Dodaj do ulubionych

Dobry adwokat Bydgoszcz

25.04.19, 12:04
Poszukuję dobrego prawnika od spraw cywilnych w Bydgoszczy. Czy mogę
prosić o pomoc, o namiary lub choćby nazwisko?
Obserwuj wątek
    • Gość: Veren Re: Dobry adwokat Bydgoszcz IP: *.183.72.241.umts.static.t-mobile.pl 26.04.19, 12:29
      Niedawno miałem okazję korzystać z pomocy Kancelarii Adwokackiej Adw. Karol Bryś i jestem z ich usług zadowolony. Moja sprawa dotyczyła prawa pracy, ale wiem, że sprawami cywilnymi też się zajmują. Zresztą mają bardzo szeroki zakres spraw, którymi się zajmują. Najważniejsze, że do każdego klienta podchodzą indywidualnie i faktycznie się w sprawę angażują. Można im zaufać pod każdym względem.
    • monika.kowalskak Re: Dobry adwokat Bydgoszcz 21.10.22, 14:53
      Ja jestem Klientką Pani Mecenas Chróścielewskiej i mogę zapewnić, że jej usługi są warte każdej ceny. Była u niej na konsultacji i jestem zachwycona. Rozwiała wszelkie moje wątpliwości i bardzo mnie uspokoiła. Tego właśnie potrzebowałam. Rozmowa z Nią działa cuda. Najlepiej przekonać się samemu. Polecam!!
    • monika.kowalskak Re: Dobry adwokat Bydgoszcz 21.10.22, 15:01
      Korzystałam z pomocy kancelariii CHRÓŚCIELEWSKA & CHRÓŚCIELEWSKI. Miałam szczęście, że zgodzilli się mi pomóc. Bardzo pomogli. Mega się znają na sprawach rodzinnych.
      • Gość: dorotawielicka@wp. Re: Dobry adwokat Bydgoszcz IP: *.toya.net.pl 02.09.23, 20:43
        Gorąco polecam Panią Adwokat Magdalenę Chróścielewską. Fantastyczna Kobieta! Bardzo skuteczna i waleczna! Prowadxi bloga cywilne-prawo.pl/
        • Gość: janrylik@wp.pl Re: Dobry adwokat Bydgoszcz IP: *.toya.net.pl 21.11.23, 19:09
          Dostałem telefon do Adwokat Chróścielewskiej Magdaleny od kolegi któremu Pani mecenas prowadziła sprawę i był bardzo zadowolony. Moja sprawa była dość skomplikowana. dla mnie to było być albo nie być. Przegrana znaczyła dla mnie utratę honori, całego majątku. Nie zawiodłem się co do Niej i dziś dalej mogę spać spokojnie i dał mi wytchnienie. Polecam ze szczerego serca
          • Gość: cecyliapanek@wp.pl Re: Dobry adwokat Bydgoszcz IP: *.toya.net.pl 15.02.24, 14:44
            Dobry wieczór - jak także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
            Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
            • Gość: zuziaplotek@op.pl Re: Dobry adwokat Bydgoszcz IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 15:11
              Ja także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
              Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • agusinska1980 Re: Dobry adwokat Bydgoszcz 19.04.24, 10:57
      Ja polecam baaaardzo Pana Aleksanda Domka z Gdańskiej, super pomogła mi jego kancelaria! tutaj jest jego strona: Tekst linku
      • ks_robert_myszka Re: Dobry adwokat Bydgoszcz 19.04.24, 11:46
        agusinska1980 napisał(a):

> Ja polecam baaaardzo Pana Aleksanda Domka z Gdańskiej, super pomogła mi jego ka
        > ncelaria! tutaj jest jego strona: [url=https://adwokatdomek.pl/]Tekst linku[/ur
        > l]

Oo... Ja też korzystałem. Aleksander Domek - dobry adwokat. Specjalnie jechałem do Bydgoszczy, ale było warto. A nie widziałem że można wejść na stronę adwokatdomek.pl :))) Kancelaria Adwokacka Aleksander Domek
    • agusinska1980 Re: Dobry adwokat Bydgoszcz 19.04.24, 10:59
      Ja polecam baaaardzo Pana Aleksanda Domka z Gdańskiej, super pomogła mi jego kancelaria! tutaj jest jego strona: www.adwokatdomek.pl
    • ks_robert_myszka Re: Dobry adwokat Bydgoszcz 19.04.24, 12:22
      agusinska1980 napisał(a):

> Ja polecam baaaardzo Pana Aleksanda Domka z Gdańskiej, super pomogła mi jego ka
      > ncelaria! tutaj jest jego strona: [url=https://adwokatdomek.pl/]Tekst linku[/ur
      > l]

Oo... Ja też korzystałem. Aleksander Domek - dobry adwokat. Specjalnie jechałem do Bydgoszczy, ale było warto. A nie widziałem że można wejść na stronę www.adwokatdomek.pl ;))) Kancelaria Adwokacka Aleksander Domek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka