Dodaj do ulubionych

III LO - Matura 1985

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.04, 22:25
Hej ludzie, przeszukałem wszystko na tym forum i nie znalazłem nikogo, kto
chodził do klasy Wiesi Kempskiej i zdawał maturę w '85 roku. Czy nie macie
internetu? Zawsze wszyscy tacy do przodu, a jak zbliża się 20 rocznica to
nikt o tym nie pamięta? Może skrzyknęlibyśmy się i powspominali tamte czasy?
Obserwuj wątek
    • Gość: viola Re: III LO - Matura 1985 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:11
      wprawdzie nie chodziłam do klasy wiesi , ale zdawałam mature w 1985 roku. Nie
      moge sobie przypomnieć żadnego jurka oprócz J.Gl.-CH. Czy to ty.
      • Gość: Jurek J Re: III LO - Matura 1985 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.04, 19:21
        To raczej nie ja. Chociaż jeśli kończyłaś maturę w tym samym czasie powinnaś
        mnie znać przynajmniej z widzenia tym bardziej, że w klasie było zaledwie 5
        chłopaków. Szukam kontaktów, bo mieszkam dość daleko od Bydgoszczy, a zbliża
        się przecież okrągła rocznica ....
        • Gość: janusz Re: III LO - Matura 1985 IP: *.firma / 217.96.13.* 04.10.04, 09:35
          co prawda mature zdawalem w 84, ale co tam, z mojego rocznika tez nikogo nie
          ma. pusto :(
          • Gość: Jurek J Re: III LO - Matura 1985 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 22:30
            Janusz, jaką klasę kończyłeś? Może "b", czyli biol-chem K. Torzewskiej?
            • Gość: janusz Re: III LO - Matura 1985 IP: *.firma / 217.96.13.* 07.10.04, 03:30
              Witaj. Konczyłem klsę "d" - Zdzicha Wojciechowskiego.
              • Gość: Jurek J Re: III LO - Matura 1985 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.04, 00:18
                Niestety zawsze jakoś bardziej zapamiętuje się swoich (w tym przypadku biol-
                chem). Pamiętam Wojciechowskiego i mniej więcej twoją klasę ale wiesz nie ma to
                jak spotykać kogoś z kim znosiło się wspólnie dole i niedole. Może przypadkiem
                znasz jednak losy kogoś z klasy "b"?
    • Gość: janusz Re: III LO - Matura 1985 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 13:17
      Witaj
      Tak to prawda, lepiej pamieta się "swoich". Ale pamiętam Darka Malickiego i
      jego przyjaciela Marcina (nie pamiętam nazwiska), Michała Bakalarskiego (mat.-
      fiz.), Rysia Małachowskiego, Kaśkę Porzych (podobno mieszka w Arabii
      Saudyjskiej) Janusza Walendzika (taki mały rudy - wyrósł na wysokiego
      przystojnego faceta) Jolę Bugaj i innych spoza mojej klasy. Pozdrowienia
      • Gość: Jurek J Re: III LO - Matura 1985 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.04, 19:42
        Dzięki za odpowiedź. Z całej ekipy, którą wymieniłeś pamiętam Darka
        Malickiego,a ponadto i innych z klasy Torzewskiej. Dziwna sprawa, bo znam też
        Marcina (blondyn) - rzeczywiście tworzyli z Malisiem niezły duet, jednak też
        nie pamiętam jego nazwiska. Nie masz przypadkiem kontaktu z Darkiem teraz?
        • Gość: janusz Re: III LO - Matura 1985 IP: *.firma / 217.96.13.* 09.10.04, 09:07
          On chyba mieszka gdzieś pod Koronowem. Uczy wf-u w jakiejś wiejskiej szkole. I
          tyle. Marcina, albo kogoś bardzo podobnego, widziałem w Pieckach w tym roku
          latem. Ale nie rozmawiałem z nim. Nie poznałem go, nie byłem pewny, on też nie
          podszedł, ale też się czaił, a może to nie on był. To tyle. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka