mamuna5 22.05.05, 23:17 Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne minąl tydzien i chcę do nich wrócić Nie mogę czekać do następnej miesiączki. Co powinnam zrobić? czy po tygodniu odstawienia, mogę dziś wziąć tabletkę ? co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamuna5 Re: tabletki!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:25 ej no bez przesady ...jak nic nie robić? oszalaleś? Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: tabletki!!! pomocy 22.05.05, 23:31 > Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne minąl tydzien i chcę do nich wrócić Nie > mogę czekać do następnej miesiączki. Co powinnam zrobić? czy po tygodniu > odstawienia, mogę dziś wziąć tabletkę ? co mam robić? Sama stwierdziłaś, że nie możesz czekać, wiem na co czekasz. Czyżby macieżyństwo Ci się nie uśmiechało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuna5 Re: tabletki!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:35 Nie. Nie zostanę mamusią moj drogi . Rozstałam się z chlopakiem dlatego odstawiłam ale wrócilismy do siebie i chcę znów brac tabletki Bez takich kolego. bO troszke c h a m s k o to zabrzmialo Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: tabletki!!! pomocy 22.05.05, 23:42 Możesz brać. Zdestabilizuje to co prawda Twoją gospodarkę hormonalną, ale skoro jesteś zdesperowana... Gdybym się mylił to w nagrodę zostanę ojcem chrzestnym Waszej dzidzi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuna5 Re: tabletki!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:44 Dziekuje za propozycję ale jak na razie nie skorzystam :P pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuna5 Re: tabletki!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 07:20 Ale czy te tabletki będa mnie zabezpieczać chociaż w jakimś małym procencie? czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: tabletki!!! pomocy IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.05.05, 09:03 moim zdaniem nie powinnas brac teraz tabletek bo cie nie zabezpiecza... powinnas zaczac od najblizszego cyklu... a na razie powinnas zabezpieczac sie w inny sposob np. prezerwatywa Odpowiedz Link Zgłoś
1229r Re: tabletki!!! pomocy 23.05.05, 14:52 no niestety nawet w malym procencie bo jajeczko juz sie tworzy,ewentualnie troche zageszcza Ci sluz.Zastosuj cos innego albo sie wstrzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti Re: tabletki!!! pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:25 Bież najwyżej szlak ciebie wcześniej trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuna5 Re: tabletki!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:51 ok najwyzej mnie szlag trafi... nie nie biore zaczekam do miesiaczki .. Odpowiedz Link Zgłoś