ochman 14.05.02, 09:51 ...na internecie. Zenada. Skad oni wzieli prowadzacego audycje? Koles nie mial pojecia o radiu. Juz ja bym to lepiej zrobil (chyba) :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka2001 Re: sluchalem wczoraj 3ki... 14.05.02, 10:00 Niestety wszystko się zmienia. Trójka też. To już nie jest radio dla ludzi o określonym sposobie myślenia i poziomie intelektu. Szkoda ! Na szczęście zostało tam jeszcze trochę Manna ( w duecie z Gretkowską). Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: sluchalem wczoraj 3ki... 14.05.02, 10:02 Z Polityki, wypowiedz szefa PR, Eugeniusza Smolara: " O godzinę przedłużony został hiperinteligencki ?Klub Trójki?, w którym w godz. 21.00?23.00 toczyć się mają z udziałem słuchaczy ostre dyskusje na tematy kulturalne czy związane z globalizacją i przemianami cywilizacyjnymi. Jestem przekonany, że wysoki poziom zapewnią znakomici Barbara Marcinik, Jacek Ejsmond, Jerzy Sosnowski i inni." hiperinteligencki?!? ostre dyskusje?!? wysoki poziom?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: sluchalem wczoraj 3ki... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.05.02, 10:03 ochman napisał(a): > Juz ja bym to lepiej zrobil (chyba) :-((( CHYBA ?????? Ochman, skąd ta nieuzasadniona skromnosć w Twoim poscie ;))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: sluchalem wczoraj 3ki... 14.05.02, 10:09 skromnosc bierze sie stad, ze ja bym pewnie ciagle babulil o gospodarce itp, a wczoraj bylo o prostytucji. Na wszelki wypadek probuje swoich sil w watku o tirowkach, wiec moze.... :-))) Ale "Trujki" szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: sluchalem wczoraj 3ki... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.05.02, 10:14 ochman napisał(a): > o gospodarce itp, Noo, oczywiscie ze o gospodarce. ja bym tego chętni posluchal, więc 3 miala by jednego nowego sluchacza ;))) Ale pewnie, szkoda trójki, to już nie to co za naszych licealnych czasów, kiedy trojka nie miala sobie rownych. A co do gospodarki. Czekam na Twój glos w temacie: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=BYDGOSZCZ&wid=1854508&aut=+fin++&aid=1854508 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: sluchalem wczoraj 3ki... 14.05.02, 10:13 Słucham PR3 non stop (zamiast TV, zresztą nic lepszego nie da się tu złapać), myślę, że nie jest tak źle (zresztą nie wiem o którą audycję ci chodziło). Ciekawą polemikę przeprowadził na łamach "Polityki" Miecugow z obecnym szefem PR3, trochę mi to rozjaśniło całą sytuację. Fakt, niektóre rzeczy wkurzają, ale nie są to klimaty nie do zmiany (to nowa ramówka, można ją "doszlifować"). Trzeba mówić konkretnie i konkretnym osobom co się nie podoba, w końcu to radio dla nas, nie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: sluchalem wczoraj 3ki... 14.05.02, 10:17 fxx napisał(a): > Trzeba mówić konkretnie i konkretnym osobom co się nie > podoba, w końcu to radio dla nas, nie? juz pisalem to w poscie do Fina - chodzilo mi o wczorajsza audycje o prostytutkach kolo godz 9(chyba). Prowadzacego (niestety nie pamietam nazwiska) wzieli chyba z kosmosu. Nie dosyc ze nie poslugiwal sie poprawna polszczyzna, to jeszcze nie potrafil sie wyslowic... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: slucham teraz trójki........... 14.05.02, 10:30 Mam ustawioną Trójkę, ale tylko dlatego że inne stacje są zbyt hałaśliwe i przeszkadzają. Ale to smutne i smętne radio. Natrętne jingle i tylko wiadomości da się jeszcze posłuchać. Jedynie w sobotę jest troche lepiej (Mann !!!) A pamięta ktoś jeszcze taki teatrzyk Zielone Oko??? Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: slucham teraz trójki........... 14.05.02, 10:39 ewka2001 napisał(a): > A pamięta ktoś jeszcze taki teatrzyk Zielone Oko??? podobno wraca? ja lubilem nocne audycje, nawet Grazke od rozdzkarzy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: slucham teraz trójki........... IP: *.iweb.pl 14.05.02, 11:24 A pamiętacie Pół Perfekcyjnej Płyty w Trójce? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2001 Re: slucham teraz trójki........... 14.05.02, 11:30 ..........i powtórka z rozrywki. Ktos już tu pisał, że słuchały jej biura i podwórka. Łza się w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: slucham teraz trójki........... 14.05.02, 11:50 ewka2001 napisał(a): > ..........i powtórka z rozrywki. Ktos już tu pisał, że słuchały jej biura i > podwórka. > Łza się w oku kręci. A co powiesz o nowej piosence na początku? Żenada, gość się nawet nie stara... Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: sluchalem wczoraj 3ki... 14.05.02, 11:48 Rzeczywiście, niezbyt udana audycja. A ten wywiad z 41-letnią "panienką", myślałem, że padnę ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sluchalem wczoraj 3ki... IP: 194.203.162.* 14.05.02, 11:54 fxx napisał(a): > Rzeczywiście, niezbyt udana audycja. A ten wywiad z > 41-letnią "panienką", myślałem, że padnę ze śmiechu... sprawiala wrazenie raczej zmeczonej :-))) wywiad jak wywiad, ale prowadzacy... noz w kieszeni sie otwieral Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: sluchalem wczoraj 3ki... 14.05.02, 13:48 Zmiany nie wyszły Trójce na dobre. Radio miało swój charakter. Wystarczyło, że posłuchałem kilkanaście sekund i od razu wiedziałem - Program Trzeci. Teraz brzmi trochę jak radio PiK. Poziom ratuje jeszcze kilku �starych� prowadzących audycje. del Odpowiedz Link Zgłoś