Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 09:39 jesli jeszcze nie kupiles, a chcesz to zrobic ze wzgledu na mistrzostwa w pilce noznej- dobra wiadomosc: wszystkie 64 mecze beda na sat1 (niekodowane) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bator1 Re: dekoder polsatu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 09:55 To bardzo dobra wiadomość: nie oglądam sat1, podobnie jak polstatu (w każdym wydaniu) nic wiec nie zepsuje programu w czerwcu (o ile mozna go jeszcze bardziej popsuć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: dekoder polsatu IP: *.atr.bydgoszcz.pl 12.04.02, 15:50 A ja gdzies slyszalem, ze Polsat ponoc zaczyna sie lamac i mecze (przynajmniej Polski) maja byc pokazywane w wersji niekodowanej. Czy ktos wie na ten temat wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dekoder polsatu 12.04.02, 16:48 na eurosporcie tez nie poskapia pewnie transmisji, i to po polsku! a jak nie to na satelicie znajde pewnie z 20 kanalow, gdzie beda lecialy mecze + radio z pl komentarzem. Konkludujac polshit zostawiam Agorze ;o KroTosS -__- Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: dekoder polsatu 12.04.02, 18:31 chodzi o sat jeden szwarcarska niedostepna poza tym krajem. Wiec post jest nieprawdziwy rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: dekoder polsatu 12.04.02, 18:39 rhemek napisał(a): > chodzi o sat jeden szwarcarska niedostepna poza tym krajem. > Wiec post jest nieprawdziwy mam Sat1 a i sat1 ch czyli ma byc sat1 siu czy cos tak? zreszta np raiuno zawsze transmituje pilke, no i eurosport (czy moze tym razem nie?) KroTosS -__- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Jednak w TVP?! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 11:38 Jak wyczytalem na forum wroclawskim (jednak co lider to lider) ;-))) TVP bedzie transmitowala mecze reprezentacji Polski w World Cup 2002. Czy ktokolwiek moze te informacje potwierdzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan jan przecie to wiadomo bylo od poacztku ........ IP: 213.77.18.* 13.04.02, 11:45 wczoraj w TV mowili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: przecie to wiadomo bylo od poacztku ........ IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 11:54 A ja TV po prostu nie ogladam, a raczej ogladam rzadko i pewne informacje przeciekaja mi miedzy palcami.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: przecie to wiadomo bylo od poacztku ........ IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 12:45 Wlasnie sobie poczytalem dzisiejsza GW i juz wszystko wiem.... Bardzo dobrze sie stalo, choc tez od poczatku podejrzewalem, ze tak wlasnie predzej czy pozniej bedzie... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: dekoder polsatu 14.04.02, 19:58 zauwazyliscie ze polsat to po prostu piramida? oNI UTRZYMUJA PLATFORME OD OPLAT ZA DEKORY NOWYCH ABONENTOW. cIEKAWE CO SIE STANIE, GDY TENDENCJA SIE ODWROCI, BO LUDZIE ZACZYNAJA MASOWO REZYGNOWAC Z OMOW Z POLSATEM CYFROWYM. beda jaja... dzieki bogu ze mam cyfre:)))) rhemek Odpowiedz Link Zgłoś