Gość: Inwestor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:21 Planuję wybudować sobie dom w Bydgoszczy. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego, ale nie drogiego architekta (dom i wnętrze), ew. biuro projektów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilman nie rób tego błedu, nie buduj sie w ... 13.10.04, 19:18 nie rób tego błedu, nie buduj sie w starzejacym sie, wyludniajacym ośrodku, za 20 lat bedzie go bardzo trudno sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor E tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:49 Zrobię to i nie będzie to błąd!!! Mam piękny kawałek gruntu w rewelacyjnym miejscu - potrzebny mi teraz architekt. Jeżeli nie możesz mi nikogo takiego polecić, to nie zaśmiecaj proszę wątku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvincenty Re: E tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:57 ile to jest drogo,a ile niedrogo? pewnie masz jakies wyobrazenie ile chcesz dac za swoj projekt? w normalnym swiecie jest tak,ze jest albo drogo alb tanio. tanio i dobrze to nie ma. (inna sprawa,ze wszystko jest wzgledne) znam takich,co uważają Rywal za przykład dobrej architektury :-) jesli masz ten gust mozesz sprobowac w vectorze: www.vector.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: E tam 13.10.04, 22:08 tym bym sie tak bardzo nie chwalila ;) www.vector.bydgoszcz.pl/foto/%7BC571BD72-9DFA-464A-8963-E3B19A1E88CA%7D_bgz.gif a ja znalazlam niedrogiego architekta, ktory wszystkie papiery mi zalatwi itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek to zes wilman idioto pojechal....durniu... IP: *.hipernet.ras.pl 25.10.04, 16:39 lepij budowac sie w toruniu..misecie z ktorego wszyscy uciekaja! Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Budowa domu 13.10.04, 22:03 mozemy ci powiedziec, kogo stanowczo odradzamy ;) reszta na mejla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfhjk Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:04 jestes w tym geancie jak na widelcu. jak myslisz? ile kosztuje mordobicie,wiosenko? podpowiedz: grosze,naprawde grosze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Budowa domu 13.10.04, 22:09 ??? jestem wlasnie w domciu czekam na gosci ty nie czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Budowa domu 13.10.04, 23:02 Gość portalu: gfhjk napisał(a): > jestes w tym geancie jak na widelcu. > jak myslisz? > ile kosztuje mordobicie,wiosenko? > > podpowiedz: > grosze,naprawde grosze :-) a ile by kosztowal 120kg tucznik? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Budowa domu 13.10.04, 23:08 może pomocna byłaby wyszukiwarka internetowa?forum niekoniecznie zna się na inwestycjach.tak sądzę.p.s.a tucznik to na temat,że to ma być budowla na hodowlę?to może forum rolno-spożywcze by się zdało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uopl Re: Budowa domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:26 trond napisał: > może pomocna byłaby wyszukiwarka internetowa?forum niekoniecznie zna się na > inwestycjach.tak sądzę.p.s.a tucznik to na temat,że to ma być budowla na > hodowlę?to może forum rolno-spożywcze by się zdało. adwersarz chyba jest w trakcie tuczu, a dochod ze sprzedazy chce przeznaczyc na budowe domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Budowa domu 14.10.04, 08:34 moja żona mówi,że najbardziej opłacalne są : tucz i hodowla perłopławów.p.s.naturalnie z JEJ punktu widzenia.eh,kobiety,teqila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Budowa domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:28 trond napisał: > moja żona mówi,że najbardziej opłacalne są : tucz i hodowla > perłopławów.p.s.naturalnie z JEJ punktu widzenia.eh,kobiety,teqila. jasne, perły przed wieprze;) no i nie jedzą jajek i boczku, pewnie taniej wychodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Budowa domu 14.10.04, 10:07 perły na szyję.ale chciałaby dłuuuugi sznur,bo to modne w tym sezonie.p.s.a na co wieprzom perły.wieprzek dobry z cebulką i jabłuszkiem w ryjku.polecam.szczególnie z kminkiem.widelce lizać-ja z żoną palcami nie jadamy.a boczek smażony,albo w kapustce...a starożytni Rzymianie głowiznę uważali za delikates...a inni znów nie jadają wieprzowinki.my z żoną- lubimy.szczególnie galaretkę z nóżek z cytrynką.ech,kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Budowa domu 14.10.04, 17:25 trond napisał: >ja z żoną palcami >my z żoną- > lubimy.szczególnie galaretkę z nóżek z cytrynką.ech,kobiety... czy prochowiec juz sobie sprawiłeś? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Budowa domu 13.10.04, 23:09 > a ile by kosztowal 120kg tucznik? wsrod przyjaciol chodzi po flaszce lub za friko, dla samej przyjemnosci jedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Budowa domu 13.10.04, 23:15 ale ile by kosztował widelec takiej wielkości żeby wziąć na jeden ząbek 120kg smakołyku? Odpowiedz Link Zgłoś
trond parapetówka 13.10.04, 23:17 od słówka do słówka- i parapetówka:projekt, świnka...leci ślinka.miłego wieczora.ja-do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: parapetówka 13.10.04, 23:19 no, ja tez, tyle ze na blizniacza, a nie ta z umawianej piosenki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Budowa domu 13.10.04, 23:18 widelec? takie pysznosci jada sie rekoma, coby nie brudzic sztuccow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjk,m Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:49 ted.allrightsreserved napisał: (...) cos cie niepokoi łysy pizdzielcu? jakies negatywne emocje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:14 Gość portalu: ghjk,m napisał(a): > ted.allrightsreserved napisał: > > (...) > > cos cie niepokoi łysy pizdzielcu? > jakies negatywne emocje? -chyba to,ze bedzie w niewlasciwym miejscu o niewlasciwym czasie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Budowa domu 13.10.04, 22:11 pisz na mojego mejla v v i o s n a @ g a z e t a . p l pierwsza rada dot. architekta: bierz takiego z duzym doswiadczeniem i z ukladami, wszystko ci zalatwi pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
inwestordomku Re: Budowa domu 14.10.04, 11:03 Dzięki za wszystkie informacje. Jeżeli ktoś chciałby mi coś polecić, może to zrobić mailem (inwestor już zalogowany). Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Budowa domu 14.10.04, 12:04 Marzę o tym. Może być korespondencja fotograficzna? Wiesz jaka jestem ładna? Przyślij mi swoje zdjęcie: vviosna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inwestordomku Re: Budowa domu 14.10.04, 12:16 Hmmm, my się chyba nie do końca zrozumieliśmy... Oferowałaś polecenie znanego Ci architekta. Jeżeli możesz, to wyślij proszę te namiary. Gratuluję Ci urody, ale potrzebuję projektanta nie narzeczonej. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Budowa domu 14.10.04, 12:18 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Uwielbiam skromnisiów. Czy tylko tak grasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rilmaniek po co domki ...szara, z wilkiech plyt zabudowa je. 25.10.04, 16:53 najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inwestordomku Re: Budowa domu 14.10.04, 12:24 To nie skromność, tylko rzeczowość i brak czasu na tego typu odpowiedzi. Sądziłem, że masz doświadczenie w budowie domu i możesz się nim podzielić. Jeżeli nie , to daj proszę innym szanse na wpisanie tu konkretnych informacji. Twoje trywialne uwagi zmieniają ten wątek z poważnej prośby o wymianę uwag na nieistotne przepychanki słowne. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Budowa domu 14.10.04, 12:29 Ja na wszystkim znam się świetnie.Na czyichś mężach,architektach,a na seksie najlepiej.Oprócz tego,że jestem piękna, jestem też mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Budowa domu 14.10.04, 13:21 inwestordomku napisała: > Hmmm, my się chyba nie do końca zrozumieliśmy... Oferowałaś polecenie znanego > Ci architekta. Jeżeli możesz, to wyślij proszę te namiary. Gratuluję Ci urody, > ale potrzebuję projektanta nie narzeczonej. > > Dzięki. robi Cie w konia klon wiosny - wi0sna czesto pod tym nikiem ukrywa sie facet, szukajacy partnera do ... pogawedek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inwestordomku Re: Budowa domu 14.10.04, 14:16 Ooo, nie zauważyłem różnicy w pisowni. Drodzy Forumowicze!!! Czy nikt z was nie ma doświadczenia w budowaniu? Chętnie wysłucham wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Budowa domu 14.10.04, 14:29 Mam różne nicki rózne konta.Ubieram je w zalezności od humoru. Tedziu, nie bądź małym, zazdrosnym skurwysynkiem. Sam robisz hece erotyczne,a innym zazdroscisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdelek Re: Do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:50 asiu,mam do ciebie prosbe:jak zobaczysz jutro,pojutrze,to zrob taka mine jak wtedy z mama w knajpce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Do Asi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:50 co zobaczy asia.. Odpowiedz Link Zgłoś
inwestordomku Do Teda 20.10.04, 16:37 Byłem dzisiaj na spotkaniu z Panem W. Bardzo rozsądny facet. Myślę, że się dogadamy. Bardzo dziękuję za namiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 08:00 lepiej sie nieprzeprowadzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:18 szukac, chodzic, pytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 06:58 w UM popytac o architektow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:50 sklady budowlane Betor powiedza ci wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagda Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 17:59 a dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghjk Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:30 a kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:24 Gość portalu: Inwestor napisał(a): > Planuję wybudować sobie dom w Bydgoszczy. Czy możecie polecić jakiegoś > dobrego, ale nie drogiego architekta (dom i wnętrze), ew. biuro projektów? Odpowiedz Link Zgłoś