virginia1 05.11.04, 19:32 Kiedyś czytałam na forum obszerną informację na temat walorów turystyczno- krajoznawczych Bydgoszczy.Nie mogę jej teraz znaleść- czy ktoś mi pomoże ją znaleść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: kto mi pomoże IP: 62.244.143.* 05.11.04, 19:48 Ja Ci pomogę, ale w ortografii. "ZNALEŚĆ" pisze się: "Z N A L E Ź Ć"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: kto mi pomoże 05.11.04, 20:31 nie bądż taką(im) mądralą.Nie masz nic do powiedzenia na interesujący mnie temat to zajmij się sobą i swoimi błędami (nie muszą być akurat ortograficzne,- znam gorsze) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: kto mi pomoże 05.11.04, 20:33 Może spróbuj z wyszukiwarką? Dotychczas nie zawodziła. Przynajmniej w kwestiach mało kontrowersyjnych powiedzmy ;) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: kto mi pomoże 05.11.04, 21:13 l_jane napisała: > Może spróbuj z wyszukiwarką? Próbowałam długo i wytrwale. Zaparłam się i znalazłam lecąc wszystko po kolei.Jest to "Niedoceniane atuty przyrodnicze Bydgoszczy" Masz ochotę- poczytaj. Dzieki za chęć pomocy > Dotychczas nie zawodziła. Przynajmniej w kwestiach mało kontrowersyjnych > powiedzmy ;) > > Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: kto mi pomoże 08.11.04, 08:59 virginia1 napisała: > nie bądż taką(im) mądralą.Nie masz nic do powiedzenia na interesujący mnie > temat to zajmij się sobą i swoimi błędami (nie muszą być akurat ortograficzne,- > > znam gorsze) virginia1 napisała: > l_jane napisała: > > > Może spróbuj z wyszukiwarką? > Próbowałam długo i wytrwale. Zaparłam się i znalazłam lecąc wszystko po > kolei.Jest to "Niedoceniane atuty przyrodnicze Bydgoszczy" Masz ochotę- > poczytaj. Hmmm.... Z tymi błędami to nie jest tak jak myślisz. Jeśli w wyszukiwarce wpiszesz np. "tórystyka" to szanse na sukces masz znikome... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: kto mi pomoże 08.11.04, 11:04 mylisz sie www.google.pl/search?q=t%C3%B3rystyka&hl=pl&lr=&sa=N&tab=dw Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: kto mi pomoże 08.11.04, 12:11 vviosna napisała: > mylisz sie > www.google.pl/search?q=t%C3%B3rystyka&hl=pl&lr=&sa=N&tab=dw Co do zasady nie mylę się. Wyjątek potwierdza regułę. =============================================================================== www.altavista.com/web/results?itag=wrx&q=t%C3%B3rystyka&kgs=0&kls=1 =============================================================================== AltaVista found 2 results About ScenaOnline.org - Portal Sceny Niezależnej - DIE LEERE # 9 DIE LEERE # 9. Temat: muzyka - nowe pisma ... mp3, prawa autorskie, esperanto, pankoska tórystyka, i inne pierdy ... www.scenaonline.org/modules.php?name=News&file=print&sid=211 More pages from scenaonline.org ScenaOnline.org - Portal Sceny Niezależnej - DIE LEERE # 9 Po tej stronie barykady ... mp3, prawa autorskie, esperanto, pankoska tórystyka, i inne pierdy ... www.scenaonline.org/modules.php?name=News&file=article&sid=211 More pages from scenaonline.org Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: kto mi pomoże 08.11.04, 12:15 www.searchhere.com/results.jsp?portal_id=46&domain=semidex.com&tag=typedseeq&additionalParams=dmxargs% 25253D03u3hs9yoaScsyBByLS5PzMkLzCyptUtUN8lITc_Mzi2xzU0EzgKrV6qogMkJTcw1twECIEF3M nI0tzaBcQHIM-10cDR3MDY2MXN0NzcyNAJxvttEc&keyword=turystyka&x=12&y=13 -------------------------------------------------------- Search results for turystyka. POLISH NEWS - Turystyka - JACHT "GEMINI" POLISH NEWS - Turystyka - JACHT GEMINI ... Turystyka - Internet Issue, 80 (1) December 2002 ... www.polishnews.com Turystyka - PolskiInternet.com Turystyka - Informacje Motele, Rekreakcja i wiecej... www.polskiinternet.com Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto - przewodnik, informator, aktualne imprezy i wydarzenia, noclegi, zabytki - ... ... Potrawy • Radio, muzyka • Riksze • Turystyka • UE • Zdrowie " Świat Dziecka ... SPÓŁDZIELNIE MIESZKANIWE. TRANSPORT. TURYSTYKA. USŁUGI. WYDAWNICTWA. ZABYTKI ... gmina.org =============================================================================== www.searchhere.com/results.jsp?portal_id=46&domain=semidex.com&tag=typedseeq&additionalParams=dmxargs% 2525253D03u3hs9yoaScsyBByLS5PzMkLzCyptUtUN8lITc_Mzi2xzU0EzgKrV6qogMkJTcw1twECIEF 3MnI0tzaBcQHIM-10cDR3MDY2MXN0NzcyNAJxvttEc&keyword=t%F3rystyka&x=12&y=13 -------------------------------------------------------- Search results for tĂłrystyka. Your search did not yield any results. Please try again or use the directory below Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: kto mi pomoże 08.11.04, 12:18 netoskop.pl/search?qt=t%F3rystyka&st=0&zw=0&nm=15&zet=net01 Wyniki dostarcza Netsprint.pl strona znaleziono ok. 0 ==================================================== netoskop.pl/search?qt=turystyka&st=0&zw=0&nm=15&zet=net01 Wyniki dostarcza Netsprint.pl strona 1 znaleziono ok. 840000 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następne Wszystkie DYSCYPLINY SPORTOWE - Szeroki wybór i fachowe PORADY ! Największy SKLEP SPORTOWY, dziesiątki DYSCYPLIN dostępnych ONLINE ! null MySport.pl - Link Sponsorowany Synerway - profesjonalne rozwiązania internetowe dla turystyki Specjalizujemy się w tworzeniu rozwiązan internetowych dla turystyki. Systemy rezerwacji online, płatności przez internet, promocja w internecie, afiliacje. O turystyce w internecie wiemy wszystko. Sprawdź nasze osiągnięcia w naszym portfolio www.synerway.pl - Link Sponsorowany LAST MINTUTE! Serwis Turystyczny TejaTur - Super Oferty! Udane wakacje ! Ponad 40tys. ofert, sprawdzeni TourOperatorzy, rezerwacja on-line! Codziennie nowe oferty LastMinute, FirstMinute oraz promocje! Zniżki dla stałych klientów, konkursy z nagrodami, forum dykusyne, przewodnik po państwach www.teja.com.pl - Link Sponsorowany Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 bydgoszcz ma chyba inne przymioty niz turystyka... 05.11.04, 20:46 virginia1 napisała: > Kiedyś czytałam na forum obszerną informację na temat walorów turystyczno- > krajoznawczych Bydgoszczy. kpisz sobie, prawda? ale bydgoszcz ma chyba inne przymioty niz turystyka... Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: bydgoszcz ma chyba inne przymioty niz turysty 05.11.04, 21:10 mylady1 napisał: > virginia1 napisała: > > > Kiedyś czytałam na forum obszerną informację na temat walorów turystyczno > - > > krajoznawczych Bydgoszczy. > > kpisz sobie, prawda? absolunie nie, poczytaj sobie (znalazłam) Niedoceniane atuty przyrodnicze Bydgoszczy . ( 05.10.04) > ale bydgoszcz ma chyba inne przymioty niz turystyka... Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: ja tam wole Torun /nt 06.11.04, 20:57 No i dobrze.Ja tam wolę Poznań , ale mieszkam w Bydgoszczy i uważam,że należy wiedzieć cokolwiek o miejscowości w której przyszło nam żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: ja tam wole IP: *.petrus.com.pl 07.11.04, 17:18 > uważam,że należy > wiedzieć cokolwiek o miejscowości w której przyszło nam żyć. bardzo dobre podejście. dzięki temu właśnie nawet każda mała włoska "dziura" ma klimat i robi wrażenie, nie mówiąc już o dużych miastach, gdzie zabytki ściągają mnóstwo turystów. Bydgoszcz na zdjęciach (chyba) zonca jest super atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś