Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:52 Przepraszam, ze na ogolnym forum ale to dla mnie WAZNE! email:fannat@wp.pl 0 888 306 888 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: !!! TEMODAL KUPIĘ dla cięzko chorego-NATYCHMI IP: *.petrus.com.pl 29.12.04, 20:38 Jacku, przepraszam, że przesunęłam Twoje ogłoszenia. Sama nie mam temodalu, ale zobacz pod tym linkiem czy jeszcze aktualne: www.kupsprzedaj.pl/ks-item,204470.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Dzieki serdeczne ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 07:46 Ci ludzie z linkow moga zalatwic dopiero po 3.01 a ja potrzebuje NATYCHMIAST!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Dzieki serdeczne ale IP: *.petrus.com.pl 30.12.04, 10:21 Sprawdziłam Aptekę na Centralnym, ale nie mają. Po dużej biurokracji mogą sprowadzić za kilka tygodni. Prześlij pytanie na WSZYSTKIE fora, szczególnie to główne. Inne wyjscie. Znaleźć kogoś w kraju, gdzie ten lek można kupić, aby kupił i podrzucił na lotnisko do LOTu - może jaka stewardessa przewiezie. Może ci ludzie co sprowadzaja mogliby to zalatwic. A może tu znajdzie się ktoś. Podrzucam Twoj apel na poczatek listy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś