Gość: miły IP: *.net.gov.bc.ca 03.12.04, 15:24 forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=54&w=116057&a=116057&rep=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rynkowo Re: i po ZAWISZY :((( IP: *.proxy.aol.com 04.12.04, 05:27 a to niespodzianka.wiec to dlatego nie bylo wpisow pelnych pasji i werwy tych co kiedys dominowali watek o zawiszy.Yaraz tez chyba nic nie wiedzial,ze jest po zawiszy.szkoda.wiec trzeba w takim razie z zawisza skonczyc i zabrac sie za zainteresowanie innym klubem.Yaraz dziekuje za wspolprace.pisalismy jak kazdy z nas to wszystko widzi.zycze ci wszelkiego powodzenia.rowniez wszystkim tym,co mnie wyzywali,a nawet chcieli mnie pobic.ja rozumiem ferwor sportu i jego pasje. sam przeciez kiedys gralem i rowniez uprawialem lekkoatletyke.i to z powodzeniem jezeli jest naprawde po zawiszy,to smutno,jak smutna jest cala pilka w kraju.ale moze sekcja sie kiedys jakos odrodzi i znow bedzie ZAWISZY NIE ODDAMY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiedle lesne Re: i po ZAWISZY :((( IP: *.proxy.aol.com 06.12.04, 17:44 czy rzeczywiscie jest po zawiszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz PRZYWROCIC :ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:37 CO Z WĄTKIEM ZAWISZY NIE ODDAMY???Rynkowo czemu sie podpisujesz Osiedle Lesne:D Odpowiedz Link Zgłoś