Dodaj do ulubionych

WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000

IP: *.poznan.prokom.pl 23.05.02, 14:10
Heja, Dajcie cynk, co u Was
Obserwuj wątek
    • Gość: alicja Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: 80.48.25.* 17.09.02, 09:58
      jakoś leci, pracuje się ale nie w zawodzie. Dziś hiostoryków juz nikt nie
      potrzebuje. Byłam w grupie Sławka Kozłowskiego (grupa A) Pozdrowienia
      • Gość: SIEMION Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.firma / 192.168.2.* 23.09.02, 15:27
        Hej! Wisz może co się dzieje z ludźmi. Ja wiem co u Krzyśka Balcerzaka (mój
        największy kumpel), Adama Kowalskiego, "Tradycji" i nic poza tym

Ja z kolei nie pracuję w zawodzie. Od ponad 3 lat jestem informatykiem,
        pracowałem w Poznaniu, a teraz znowu w Bydgoszczy.

pozdrawiam
        • Gość: Alicja Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: 80.48.25.* 24.09.02, 14:14
          mam jedynie kontakt z ludźmi z mojej grupy. Dziewczyny pracują w szkole raczej
          każda, jeśli chodzi o Sławka Kozłowskiego to jet listonoszem, a Mirek Gurtowski
          chyba dopiero się bronił. Ja tez nie pracuję w zawodzie mimo, że pracuje na
          Uczelni. Pozdrowienia
          P.S A o Zuzannie dziży też jest głośno
          • Gość: marcin w. Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: 212.7.145.* 13.04.03, 23:01
            Czesc , sluchaj ten mirek gurtowski - masz z nim jakis kontakt ? wydaje mi sie
            ze skoro bronil prace z histori to znamy tego samego mirka :)) on juz wówczas w
            szkole podstawowej blyszczal z histrori i kazdemu nauczycielowi wyklady
            dawal :)) chodzilem z nim do SP 48 na bloniu - kupe lat temu , ale pamietam go
            dobrze, nie raz sie z nim do domu wlóczylem :)) daj znac , chetnie bym sie
            dowiedzial co u niego slychac i co z niego "wyroslo" :)) widocznie nie zboczyl
            z swej drogi - pozdrowienia - marcin
    • kedmund poszukaj na szkolnelata.pl 11.10.02, 15:01
    • Gość: Marcin F Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.starostwo / 10.0.0.* 22.10.02, 14:02
      Gość portalu: SIEMION napisał(a):

> Heja, Dajcie cynk, co u Was

Cześć Siemion Nie wiem czy pamiętasz Marcina Frankowskiego trzymałem sie z
      Jarkiem Jamułą. U mnie OK Nie pracuje w zawodzie pracuje w urzędzie. Mam
      kontakt z Jarkiem Piotrem lewandowskim, Kozłem i Olkiem. Co tam u Adasia
      Kowalskiego? Jak masz jakies wieści napisz na franco@interia.pl
      • Gość: wróżbita Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:17
        Drogi Piotrze S. tu Wojtek B. ale dyplom to chyba mieliśmy w 1999 ? Juz nie
        zajmuje sie wróżeniem pracuje w zawodzie w liceum i gimnazjum spotkałem kiedyś
        Krzycha Balcerzaka wyglądał na wzruszonego.
        • Gość: SIEMION Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.bydgoszcz.sprint / 192.168.2.* 13.05.03, 15:45
          Fakt, już dawno się zorientowałem, że mi się pojebało z tymi datami, ale było
          za późno.
          Co u ludzi?
          Wiesz co się dzieje u Lorenca, Goldiego, Mareczka, i innych???
          pozdrawiam
          • Gość: wrózbita-wojt Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 18:49
            Witaj stary druhu ! Goldi zonaty spodziewa sie dziecka ,Lorenzo vel Erwin bylem
            na jego slubie rok temu w Czarnej Wodzie piłem 3 dni .Marek D. uczy w szkole
            ozenił sie ( Erwin tez uczy historii) . Pozrawiam ...
            • Gość: SIEMION Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.bydgoszcz.sprint / 192.168.2.* 16.05.03, 11:08
              Wróżka, aco u Ciebie? Założyłeś rodzinkę, czy czekasz na lepsze czasy? Ja
              ożeniłem się i w październiku będę miał dzidzię...
              Z innych osób, to mogę Ci powiedzieć, że Adam Kowalski, mieszka w Inowrocławiu
              i po krótkiej przerwie znowu pracuje, a tak to utrzymuję jedynie kontakt z
              Balcerem.....

jak chcesz to napisz mi e-maila
              siemion6@interia.pl

pozdrwionka
              • Gość: wojt Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 21:42
                Gratuluje sukcesow rodzinnych tylko tak dalej mamy niz demograficzny ktory
                trzeba niwelowac.Ja nie załozyłem rodziny i na razie nic takiego nie planuje
                chociaz jak wiesz nikt nie zna dnia ani godziny...
                Pozdrawiam
                • Gość: SIEMION Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.bydgoszcz.sprint / 192.168.2.* 21.05.03, 15:35
                  ...dzięki za gratulacje.....

pozdrowionka
                  • Gość: wojt Re: WSP HISTORA- dzienne, Dyplom 2000 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 18:36
                    Jezeli chodzi o innych to Daras P. ożenił się , uczy w szkole .Piotr L. pisze
                    doktorat u księdza .Czesto spotykam się z Anną Langowską tez pracuje w zawodzie
                    no i jakoś tam ciągniemy .Lubię ten zawód i ciesze sie ze moge pracować w tym
                    czego sie uczyłem to dzisiaj rzadkosć , ale musze ci powiedziec ze czasami mam
                    tej historii potąd .Ja sie jej jescze cały czas ucze to straszne .Co ja robiłem
                    na studiach ??? Pozdrawiam ,zdrówka i kasy życzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka