Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 09:35 albo albo, wiec co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: #kasia Re: grubszy czy dłuższy IP: 194.204.138.* 10.05.02, 11:21 dłuższym wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: grubszy czy dłuższy 10.05.02, 11:29 ja w temacie ogórków.... te malutkie..., cieńsze raczej.... Mniam... małosolne..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: grubszy czy dłuższy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:55 no i problem dluzszy niby lepszy glebiej wchodzi ale wiecej sie trzeba nagimnastykowac z kolei grubszym mniej roboty ale nie wszedzie siegnie sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: grubszy czy dłuższy 10.05.02, 11:59 cóz.... nie tyle rozmiar ile zdolnosci.., jeżeli juz mowa na TEN temacik........ A ogórek małosolny..........??????? Moze powiedz, ze pycha, mniam......, dla samopoczucia..... :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: grubszy czy dłuższy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:04 ninaa napisał(a): > cóz.... nie tyle rozmiar ile zdolnosci.., jeżeli juz mowa na TEN temacik....... > . > A ogórek małosolny..........??????? Moze powiedz, ze pycha, mniam......, dl > a samopoczucia..... > :-)))))))) do dlubania w nosie trzeba miec zdolnosci !!??? jezu jakie ze mnie beztalencie, zastanawiam sie czy kciukiem czy wskazujacym a tu trzeba miec po prostu talent a ogorek ok Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: grubszy czy dłuższy 10.05.02, 12:19 ... dłubanie w nosie jest niekulturalne.......... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: grubszy czy dłuższy IP: 194.204.138.* 10.05.02, 12:24 ..zycie jest niekulturalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: grubszy czy dłuższy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:36 ninaa napisał(a): > ... dłubanie w nosie jest niekulturalne.......... :-)) czego sie nie robi dla przyjemnosci, vide ogorek Odpowiedz Link Zgłoś