kasia_th 23.09.10, 17:45 mam mały problem, bo nie mogę znaleźć fajnych kawałków na dykotekę koledzy z paczki są DJami i poprosili mnie żebym im podała pare fajnych kawałków wiec możecie mi coś polecić ? z góry dzięki peace kasia_th Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 17:59 nie mam pojecia co sie podaje dj-om sorki Odpowiedz Link Zgłoś
mireille . 23.09.10, 18:30 The beatels np.: She loves you Abby np.: Does your mother know,take a chance on me,mamma mia Avril Lavigne np.: The best damn thing,Girlfirend Lady gaga np.: Poker Face , Bad romance , telephone , just dance Shakira np.: Waka waka,whenever werver,beautiful lair Britney Spears np.: Womanizer , Toxic , I did it again Możesz jeszcze oczywiście podejśc bardziej wesoło i wziąć "mydełko Fa" , albo "jesteś szalona" , lub też coś od zespołu Kazika staszewskiego ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 18:41 David Guetta - Gettin Over You David Guetta - Memories David Guetta - One Love Britney Spears - Womanizer B.o.B - Magic Kesha - Tik Tok : D Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 18:44 takie do tańca np.J got us fallin' to love again (usher ft. pitbul),low (flo-rida),Club can't hainde me czy jakoś tak (flo-rida ft. d.guetta) w tym stylu mam ich więcej ale pisać mi się nie chce xD Odpowiedz Link Zgłoś
leal. Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 20:20 Dj Koltsov feat Alex Rostov - Storm (Oryginal Mix) Beenie Man - Gimmie Gimmie Gimmie Inna - 10 minutes (remix) To są mojee xD Ulubione jak na razie ;D Jak chcesz, to daj energy mix hahh xD pozdro ! leal. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Dj'e sami powinni umieć znaleźć piosenki, 23.09.10, 20:33 w końcu są dj'ami. Dobry DJ potrafi z każdego chłamu poprzez fajny bit zrobić dobrą nutkę Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 20:35 Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta może? <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nasty_ Zależy jaki gust oni mają... 23.09.10, 20:36 Bo jak lubią gwiazdy Disneya i pare innych to możesz im dać: Selena Gomez - Naturally Katy Perry - Teenage dream, Hot N Cold, I kissed girl Demi Lovato - Rember December Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nasty_ 23.09.10, 20:43 te piosenki same z tytułu mówią, że przy takim badziewiu nie da się bawic. Zresztą. Jaki normalny chłopak lubi Disneya? Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 20:38 Brennan Heart , Headhunterz ,technoboy... zobacz sobie też coś z setów qulimaxa. ewentualnie Tiesto. Taka muzyka jest najfajniejsza. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aszulka Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 20:46 lady gaga, katty perry, black eyad pease cos takiego szybkiego Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie Re: fajne bity na dyskotekę ;P 23.09.10, 20:47 maciek poczuł tampon xD. to jest teraz hit w mojej klasie oczywiście to nie jest po polsku, tylko takie wymyślone ;d poszukaj sobie na youtube z napisami . i jeszcze Nie ma Pan kutasa, to jest coś podobnego do tego pierwszego P jak usłyszą, będzie niezły ubaw xD Odpowiedz Link Zgłoś