Dodaj do ulubionych

Astoria lepsza od Anwilu 74:72

IP: 212.122.207.* 29.12.04, 22:13
TRANSPARENT ZOSTAŁ WYWIESZONY BO KRAJEWSKI MA BYĆ OCENIANY Z PRESPEKTYWY
POŁOWY SEZONU. A WYNIKI OSIAGANE PRZEZ NIEGO I SPOSOB PROWADZENIA JEST
NIEZADOWOLAJACY.
FAKT WYGRANA Z ANWILEM JEST NIESPODZIANKA I CHWAŁA IM ZA TO
LECZ CZY TA WYGRANA BYLA PRZYPADKIEM CZY WYNIKIEM SUPER POUKŁADANEJ
I "PRAWDZIWIE" TAKTYCZNEJ" GRY ZESPOŁU. NIECH KAŻDY SAM SOBIE ODPOWIE NA
POSTAWIONE PYTANIE.

CAŁY CZAS NIE MAMY TRENERA A JAK MÓWI PEWNE STARE DOBRE PRZYSŁOWIE : "JEDNA
JASKÓŁKA WIOSNY NIE CZYNI" - PANU KRAJEWSKIEMU JUŻ DZIĘKUJEMY
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: 195.149.86.* 29.12.04, 22:48
      Pan Krajewski nie potrafi prowadzić drużyny - wiedzą to wszyscy poza władzami
      klubu. Wprowadzanie na parkiet na początku 4. kwarty Wilangowskiego było
      nieporozumieniem - Dryja nawet z 4 faulami jest lepszy od tego - co najwyżej -
      II-ligowca. Mecz już przegrany uratował Bosnic, który w życiu nie wszedłby na
      końcówkę gdyby nie 5. faul Harringtona. Brak zmysłu taktycznego w tej drużynie
      widaoczny jest gołym okiem - kto prowadząc 18 punktami kończy akcję w 10.
      sekundzie? A co na to trener? Nic! Chwała Wiekierze, Kudriawcewowi, Arabasowi,
      Dryi, Bosniciowi, Harringtonowi - to oni wygrali ten mecz wbrew swemu
      trenerowi. Panie Krajewski - do widzenia. Obok swego pupilka Wilangowskiego
      jesteś najsłabszym ogniwem. A propos - ja swojej chusteczki nie schowałem.
      • zigolo338 Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 30.12.04, 08:40
        Nie potrafi?Kto to mówi halo,byłeś na meczu czy w radio
        słuchałeś.Delikatnie mówiąc to kaszan, tak znasz sie na prowadzeniu zespołu,że
        lepiej nie wypisuj nic wiecej bo śmiesznie jest.Widzisz następce który
        przychodzi do Bydgoszczy po tym jak okazuje sie nawet własny kibic wsparciem
        nie jest i we własne gniazdo robi.Nie chce mi sie gadac
        • Gość: Kamil Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: 195.149.86.* 01.01.05, 13:12
          To nie gadaj jak ci się nie chce. Córeczko tatusia.
          • Gość: prawdziwa córeczka Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 14:00
            Kamilku kochany wpiszę się tu tylko dlatego że mam dosyć tego że wszyscy
            uważają że bronię tutaj mojego tatę. To mój pierwszy wspis od pół roku więc
            daruj sobie. I tak w sumie to najlepiej sie odwal...
            Szczęśliwego Nowego Roku dla Asty - zawodników - działaczy - kibiców.
          • Gość: janas Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.idea.pl 01.01.05, 22:49
            kamil bujaj się na zawiszę prostaku
    • Gość: Marcin Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:53
      ja miałem husteczke przygotowana 4 minuty przed końcem ale wykorzystałem ja do
      pomachania kibicom Anwilu którzy zachowali sie jak chłopaki ze wsi rzucajac tą
      deske do klaskania na parkiet i jak Asta dostanie za to kare to je..ć Anwil a
      Urlep powinien brac anfe albo cos moze by sie tak nie denerwował . ASTORIO
      DZIĘKI ZA STAN PRZED ZAWAŁOWY ALE ZAWAŁU NIE BYŁO (szkoda ze autro nie
      powiedział jak zajebistych mamy kibiców w łuczniczce ja nie oge móić teraz a
      nie siedziałem w klubie kibica)
    • Gość: kibic do prymitywnych Włocławian.... IP: 195.85.209.* 29.12.04, 22:58
      nie dość, że nie potrafili kulturalnie dopingować (rzulili na parkiet jakiś
      kawał deski czy czegoś podobnego), to jeszcze zachowywali się jak prymitywy.....
      a nawet kibice Astorii potrafili na początku meczu ich przywitać okrzykami
      "Anwil", a te wsiuny z Włocławka odpowiedzieli gwizdami.....
      żal mi was prymitywne osobniki... pewnie na wasze umysły niszczący wpływ ma ta
      fabryka z farbami!!!
      • Gość: mario Re: do prymitywnych Włocławian.... IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.12.04, 23:12
        kibic masz rację!!!oni tam we włocławku tylkoi wyłącznie na tych farbach
        jadą,dlatego zryte berety mają!!!ale i tak p.Krajewskiemu raczej dziękujemy!!!!
    • Gość: janas Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.idea.pl 29.12.04, 23:20

WOJTEK WOJTEK K WOJTEK KRAJEWSKI HURA!!!!!!!!
      Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców ASTY, którzy wierzyli w trenera
      i drużynę. janas
      PS. Warto było czekać!
      • Gość: abcd Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.tvgawex.pl 29.12.04, 23:35
        Rodzina P.Wojtka?? Janas powiedz swojemu ojcu,męzowi,braciszkowi,szwagrowi...
        że niestety ale w oczach kibiców jest przegrany i juz nieszanowany.POZDOR
        • Gość: pf Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 29.12.04, 23:49
          Za deske powinna kara być dla Anwilu
    • Gość: ktos Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.tvgawex.pl 29.12.04, 23:52
      Wszystkich, ktorzy chca sie dowiedziec jak naprawde bylo na meczu zapraszam na
      forum: www.astoria.e-basket.pl/forum/index.php
    • Gość: ert Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:11
      KRAJEWSKI D..ILU.KAŻDY TRENER DOSTRZEGŁBY GRĘ BOSNICA W II KWARCIE I W IV
      ZMIEŁBY CAŁKOWICIE BEZ KONDYCJI KUDRIAWCEWA NA BOSNICA PO 5 MINUTACH GRY.
      JESTEŚ FUKSIARZEM A NIE TRENEREM.TWÓJ POMOCNIK BEZ PROBLEMU CIĘ ZASTĄPI.
      MYŚLENIE TO TEŻ PRACA.JEDYNA ZA JAKĄ PŁACĄ TRENEROM KOSZYKÓWKI.
      KORSZUK JUŻ DZIŚ POWINIEN WYJECHAĆ RAZEM Z KRAJEWSKIM ADRIAN NAPEWNO NIE BĘDZIE
      GORSZT OD NIEGO.PA PA WOJCIECHU.SŁABĘDZKI TO MOJE PODATKI DAJĄ CI PENSJĘ W
      ASTORII.PAMIĘTAJ DZIWOLĄGU.
    • moog Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 30.12.04, 00:38
      Panie Łopatto , czytam te brednie ktore pan wypisuje i niedobrze mi się
      robi.Kibice nie mają zamiaru wygwizdywać swoich zawodników a tym bardziej nigdy
      nie życza swojej druzynie porażki.Kibice jeżdzą w przeciwieństwie do pana, za
      własne pieniądze po całej Polsce za swoją drużyną i zawsze zycza jej jak
      najlepiej.Kwestia słabiutkiego trenera jest poruszana od dawna.Na złosć to robi
      nam wszystkim trener, pobierając wynagrodzenie za zerowa pracę /polecam
      treningi/ i ciągle męczac nas kibiców swoją niekompetencją , a nie zawodnicy
      wygrywając mecz.Pański artykuł i jego pierwsze zdania można podsumować jednym
      zdaniem - dziennikarski kicz.
    • Gość: ast-rolog Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:32
      Może lepiej by było milczeć i skoro był to mecz ostatniej szansy i koszykarze
      pokazali ze sa ze swoim trenerem to kibice do nich dolacza. Mam pomyśł na nową
      przyśpiewkę dla KK -
    • Gość: ast-rolog Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:34
      I jeszcze jedno - na Wilusia też w zeszłym sezonie nadawaliście a potem liściki
      mu nosiliście z przeprosinami - dajcie spokój naszemu trenerowi żebyście nie
      musieli znowy produkować papeterii!!!
      A podsumowując sezon Asta jest na 6 pozycji więc Panu Wojtkowi należy
      pogratulować i cichutko powiedzieć - "no przepraszamy...."
      • Gość: JB Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:46
        To fakt , panu Wojtkowi trzeba pogratulować pana Herkta który odwala za niego
        całą robotę na treningach , a genialny pan Wojtek gada w tym czasie przez
        telefon albo podaje piłki.A co do miejsca w tabeli to nie 6 a 9 po dzisiejszym
        meczu Noteci ze Śląskiem szanowny astrologu.Może zajmij się lepiej gwiazdami.
    • Gość: ast-rolog Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:09
      Przepraszam znawco ale w takim razie po co jest drugi trener??? AAAAAAHAHAHA
      Rozbawiłeś mnie do łez!!! A jak Pan Herkt ma się nauczyć pracować z męską
      drużyną jak nie poprzez prowadzenie treningów??? Znajdź jakiś lepszy argument
      niż to badziewie.
      A tak poza tym to niech KK podpisuje się pod taką fenomenalną flagą bo mówicie
      tylko w swoim imieniu a nie wszystkich kibiców co widać po dyskusji na tym
      forum!!!
      • Gość: xyz Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 09:15
        Widze ze drugie zwyciestwo na własnej hali i juz połowa pikników ma mokro w
        gaciach z podniety. Zal mi was ludzie. Gdzie byli ci obroncy Krajcy po meczach
        z U/W czy Notecią?? Zwyciestwo szcześliwe i fuks jak cholera bo gdyby
        Harrington nie złapał 5faulu to Bosnic nigdy by niw wszedł na parkiet i byśmy
        przegrali ten mecz i wtedy kazdy by wyzywał na tego trenera od siedmiu boleści
        za którego inni wykonują czarną robote(patrz.Zawadka,Hrekt), a ten pajac potem
        wozi sie takimi zwyciestwami jak teraz z Anwilem.Żal mi was ludzie...
        • Gość: askjfn Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 09:15
          Wyborcza to ścierwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: 123 Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: 212.122.214.* 30.12.04, 09:25
            Jebac tą posraną gazete która włazi w dupe Krajewskiemu. Zapewne Krajca "daje"
            pewną czesc ciała pismakowi łopatto zeby ten pisał o tym staruchu jak o bogu
            greckim....
      • Gość: JB Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:36
        Teraz się okazało że Herkt uczy sie od Krajewskiego!!!!!Hit sezonu , brednia
        roku !
        • Gość: ha Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:39
          A co? Krajewski uczy się od Herkta?
          No właśnie chyba jest tak że Krajce wziął Herkta zeby zobaczyl jak to jest w
          pracy z facetami. A nie?
          • Gość: zibi Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.ppcor.org.pl / *.ppcor.org.pl 30.12.04, 12:46
            Poczytaj forum Astorii to zobaczysz kto prowadzi treningi
    • Gość: PEDALY LAJZY IP: 212.122.214.* 30.12.04, 09:14
      WYBORCZA PEDALY !! JAKKICH ZAWODNIKOW? NIC NIE MAMY DO ZAWDONKIOW ! (no moze
      korszuk) TYLKO DO KRAJEWSKIEGO PIERD... JAK NIE WIECIE TO NIE PISCIE BO AZ SIE
      ZLE ROBI... !! Kur.. !!!!!! CO ZA BURAKI !!!
      • Gość: ast-rolog Re: LAJZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:38
        No i pokazaliście swój poziom buraki - tacy kibice to niekibice więc
        zaśpiewajmy jeszcze raz Klub Kibica to gó..arze bez honory i twarzy LALALALALA
        A Asta to i tak chluba mego miasta!!!
        Przecież jak się wam nie podoba to pokibicujcie sobie Zawiszy. Bardziej
        zaczynacie pasować do takiego wizerunku!!!
        • Gość: JB Re: LAJZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:59
          Nie dość że astrolog to jeszcze poeta.Etat w wyborczej masz pewny , chyba że
          już tam pracujesz.
          • Gość: sys Re: LAJZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:03
            i jeszcze jedno do astrologa-ważne! niech się tobie nie zdaje, że ktoś żle
            życzy Astorii. myślę, że zdecydowana (wszyscy!) kibiców chce najlepszego dla
            klubu-dlatego z pewnymi osobami trzeba sie pożegnać. dla dobra klubu właśnie!
        • Gość: sys Re: LAJZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:01
          astrologu i inni obrońcy! wydaje mi się, że bronicie przegranej sprawy! trener
          Krajewski zdobył kilka tytułów mistrza Polski, ale to se ne vrati! to już było,
          dawno temu. nie ten nos, nie ten instynkt, nie to podejście do zawodu, nie te
          umiejętności!!! koszykówka się zmienia (jak każda dyscyplina) i trzeba za nią
          podążać a może nawet wyprzedzać! byliście na wczorajszym meczu? jeśli tak to
          pytam: ile przećwiczonych zagrywek w ataku widzieliście? czy oprócz
          szczęśliwych trójek był jakiś inny pomysł? dlaczego Astoria zawsze stanie w
          jakiejś kwarcie? akcje kończyć po kilku sekundach prowadząc kilkunastoma
          punktami z Anwilem???? (ktoś już o tym pisał) a na innych meczacy byliście? bo
          to prawie kibice wymuszają na trenerze branie czasów! on się gubi! on tego nie
          czuje! a co do trenera Herkta to wystarczy mi to, co widziałem wczoraj-jak
          zawodnicy cieszyli się, któremu trenerowi dziękowali i kogo darzą szacunkiem!
          • Gość: JB Re: LAJZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:23
            Podpisuję się pod tym co napisał sys.I jeszcze jedno .Nie jesteśmy rekinami
            finansowymi , więc każda złotówka wydawana na darmozjadów typu Krajewski czy
            Korszuk to pieniądze puszczone do kanalizacji.
            • Gość: astoria Re: LAJZY IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 11:31
              KK chcial wygwizdac zawodnikow?! Takich bredni to ja jeszcze nie czytalem.
              Jakby chcial wygwizdac swoich zawodnikow to zrobilby to, a nie kibicowal i darl
              morde z calych sil, dorownujac 3 razy wiekszej grupie fanow z Anwilu. KK chcial
              pomoc zawodnikom, kibicom a przede wszystkim swojej ukochanej druzynie. Ta
              pomoca jest dymisja trenera Krajewskiego. Niech ktos z tego forum mi powie co
              on dobrego zrobil dla naszego zespolu??? w treningach wogole nie
              uczestniczy...no ewentualnie podaje pilki i liczy czas a pozniej sie dziwi ze
              na treningach zawodnicy moja wole walki i ambicje a na meczu nie...to niech
              mecze tez prowadzi pan Herkt! Druga sprawa to 0 mysli przewodniej i jakiejs
              ułożonej taktyki, zagran w trakcie meczu! Kolejna sprawa smieszne
              wypowidzi, "dzis widzialem przelatujace ptaki to wiedzialem ze bedzie ciezko i
              ze przegramy", "dziurka sie zapchała" niech on moze bedzie wrozka, jasnowidzem
              a nie trenerem skoro juz przed meczem zna jego wynik. I ostatnia sprawa
              widzieliscie moze po meczu do kogo podbiegli zawodnicy, kogo podrzucali, komu
              gratulowali...NIE?! to wam powiem gratulowali i cieszyli sie z trenrem
              Herktem!! Do Krajcy nawet nikt nie podszedl, na potwierdzenie moich zdjec
              obejrzyjcie galerie na stronie gazety wyborczej z tego meczu!!!
              A co do gazety wyborczej to 0 obiektywizmu. Zwykle scierwo!!!
          • Gość: kaarl Re: LAJZY IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 01:31
            o właśnie!!! Tak czytam po kolei wszystkie wpisy i w końcu ktoś potwierdził
            moje spostrzeżenie. Że po meczu zawodnicy cieszyli się z Herktem a nie z
            Krajewskim. To Herkta nosili na rękach!!!
    • rok1978 Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 30.12.04, 12:42
      Zmysł taktyczny koszykarzy Astorii wygląda następująco. Harrington bierze piłkę
      i wbiega z nią na połowę. Pokazuje zagrywkę (albo klepie się po głowie albo
      pokazuje zaciśniętą pięść) - jak się później okazuje to nie jest ważne, bo
      gramy to samo. Przez 15 sekund kozłuje piłkę 9 metrów od kosza. W tym czasie
      zawodnicy na pozycjach 2 i 3 stoją na skrzydłach. Wiekiera walczy o pozycję na
      wysokości lini rzutów wolnych. Center przepycha się pod koszem. Piłka krąży
      między koszykarzami na pozycjach jeden, dwa i trzy (na zasadzie gry w dziada -
      Ty do mnie ja do Ciebie).
      Akcja kończy się na dwa sposoby:
      1. Piłka dociera pod kosz (jeśli wcześniej Dryja lub Wilangowski nie zrobią
      ofensa);
      2. Jeden z graczy obwodowych rzuca z 8 metra.
      TO CALA FILOZOFIA GRY BYDGOSKICH KOSZYKARZY :)
      wSZYSTKO W ŚLAMAZARNYM TEMPIE..
      SAM NIE WIEM JAK GRAJAC TAK MONOTONNIE MOŻNA WYGRAĆ Z ANWILEM :)
      • Gość: Asta Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: 213.25.33.* 30.12.04, 12:55
        Mecz był naprawdę SUPER. Dzisiaj nawet przyjemniej wstawało mi się do pracy.
        Takiej euforii na meczu Asty jeszcze nie widziałem. Na miejscu trenera
        Krajewskiego nie przejmowałbym się transparentami klubu kibica ponieważ jest to
        klub młodocianego kibica który z racji wieku niewiele wie na temat koszykówki.
        Prawdą jest jednak to że niektóre jego wypowiedzi mogły popsuć atmosferę w
        zespole. Zawodnicy cieszyli się z trenerem Herktem a Krajcę olali. To może
        dziwić. Szacunek dla Anwilu i Swansona. To nadal lepsza drużyna od naszej ale
        ich kibice zbliżają się do "piłkarskiego" poziomu.
        • Gość: ... Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: 213.25.33.* 30.12.04, 12:57
          Korschuk, Wilangowski, Krajewski do domu a za kasę z ich kontraktów ściągnąć
          Ansleya i będziemy wygrywać częściej
          • Gość: astoria Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 13:01
            Żeby nie bylo nie do mowien..transparent wywiesili Ci teoretycznie
            najwierniejsi, czyli wyjazdowcy. Ci ktorych tak trener Krajewski chwali a nie
            dzieci po 14lat z KK!
        • Gość: eech Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: 212.122.214.* 30.12.04, 18:01
          Już nie mogę. NA MIEJSCU TRENERA KRAJEWSKIEGO PRZEJMOWAŁBYM SIĘ TRANSPARENTAMI
          PONIEWAZ PODZIELA JE 3/4 KIBICOW ZGROMADZONYCH NA MECZU TYLE ŻE WIELU Z NICH
          CZEKAŁO BO MECZ MIMO WSZYSTKO BYŁ NA STYKU I PRZEJMOWALI SIĘ WYNIKIEM A NIE
          TRENEREM. Jak się trener poprzejmuje to może jeszcze trochę popracuje... (jak
          trener może się nie przejmować ??) KK wywiesił transparent słusznie, choć może
          należało rozliczać trenera po meczu... Czy wszyscy obrońcy trenera nie widzieli
          że przez 20 minut (CAŁĄ DRUGĄ POŁOWĘ) druzyna nie potrafiła przełamać strefy
          Anwilu ?? Że nie było na to ŻADNEJ ZAGRYWKI !!!??? To co zrobił Bosnić to były
          szaleńcze rzuty z 7 metra praktycznie. Chwała mu za to że wpadły - gdyby nie
          wleciały białych chusteczek byłoby więcej, zaręczam Ci. To że wygraliśmy ten
          mecz nie jest zasługą trenera !!! Zasługą trenera jest to że z 16 punktowej
          przewagi zrobiła się przewaga gości a on ciągle nie umiał podsunąć druzynie
          rozwiązania na obronę rywala. I nie podsunął do konca meczu !!! Wygraliśmy
          szaleńczymi rzutami Bosnica ktory poczuł że dziś trafi wszystko... Nie rozumiem
          tych momentów gdy drużyna gra źle a trener niewiele potrafi jej pomóc, zawodnicy
          poruszają się wystraszeni po parkiecie a trener ciągle ich trzyma, gadanie o tym
          ze chcial wprowadzic Bosnica to zwykle klamstwo... Jest tez wiele glupoty w grze
          zawodnikow - chocby ten faul Dryji strata Kudriwacewa i sennosc Harringtona
          (dawac im przerwy !!!), a swoją drogą to przerażające: mieliśmy chyba 19 asyst i
          21 strat w meczu. Wygralismy cudem (Bosnicem)i fantastyczną drugą kwartą....
          Dziś było 4 tysiące kibiców, wielkie święto - trochę nie wypadało rozliczać
          trenera. Trzeba przyznać że nie mamy najgorszych wyników (choc ciagle jest wiele
          zastrzezen do gry a postepy strasznie wolne) ale liga w tym roku jest bardzo
          wyrównana i do dolu tabeli wcale nie tak daleko (do góry tez). Zrozumcie ze
          Anwil nie jest chwilowo taki mocny - wyraznie przechodza kryzys a pomimo tego o
          malo co nie zmarnowalismy 16 punktow przewagi i wygląda na to że DOBRA STREFA NA
          ASTORIĘ WYSTARCZY :(...
    • Gość: kibool Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 14:14
      Co za bzdury! Czy nie możemy się poprostu cieszyć ze zwycięstwa jak inne
      drużyny to robią?
      Wygraliśmy z Anwilem!!!!
      A tzw."prawdziwi kibice z KK" cały czas tu mącą i mieszają. Po co??? Cieszmy
      się ze zwycięstwa, dajmy Krajcy obiecaną szansę - niech z Herktem dalej szkolą
      naszych chłopaków a my spełniajmy swoją rolę - czyli najlepszych kiboli w
      Polsce!!!!
      Wszystkim Fanom Asty Noteci i Anwilu Szczęśliwego Nowego Roku i kolejnych
      takich wspaniałych zwycięstw.
      Pozdrowienia dla całej drużyny i trójcy trenerskiej.
      Oby w nowym roku łaskawość kibiców nie była już wam potrzebna :-))))
      • Gość: KS START Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 15:32
        Ludzie nie spuszczajcie sie tak na Krajce po jednym zwyciestwie!!!!!!!!!!!!
        Zwyciestwo przypadkowe a wy tu piszecie o Krajcy tak jakby on z Astą zdobyół MP
        i druzyna byłaby conajmniej na 3miejscu. A co mówiliście po meczu z
        U/W,Notecia,Polpharmą czy Czarnymi?? Krajca jest ciota i tyle.
        • Gość: [S] Wyborcza Kompromitacja!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:27
          jak zwykle popis malo wiedzacych redaktorkow, kto mial wygwizdywac zawodnikow??
          skad macie te informacje??w myslach kibicow czytacie?? czy takie przeklamania
          maja pomagac tej druzynie?? krajewski gowno jej pomogl w tym meczu ale wy nigdy
          o tym nie napiszecie, bo albo jestescie koszykarskimi laikami albo
          przestraszonymi pismakami, co prawdy nigdy nie napisza! spojrzcie sobie na
          wasze zdjecia, z kim sie ciesza zawodnicy po meczu??? slepi jestescie??
          krajewski - darmozjadzie wypad!
          • Gość: bzdury Re: Wyborcza Kompromitacja!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 19:13
            Co za bzdury - ile Wy macie lat bo się zaczynam zastanawiać czy nie polemizuję
            czasami z szesnastolatkami... Jak się ślepoto przyjrzysz zdjęciom to zobaczysz
            że zaraz koło Herkta cieszy się z zawodnikami Krajewski tylko go dobrze nie
            widać - wystaje tylko jego ręka. Jest tuż obok drugiego trenera bo cieszą się
            całą drużyną. Przestańcie już wymyślać takie bzdury bo to Wy się
            kompromitujecie zamiast cieszyć się wygraną. To dziwne - wiecznie niezadowolony
            kibic spotykany jest w Polsce chyba tylko w Bydgoszczy... Jak długo oni będą
            dla Nas grać??? A potem się dziwicie że grają tylko dla siana...Bo dla Nas
            niewarto!!! Ładne podziękowania tu można wyczytać....
            Wstyd mi za KK i za resztę pożal się Boże znawców kibiców-trenerów.
            • Gość: Zbyszek Re: Wyborcza Kompromitacja!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:31
              O chyba redaktor z gazety .... Oni graja przede wszystkim dla pieniedzy, to jest
              ich (zawodnikow) zawod. My placimy za bilety i chcemy ogladac zespol ktory
              wygrywa a jak przegrywa to po walce. Dlatego prawie nikt nie krytykuje
              zawodnikow tylko trenera, ktory juz sie wypalil i nie ma zadnej koncepcji.
              dalsze jego trwanie to bedzie dryfowanie - porazka, porazka, fuksiarskie
              zwyciestwo, porazka itd. Takie zwycistwo jak z Anwilem, to mogloby cieszyc gdyby
              Astoria grala w sali gimnastycznej a zawodnicy dostawali stypendium 1000zl. To
              powinno byc norma, to sa zawodowcy, maja hale na 6 tysiecy widzow, dobry uklad
              finansowy (jak na EBL) tylko jeszcze zeby ktos ich poukladal.
        • Gość: ja Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: 212.122.207.* 30.12.04, 19:59
          Ciekawy który z was madralińskich obronców krajewskiego widział porazki w
          sopocie, Stargardzie, słupsku, ja widziałem na własne oczy i powiem krótko ten
          gościu nie nadaje sie do prowadzenia zespołu
          moge równiez sobie przypomniec mecz play-of i dwa dni spedzone w Wrocławiu
          gdzie siedziałem za ławka Asty i słyszałem wiele róznych dziwact w jego
          wykonaniu
          • Gość: ;-) Re: Astoria lepsza od Anwilu 74:72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:16
            MOWICIE O 16 PKT PRZEWAGI A W PEWNYM MOMENCIE BYLO JUZ NAWET 46:28- 18 PKT
            ALE NIE ZAPOMINAJCIE ZE KRUTIKOW PO PIERWSZEJ RUNDZIE MIAL TYLKO 3 ZWYCIESTWA
            PO TEJ RUNDZIE JEST ICH 5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka