Dodaj do ulubionych

RONDO FORDOŃSKIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 23:53
Jak wygląda sytuacja remontu? Chodzi o to czy jest przejezdne czy znowu coś
wymyślili?
Obserwuj wątek
    • sztuczna_kobieta Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 00:31
      owszem,
      zgodnie z zaleceniem władz miasta,
      w ramach promowania Bydgoszczy,
      od piątku na tym rondzie,
      będzie obowiązywał ruch lewostronny.

Do odwołania.
      Zalecenia.
      Lub władz.
      • Gość: rynkowo Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.proxy.aol.com 16.09.04, 00:34
        ja ja jaj.
        • Gość: przyjezdna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:39
          nie kumam jak lewostronny ?
          • sztuczna_kobieta Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 00:44
            no tak.
            normalnie, lewostronny.
            to ukłon władz w stronę Królowej Brytyjskiej.
            Miasto stara się o fundusze na dokończenie remontu.
            A bez wsparcia UK przebudowa zakończy się w 2009 roku.
            Oni nam dadzą pieniądzory, a my w zamian pojezdzimy na opak.
            • Gość: przyjezdna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:49
              Patrze na mapę bo nie jestem z Bygoszczy i zasanawiam się czy z UL. 3 MAJA
              można skrecić w prawo na UL. KS.R. MARKWARTA?
              • Gość: przyjezdna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:50
                I jeszcze jedno czy Deichmann przy ul. MARII SKŁODOWSKIEJ-CURIE jescze istnieje?
                • sztuczna_kobieta Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 01:02
                  >czy z UL. 3 MAJA można skrecić w prawo na UL. KS.R. MARKWARTA?
                  można
                  tym nie mniej Markwarta jest jednokierunkowa

>czy Deichmann przy ul. MARII SKŁODOWSKIEJ-CURIE jescze istnieje
                  nie mam pojęcia
                  • Gość: rynkowo Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.proxy.aol.com 16.09.04, 01:14
                    jak to,pojedziemy na opak z pieniedzmi?toc to bedzie ich marnotrawstwo,polapia
                    sie i nigdy wiecej nie dadza sie nabrac na nasze lewe skrety.
                    • Gość: dziewczyna Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 01:25
                      czy mi się tylko wydaje czy z rondem toruńskim nie było takiej masakry?
                • lewskiy Re: RONDO FORDOŃSKIE 16.09.04, 18:37
                  Rondo Fordońskie jest jak najbardziej przejezdne tylko trzeba uwazać przy
                  przejeżdżaniu zwłaszcza w kierunku na Gdańsk (przesunięty przejazd przez
                  torowisko).Markwarta jest jednokierunkowa i aby w nią wjechać trzeba właśnie
                  między innymi dojechać 3 Maja.Sklep z ładnymi butami Deichmann nadal istnieje w
                  Mini-Malu a do tego drugi w CH Auchan jak się jedzie na Toruń ul. Fordońską.
                  Pozdrawiam i dużo cierpliwości w trakcie jazdy przez Bydgoszcz
                  • Gość: iz Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:46
                    nareszcie je robią!!!!!!!
              • Gość: bydgoszczanin Re: RONDO FORDOŃSKIE IP: 212.122.214.* 16.09.04, 23:56
                bingo
    • czwarty.wymiar Po co dublujesz? 16.09.04, 16:33
      Takich wątków jest już kilka! (Przed)ostatni:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15784346

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka