vvi0sna 28.10.04, 14:10 Gdy rano wstałam w okno spojrzałam usłyszałam głos ptaszyny, że nasz Tadeusz ma dziś Imieniny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANY TEDZIE badź zdrowy i wesoły i żyj nam 100 LAT !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych IP: *.petrus.com.pl 28.10.04, 14:13 o, jak wiosennie sie zrobilo:) do dobrych dla kazdego swietujacego Tadeusza sie przylaczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognitto Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:56 ja tez, zycze naszemu ojcu Rydzykowi pomyślności w budowie centrum medialnego (a idzie jak burza) i pozostalym Tadeuszom również oby Wam sie dobrze działo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych 28.10.04, 20:07 a ty co tu robisz? wypad, nikt cie tu nie prosil, a juz na pewno nie zalozyciel ani jubilat Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych 28.10.04, 20:20 vviosna napisała: > a ty co tu robisz? wypad, nikt cie tu nie prosil, a juz na pewno nie zalozyciel > ani jubilat no jubilat nie, bo mowa o solenizantach, idiotko zalozyciel jak najbardziej a zyczenia dla klonika to se wsadź idiotko Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych 28.10.04, 20:31 hm... nie wiem co sobie wsadzasz, ale twoje fantazje i propozycje pozostaw dla siebie lub na forum erotica jubilat kaze przekazac, ze ma w zadku zyczenia od ciebie a tym bardziej od cygne, wiec won suczki do kojca i warowac Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych 28.10.04, 20:46 solenizant w imieniu swoim i jego swiatobliwosci sklada serdeczne podziekowania WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych 28.10.04, 20:54 jeszcze jeden pościk dzisiaj nim poranek świta czy pozwoli solenizant koleś z forum pyta? jesteś drogi soleniziu w czepku urodzony niech Cię nic nie łamie w krzyżu szczęścia! pa!ukłony! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych 28.10.04, 20:55 Odpowiadasz na : trond napisał: > jeszcze jeden pościk dzisiaj > nim poranek świta > czy pozwoli solenizant > koleś z forum pyta? > jesteś drogi soleniziu > w czepku urodzony > niech Cię nic nie łamie w krzyżu > szczęścia! > pa!ukłony! dedykuję każdemu Tedowi z tedo forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Juda Tadeusz święty od spraw beznadziejnych 28.10.04, 19:57 widze, ze mi klon znowu robi kolo piora ;)) oberwalam wyrzut, ze 'nawet' wi0sna pamieta, a wiosna nie pamieta ;))) no to dolaczam sie do zyczen serdecznych dla Tedzika i dla klonika, ktokolwiek to jest ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane . 28.10.04, 20:17 Niech się szczęści, jak najdłużej. I bacznego oka Opatrzności, Tedzik, na co dzień. Co by Cię chronił od wszelkiego ) Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Re: O ŚWIĘTA NAIWNOŚCI 28.10.04, 20:49 według stylu i wedlug mnie wi0sna=madziafaka=leszek i jeszcze jakis Kacan Charanowicz czy cos takiego... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: O ŚWIĘTA NAIWNOŚCI 28.10.04, 20:52 mylady1 napisał: > według stylu i wedlug mnie > wi0sna=madziafaka=leszek > i jeszcze jakis Kacan Charanowicz czy cos takiego... > > niestety. cos w tym z prawdy chyba jest, ale gwoli ścisłości - leszek zwykły czy jatrzący? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trond NATĘPNE PYTANIE : JAKI WYRAZ MA W SWOIM 28.10.04, 20:57 vvi0sna napisała: > > mylady1 napisał: > > > według stylu i wedlug mnie > > wi0sna=madziafaka=leszek > > i jeszcze jakis Kacan Charanowicz czy cos takiego... > > > > niestety. > > cos w tym z prawdy chyba jest, ale gwoli ścisłości - leszek zwykły czy jatrzący > ? > :-)) KSZTAŁCIE 4 LITERY :" Y" ? Odpowiedz Link Zgłoś
trond YMYNYNY 28.10.04, 20:58 na te YMYNYNY warto uodświętnić wątek z smutów&problemów.;) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: YMYNYNY 28.10.04, 21:03 a to sie spóźniłeś YMYNYNY to były u YRKI :)) Odpowiedz Link Zgłoś