
        > matura 2000. To była zajawka!!!a tak przy okazji:Matura to naprawde bzdura!!!
        > IV ma klimat i tego nikt mi nie powie!podsumowujac :NAJLEPSZE 4 LATA W MOIM
        ŻYC
        > IU
        > (a mam ich 20)
        > Serdeczne pozdrówki dla szefa Konia(Marian-Trzymaj sie
        stareńki),Wojewody,Zenel
        > t
        > Serdeczne nie pozdrówki dla wszystkich pseudo nauczycieli którzy to naprawde
        > potrafili zatruć życie biednemu uczniakowi :amerykańska pyza Suzi , pseudo
        > psycholog Biniecki( on tam jeszcze uczy???)i calej reszty!!!!!

Buahahahahaha! Nie wiem kim jestes, ale zapewne sie znamy. Absolwent IV LO,
        kilka lat przed Toba. Czasami bywalem tu i tam. Sprawdz IP z ktorego pisze:
        mysle ze bedziesz wiedzial kto to taki...
        No, pozdrawiam z (relatywnie) daleka.
    • dawiddegowski Re: IV NIE DAMY SIĘ 12.12.02, 09:35
      IV to byla fajna szkola ( nie wiem jak teraz ) tak mi sie podobało ze chodziłem
      tam całe 5 lat
      Dla całej fajnej ekipy z tamtych lat pozdrowionka

Pudel Little Wing
    • Gość: Mirek Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.12.02, 23:00
      W roku 2003 IV Liceum Ogolnoksztalcace im. Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
      obchodzi jubileusz 50-lecia istnienia szkoly.
      Uroczysta Gala polaczona ze Zjazdem Absolwentow nastapi 4 pazdziernika 2003 r.

Przy tej okazji pragne zaapelowac do wszystkich absolwentow klasy 4a / mat.-
      fiz. Matura `77 /
      o kontakt. Wszelkie informacje znajdziecie na naszej klasowej stronie
      www.4a4lo.w.precyzja.pl
      Moze ktos odnajdzie na tej stronie swoich znajomych i zawiadomi ich o
      spotkaniu klasowym,
      czy tez powiadomi nas o losie naszych kolezanek i kolegow. Sam jestem tym,
      ktory pierwszy raz
      po 25 latach uslyszal w sluchawce tel. glos kolegi z dawnej klasy. Bylo to
      niesamowite i radosne przezycie. Mam nadzieje ze wielu absolwentow naszej
      szkoly bedzie mialo okazje do tak radosnego spotkania po latach.
    • Gość: dareki Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.73.184.248.Dial1.Chicago1.Level3.net 23.05.03, 07:46
      Czworkowicze; Zjednoczmy sie przed ZZTOP Zjazdem
      • Gość: dareki Re: IV NIE DAMY SIĘ IP: *.73.184.248.Dial1.Chicago1.Level3.net 23.05.03, 07:50
        All the best - dariusz izycki - absolwent IV aktualnie przebywajacy w USA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka