Gość: Nika IP: *.cvx.algx.net 26.10.04, 20:14 Kto zbadał koneksje Gwincińskiej z ZOM-em podczas stanu wojennego? Nikt. A ja bym sprawdził. www.theawarenesscenter.org/Bryks_Ephraim.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mylady1 Re: Kiedy Gwincińska ustąpi? 26.10.04, 20:42 ma juz sporo wrogów - Dombrowicz, Gruszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 77 Re: Kiedy Gwincińska ustąpi? IP: *.cvx.algx.net 27.10.04, 03:17 ... i nas, bydgoszczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj Groźniejsza dla Bydgoszczy jest Sitwa Dombrowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:23 O wiele więcej złego zrobiła Sitwa Dombrowicza. Wstyd i hańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann2 Re: Groźniejsza dla Bydgoszczy jest Sitwa Dombrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:12 nie przesadzajcie nie mozecie oskazac kogos bez dowodow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volare Re: Groźniejsza dla Bydgoszczy jest Sitwa Dombrow IP: *.cvx.algx.net 27.10.04, 21:28 Nie moglaby przescignac SLD-ekow "zasluzonych" pol wiekiem niszczenia nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: Groźniejsza dla Bydgoszczy jest Sitwa Dombrow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 18:18 nierealne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym Re: Kiedy Gwincińska ustąpi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:08 marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Kiedy Gwincińska ustąpi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:20 to zbadaj i nas oswiec.powodzenia. a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaslyszane Re: Kiedy Gwincińska ustąpi? IP: *.cvx.algx.net 29.10.04, 23:02 "Jak ja was k***y nienawidzę, i jak ja wami k***y gardzę, jak ja się za was k***y wstydzę, gdy za granicę czasem zajrzę. Jak ja się wami k***y brzydzę, jak ja was dobrze k***y znam, jak ja się bardzo ludziom dziwię, którzy wybrali taki chłam. A wszystko czego się dotkniecie, od razu odwracacie w pył, szarańcza przy was to jest bajka, bo cały kraj już zgnił. Prostackie mordy, krzywe ryje, k**ewstwo wszędzie tam gdzie wy, jak ja was k***y nienawidzę, jak do was bym z kałacha bił! A nawet jak wam plunąć w twarz, to wy mówicie że deszcz pada, j**ana wasza partia mać... co mi Ojczyznę okrada... Nadejdzie kiedyś taki czas, za wszystko k***y zapłacicie w helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca K i e d y Gwincińska ustąpi? IP: *.cvx.algx.net 30.10.04, 10:43 KC SOJUSZU LEWICY DEMOKRATYCZNEJ 1. Adamski Wladyslaw 2. Bajor Bronislaw 3. Bankowska Anna 4. Baraniecki Andrzej Zbigniew 5. Bartosz Ryszard Wladyslaw 6. Bialy Leszek - nar. Polska 7. Bilinski Tadeusz 8. Blida Barbara 9. Bochen Irmindo 10. Boral Marek 11. Borowski Marek 12. Cimoszewicz Wlodziemierz 13. Dudkiewicz Anna Teresa 14. Gorzelanczyk Zbigniew 15. Iwaniec Kazmierze 16. Iwinski Tadeusz 17. Jankowski Jerzy 18. Janowski Zbigniew 19. Jaskiernia Jerzy 20. Jedrzejczak Tadeusz - narodowość Polska 21. Kaczmarek Wieslaw 22. Kaleta Józef 23. Kaniewski Zbigniew 24. Kozlowski Marian - narodowość Polska 25. Krawczuk Aleksander 26. Kwasniewski Aleksander 27. Lybacka Krystyna - narodowość Polska 28. Majewski Witold 29. Manicki Maciej 30. Martyniuk Waclaw 32. Miller Leszek 33. Mochnaczewski Piotr 34. Nowacka Irena Maria 35. Nowak Kazmierz 36. Oleksy Józef 37. Pastusiak Longin 38. Piechota Jacek 39. Pilarczyk Jerzy 40. Saletra Wojciech - narodowość Polska 41. Sekula Ireneusz 42. Siemiatkowski Zbigniew 43. Sierakowska Izabella 44. Siwiec Marek 45. Sleziak Czeslaw - narodowość Polska 46. Sobotka Zbigniew - narodowość Polska 47. Sokolowska Wanda 48. Spychalska Ewa 49. Sterkowicz Czeslaw 50. Szarawarski Andrzej 51. Szmajdzinski Jerzy 52. Szymanski Janusz Henryk 53. Tuszynski Zdzislaw 54. Ulicki Ryszard 55. Waniek Danuta 56. Wiatr Jerzy 57. Zemke Janusz 58. Zych Bogumil - narodowość Polska 59. Zenkiewicz Marian 60. Zochowski Ryszard 53 Żydków na 7 Polaków. Czy chciałbyś ich przegłosować, Polaczku? Jeżeli dinozaur Gwincińska i jej czerwona mafia SLD-eków służy KC, które składa się z samych Żydów, to ona i mafiozi są zdrajcami Polski i zdrajcami Polaków. Gdyby byli Żydami, to byliby tylko hienami. Na zdrajców była w każdej cywilizacji i w każdym narodzie tylko jedna kara: kara śmierci. To, że Gwincińska i jej zdrajcy nie wiszą na latarniach, jest dowodem, że nie ma wolności dla Polaków, a tylko jest wolność dla ich śmiertelnych wrogów. Wyciągnij z tego wnioski, wyborco, Polaku, bydgoszczaninie, Pomorzaku, wierzącym, że na ziemi polskiej należy się wolność Polakom, a nie opresyjnym Żydom i ich serwilistom sprzedającym się za judaszowe srebrniki. . Odpowiedz Link Zgłoś