Dodaj do ulubionych

miejsce zdawania egzaminu

IP: 195.205.171.* 15.04.09, 19:32
Witam serdecznie. Pierwszy raz podchodzę do egzaminu EPSO. Właśnie dostałem informację, że mam się zarejestrować na egzamin AST1 dla Polaków. I tutaj pojawia się moje pytanie. Obecnie przebywam we Francji. Czy taki egzamin muszę zdawać w Polsce, czy mogę na przykład właśnie we Francji (najlepiej w Strasbourgu)? Czy gdybym zdawał to we Francji będzie różnica w języku egzaminu?
Z góry dziękuję za pomoc :)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: miejsce zdawania egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 23:23
      Możesz wybrać dowolne miejsce zdawania pierwszych testów - grunt, żeby było to w Unii. Wszystko odbywa się w upoważnionych centrach, które przesyłają wyniki, itd. Język też: en, de albo fr,
      <br /> Ta wyszukiwarka "Test Sites" u mnie dziwnie działa. Wyszukuje osobne adresy w Warszawie, ale po odpaleniu takowych, żadne centra się nie pojawiają i nie mogę przejść dalej. Ich błąd? Jaki adres miejsca testów w Warszawie udaje się znaleźć przez tę wyszukiwarkę?

• Gość: tez ze Stras Re: miejsce zdawania egzaminu IP: *.cor.europa.eu 16.04.09, 09:16
      tez zdawalam mieszkajac w Strasburgu - bylo to kilka lat temu, i
      wtedy najblizszy byl Frankfurt (do Paryza dalej i drozej). Mam
      nadzieje ze sie juz cos poprawilo i w Strass tez sa egzaminy
    • repairman Re: miejsce zdawania egzaminu 16.04.09, 11:25
      Wkleic w przegladarke ten adres ;)

prometric.com/NR/rdonlyres/edqyukhgcks6udulfv7r52rpqeybxyjwbr5um65xvz4zjebetf3slsv2jl7zo6jkbxwdqgor3z2v4cxsapfw2qafk4h/SiteListEPSOAST7786CO048.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka