Gość: M. IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 13.04.02, 14:18 Wyrzucić wątek Anna 27 do oślej ławki.Panna namolnie reklamuje jakieś forum na wszystkich możliwych forach gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 14:26 A ja nie popieram.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: Do Admina IP: *.lomac.net / 10.4.1.* 13.04.02, 14:28 A czemu baton? (a to pytanie zadal Kapitan Zbik nie ja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 14:33 Po pierwsze Anna NIE uzyla zadnego wulgaryzmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 14:36 Po drugie nie wydaje mi sie, by Anna byla namolna zakladajac 1 (slownie JEDEN) watek na kazdym forum. W koncu chce, by apel dotarl do jak najwiekszej liczby osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 14:38 Po trzecie usuniecie takiego watku mogloby zostac odebrane jak proba usuniecia konkurencji przez GW, a na to sobie chyba GW nie moze pozwolic.... przynajmniej do czasu, dopoki watek nie zacznie lamac zasad Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Admina IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 14:44 Gość portalu: Baton napisał(a): > Po trzecie usuniecie takiego watku mogloby zostac odebrane > jak proba usuniecia konkurencji przez GW, a na to sobie > chyba GW nie moze pozwolic.... przynajmniej do czasu, > dopoki watek nie zacznie lamac zasad Forum. watek narusza pkt. 6 regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 14:50 art. 6 czyli "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych." Kwestia pozostaje tylko czy taki watek jest przekazem reklamowym??? Celem reklamy z zalozenia chyba osiagniecie zysku, a tutaj jakos nie widze takiego celu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: Do Admina IP: *.lomac.net / 10.4.1.* 13.04.02, 15:03 Co na to nasza ostoja Regulaminu Ted:-) Pozdrawiamy ze Zbikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Admina IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 15:33 Gość portalu: Baton napisał(a): > art. 6 czyli > "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum > Gazeta.pl przekazów reklamowych." > > Kwestia pozostaje tylko czy taki watek jest przekazem reklamowym??? > Celem reklamy z zalozenia chyba osiagniecie zysku, > a tutaj jakos nie widze takiego celu.... przekaz reklamowy to nie tylko zacheta do zakupu np. podpasek ale rowniez reklama np. meczu polska-rumunia i do tego typu reklamy gw pewnie nie mialaby zastrzezen jaka masz gwarancje ze na reklamowanej stronie nie ma i nie bedzie w przyszlosci banerow reklamowych pomijam juz etyke tej reklamy, reklamowac forum na forum, a fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 16:07 Oj, mysle Tedziu, ze szukasz tutaj problemu na sile.... Przeciez jesli nie chcesz to nie musisz tam zagladac!!! Dlaczego nie wolales o usuniecie watkow, w ktorych ktos podawal linki do artykulow np. z Polityki??? Czyzby tamto bylo moralne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Admina IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 16:25 Gość portalu: Baton napisał(a): > Oj, mysle Tedziu, ze szukasz tutaj problemu na sile.... > Przeciez jesli nie chcesz to nie musisz tam zagladac!!! > Dlaczego nie wolales o usuniecie watkow, w ktorych > ktos podawal linki do artykulow np. z Polityki??? > Czyzby tamto bylo moralne??? oj,sznikers;) popatrz kto jest autorem tego posta ja tylko odpowiedzialem jak powinno byc zgodnie z regulaminem, nie wolam o usuniecie tej reklamy choc reklamowanie forum wydaje mi sie watpliwe etycznie a gdyby nie autor tego posta (wspolpraca reklamowa?) wiekszosc olalaby spam tak jak na to zasluguje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.psi-net.pl 14.04.02, 17:18 > a gdyby nie autor tego posta (wspolpraca reklamowa?) wiekszosc olalaby spam tak > jak na to zasluguje I tutaj sie z Toba w pelni zgadzam.... spam trzeba po prostu olewac.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: Do Admina IP: *.lomac.net / 10.4.1.* 13.04.02, 14:45 Kapitan Zbik dziekuje za odpowiedz! Jednak komentarz postanowil zachowac dla siebie;-) Co wykladasz na ATRku? Pozdrawiamy ze Zbikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 14:47 Informatyke.... .... ale wykladam tylko studiuje.... ... a to jednak troche roznica... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: Do Admina IP: *.lomac.net / 10.4.1.* 13.04.02, 14:48 : -) Jest roznica fakt! Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.04.02, 14:52 Oczywiscie mialo byc "NIE wykladam" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: Do Admina IP: *.lomac.net / 10.4.1.* 13.04.02, 14:57 Oczywiscie sie domyslilem:-) Ala Zbik byl nieco zdezorientowany, ale powiedz co ty powiesz na temat uwagi Teda? Pozdrawiamy z ciakwoscia czekajac na odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: Do Admina 15.04.02, 08:54 Drodzy Panowie, pozwolicie, ze się wtracę lekko... :-)) - z forum... psychologia, zdaje się... � Re: Ten topic odmieni twe życie adres: *.zory-sikorskiego.sdi.tpnet.pl Gość portalu: ewa 10-04-2002 00:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie mam pieniędzy.Często siedze z koleżanką w portalu i reklamujemy wspólnie servis forum.w.prv.pl . Za jedno wejście dostaje 4gr. Dziś np. znów uzbierałam sobie na buty bo nie stety, reodzina nie może mi tego zapewnić. Trzeba jakoś żyć, piniędzy nie znajdziesz na ulicy. No i mamy wyjasniony problem motywacyjki... Anna 27 działa pewnie też na tej zasadzie... :-))) Wlazłam tam, rzecz jasna jakis czas temu... ale szczerze powiem NIE PODOBA MI SIĘ, kurcze.... "Nadmiar koloru, brak idei.." jak napisał pan G. swego czasu... Za dużo tam atrakcji a sposób poruszania się, orientacja w przestrzeni nieco skomplikowana.... Moze dlatego żem baba..?? Ojej................. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LilSnake Prosze usunac watek "EU nie dla ciebie..." IP: *.ds1-abc.adsl.cybercity.dk 15.04.02, 10:28 Zawiera on tresci otwarcie antysemickie i ksenofobiczne, a tego tu na forum nie chcemy. do Oslej lawki go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Prosze usunac watek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.04.02, 11:46 usunać skasować nie przesadzać skasować to jakiś pierdoła z USA poszedł w szczaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Do Admina IP: 194.204.138.* 15.04.02, 12:19 prosze usunąć forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Admina IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:44 Gość portalu: #kasia napisał(a): > prosze usunąć forum i prosze usunac te pania no wlasnie czy nie za szybko sa usuwane niektore watki- bez wulgazyzmow, ale z kontrowersyjnymi pogladami wiem, niezgodne z regulaminem, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Do Admina IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.04.02, 12:48 > no wlasnie czy nie za szybko sa usuwane niektore watki- bez wulgazyzmow, ale z > kontrowersyjnymi pogladami a ty naprawdę myslisz ze te poglady sa konttrowersyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Admina IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:07 Gość portalu: sz napisał(a): > > > no wlasnie czy nie za szybko sa usuwane niektore watki- bez wulgazyzmow, a > le z > > kontrowersyjnymi pogladami > > a ty naprawdę myslisz ze te poglady sa konttrowersyjne? nie mialem na mysli zadnego konkretnego watku wiec musialbys uscislic o ktore 'te poglady' ci chodzi np. poglady w watku 'EU nie dla ...' zaslugiwaly na osla jak najbardziej, a poniewaz zostaly usuniete tak szybko ze nie zdazylem przeczytac musialem zajrzec do oslej i przy okazji przeczytalem kilka innych, ktore przeoczylem lub admin byl szybszy Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: Do Admina 15.04.02, 13:49 a własciwie dlaczego się tak, Kochani, czepiata...?? Zerknęło któres na to Anny forum...?? Proponuję zerknąc, zweryfikować i nie wchodzić więcej !! O !! U nas jest fajnie przecież, tylko cos mało ruchawo.... Trzeba by Bydgoszcz rozbujać nieco... :-)))) Buziak ! Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: Do Admina 16.04.02, 08:45 :-)) hi...!! Spodobało się buziakowanie, co....?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś