Gość: przyjezdna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 23:53 Jak wygląda sytuacja remontu? Chodzi o to czy jest przejezdne czy znowu coś wymyślili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuczna_kobieta Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 00:31 owszem, zgodnie z zaleceniem władz miasta, w ramach promowania Bydgoszczy, od piątku na tym rondzie, będzie obowiązywał ruch lewostronny. Do odwołania. Zalecenia. Lub władz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.proxy.aol.com 16.09.04, 00:34 ja ja jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:39 nie kumam jak lewostronny ? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczna_kobieta Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 00:44 no tak. normalnie, lewostronny. to ukłon władz w stronę Królowej Brytyjskiej. Miasto stara się o fundusze na dokończenie remontu. A bez wsparcia UK przebudowa zakończy się w 2009 roku. Oni nam dadzą pieniądzory, a my w zamian pojezdzimy na opak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:49 Patrze na mapę bo nie jestem z Bygoszczy i zasanawiam się czy z UL. 3 MAJA można skrecić w prawo na UL. KS.R. MARKWARTA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:50 I jeszcze jedno czy Deichmann przy ul. MARII SKŁODOWSKIEJ-CURIE jescze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczna_kobieta Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 01:02 >czy z UL. 3 MAJA można skrecić w prawo na UL. KS.R. MARKWARTA? można tym nie mniej Markwarta jest jednokierunkowa >czy Deichmann przy ul. MARII SKŁODOWSKIEJ-CURIE jescze istnieje nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.proxy.aol.com 16.09.04, 01:14 jak to,pojedziemy na opak z pieniedzmi?toc to bedzie ich marnotrawstwo,polapia sie i nigdy wiecej nie dadza sie nabrac na nasze lewe skrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 01:25 czy mi się tylko wydaje czy z rondem toruńskim nie było takiej masakry? Odpowiedz Link Zgłoś
lewskiy Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 18:37 Rondo Fordońskie jest jak najbardziej przejezdne tylko trzeba uwazać przy przejeżdżaniu zwłaszcza w kierunku na Gdańsk (przesunięty przejazd przez torowisko).Markwarta jest jednokierunkowa i aby w nią wjechać trzeba właśnie między innymi dojechać 3 Maja.Sklep z ładnymi butami Deichmann nadal istnieje w Mini-Malu a do tego drugi w CH Auchan jak się jedzie na Toruń ul. Fordońską. Pozdrawiam i dużo cierpliwości w trakcie jazdy przez Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:46 nareszcie je robią!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: 212.122.214.* 16.09.04, 23:56 bingo Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Po co dublujesz? 16.09.04, 16:33 Takich wątków jest już kilka! (Przed)ostatni: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15784346 Odpowiedz Link Zgłoś