Gość: tojajestemtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:56 jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ico? Re: eurobank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:00 Nikt mi nie udzieli informacji? Dostalem oferte pracy i zastanawiam sie czy ja podjac. Liczylem, ze w internecie znajde kogos kto ma jakies informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: eurobank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:03 Sorry, ale widocznie nikt nie ma na ten temat informacji. Jest to na pewno ekspansywna sieć, która bardzo szybko zdobędzie rynek. Podejrzewam, ze koszty jej budowania mogą mieć mniejsze znaczenie, ale twórcy chcą zapewne powtórzyć swój poprzedni sukces i po stworzeniu rynkowego produktu opchnąc go komuś innemu. Sprzedając tym samym udział w rynku. czego im życzę, bo ładnie to chłopaki robią. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: eurobank 08.09.04, 08:20 Gość portalu: Gall napisał(a): > Sorry, ale widocznie nikt nie ma na ten temat informacji. Nie wiem jak teraz, ale jeszcze na początku roku, z punktu widzenia klienta, nie opłacało się brać kredytu w Eurobanku. Odsetki złodziejskie tak jak w CITIBANKU. > Jest to na pewno ekspansywna sieć, która bardzo szybko zdobędzie rynek. > Podejrzewam, ze koszty jej budowania mogą mieć mniejsze znaczenie, ale twórcy > chcą zapewne powtórzyć swój poprzedni sukces i po stworzeniu rynkowego > produktu > opchnąc go komuś innemu. Właścicielowi zmarło się w tym roku. Dziedzicem fortuny jest jego kilkunastoletni syn. Ale władzę sprawuje brat właściciela. Przynajmniej tak było jeszcze niedawno. > Sprzedając tym samym udział w rynku. czego im życzę, > bo ładnie to chłopaki robią. Lukas Bank - dobra robota. Choć też drogo.... > Pozdrawiam > Gall Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: eurobank 08.09.04, 08:22 > Właścicielowi zmarło się w tym roku. Dziedzicem fortuny jest jego > kilkunastoletni syn. Ale władzę sprawuje brat właściciela. Brat zmarłego twórcy i właściciela, czyli wujek dziedzica fortuny. > Przynajmniej tak > było jeszcze niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: eurobank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:10 No to graulacje, że się dostałeś. O tę pracę starało się kilkanaście tysięcy osób, a wybrali tylko kilkaset - tych najlepszych. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojajestemtu Re: eurobank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:49 No tak, ale nie wiem czy bedzie mi tam dobrze. Mam pewne watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna? Anna? To już nie vviosna? (ntxt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 10:51 Odpowiedz Link Zgłoś
sol_isa Re: Anna? To już nie vviosna? (ntxt) 09.09.04, 17:28 A czy wynagrodzenie bedzie wystarczajace, zeby sie dorobic i docelowo adoptowac i utrzymac dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_isa btw 09.09.04, 17:37 Strona eurobanku jest dosc skromna w swojej tresci. Co do rekrutacji i selekcji: przyjmuja wszystkich a rotacje maja spora (co widac obserwujac te pseudo placowki). Btw: Czy ktos wie jak sie skontaktowac z menadzerem oddzialu bankowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: btw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:00 Bardzo prosto: pójść do jakiegokolwiek oddziału i poprosić o rozmowę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: btw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:05 A co do przyjmowania - proszę się nieco zorientować np. na innych forach dyskusyjnych (choćby gazety), jak wygląda rekrutacja i jak rozkłada się stosunek przyjętych i odrzuconych. :)) Odpowiedz Link Zgłoś