Gość: q IP: 195.85.209.* 11.12.04, 15:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: #kasia Re: PEDAŁY Z ZAWISZY POPSUŁY WIDOWISKO!!!!! IP: *.wavelan.pl / *.man.bydgoszcz.pl 11.12.04, 15:44 chodzi o mecz astorii? na kazdym meczu wisi glupawy baner.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Uwaga wątek pedała"q" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:46 Pedałem to pewnie ty jestes i popierasz projekt prof.Marii Szyszkowskiej w senacie ciepluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Uwaga wątek pedała"q" IP: 195.85.209.* 11.12.04, 15:55 wiesz... ja byłem na Astorii kibicować i oglądać mecz koszykówki, a nie oglądać penerów którzy mężni są tylko w grupie. Po co pojawiacie się tam, gdzie nie jesteście absolutnie potrzebni? czemu nie siedzicie na Gdańskiej gdzie wasze miejsce? chociaż już tam i tak niczego nie ma, bo nie warto utrzymywać takiego zadłużonego bankruta!!! ale ty i tak nie jesteś w stanie zrozumieć, że piłki już nie ma i nie będzie, a wasz śmieszny klub którym rządzą nieudolne trepy to..... no włąśnie! to już nie klub! to żebrak i bankrut!!! :) i dziwie się jeszcze Dombrowiczowi, że nie zlikwidował tego pasożyta!!! a wy nie pojawiajcie się tam, gdzie udowadniacie swój debilizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Uwaga wątek pedała"q" IP: *.proxy.aol.com 11.12.04, 15:56 brawo Yaraz za twe nastawienie,teraz to jeszcze wiecej bedzie sponsorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Uwaga wątek pedała"q" IP: *.proxy.aol.com 11.12.04, 16:04 Yaraz co myslisz o oficjalnym przeproszeniu.ludzie do docenia.a na tobie mozna jedynie polegac.jestes przeciez inteligentny.ty to potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniusia Re: Uwaga wątek pedała"q" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:08 Jest inteligentny pod warunkiem ze zdejmie gumofilce.Osioł wiejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Uwaga wątek pedała"q" IP: *.proxy.aol.com 11.12.04, 16:20 masz swieta racje.nie tylko on ale i wielu innych musi spojrzec prawdzie w oczy. to sie po prostu w pale nie miesci.i jak tu pozyskiwac sponsorow i poparcia najwyzszych wladz miasta.trzeba zaczac od siebie,moze cos z tego wtedy wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Niebiesko-czarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:07 Nie wiem co było na tym meczu bo mnie nie było rzuciłem okiem tylko na TV.I nie pozwole zeby jakis kolo ni z "Gruszki" ni z pietruszki obrazał Zawiszę NIEBIESKO-CZARNE BARWY=ŚWIĘTE BARWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksfan Re: PEDAŁY Z ZAWISZY POPSUŁY WIDOWISKO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:30 własnie po to sa takie akcje, zeby otworzyc oczy wszystkim oczy. to nie wojsko ani trepy utrzymują piłke a stowarzyszenie, nawet tego nie wiecie.miało byc głośno i jest głośno i bedzie głosno.miała być dyskusja i bedzie dyskusja.osobne podziekowania dla autora tematu za rozdmuchanie sprawy bo to jest naszym celem do końca bedziemy walczyć o swój klub.reszta nas nie interesuje czy to sie komus podoba czy nie. nawet w 4 lidze Zawiszy sie nie wstydze p.s. zmienią sie władze w bydgoszczy i kondon dombrowicz odejdzie wtedy nie bedzie kasiory na aste zobaczymy ilu chetnych znajdzie sie do pomocy.tu nie chodzi już o astę tylko o cały sport.zrozumcie to.rozjebali zużel i piłke na pydzie nie ma lodowiska, nie ma boksu wszystko kuleje młodzieżowy sport już dawno jest na przysłowiowych deskach to jest naprawdę duży problem no i zasługa władz przemyślcie to sobie bo jutro wasze dziecko nie bedzie miało gdzie pograć w piłke czy kosza i bedzie tak samo zmanierowane jak my kibice Zawiszy a kto wie czy nie wstapi w nasze szeregi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: PEDAŁY Z ZAWISZY POPSUŁY WIDOWISKO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:53 byłby to najwiekszy bład. pomysl głabie jeden z drugim (szczegolnie ten który pisał o św. barwach {usmiałam sie jak norka}),ze kazdy sport nie tylko w naszym miescie MUSI umrzeć dlatego tylko ,ze przychodzą tam tacy debile jak Wy.Ze przychodzący tam "kibice" maja za pazuchami ,kastety ,noże i inne "zabawki".I co najwazniejsze ,ze nie maja oni nic wspolnego ze sportem,oni przychodza tylko po to ,aby "rozjebywac" Dam głowe ,ze nie jestescie inni. Więc się nie dziwcie ,ze tak sie sprawy mają.Powiem nawet ,ze to i dobrze ,przynajmniej nikt do tej pory nie zginął z rak pseudosportowych bandytów. Pijcie herbate,działa na przyrost szarych komórek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksfan Re: PEDAŁY Z ZAWISZY POPSUŁY WIDOWISKO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:23 hehehehe <łoł> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: PEDAŁY Z ZAWISZY POPSUŁY WIDOWISKO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:04 Może golic tym bydgoskim pedałom główki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: PEDAŁY Z ZAWISZY POPSUŁY WIDOWISKO!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:28 Maciej O. by załatwił sponsorów, miał dojścia i doświadczenie .... Odpowiedz Link Zgłoś