Dodaj do ulubionych

UPC OLAŁA bydgoskich kibiców

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 12:19
PYtam sie dlaczego polsat sport został wrzucony tylko do Warszawy i Krakowa.Czy
reszta miast jest gorsza,a noże nie zasluguje na to.Ważne że od 1 lipca idzie
cena kablowki zaś w góre
Obserwuj wątek
    • Gość: Lepper Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 12:21
      przed chwilą wysłałem mail,'a na info.upc@upc.com.pl , napisałem że w związku
      z zaistniałą sytuacja oszczędzę im kłopotu i sam rozwiążę z nimi umowę skoro
      dla nich opłacalne są tylko Kraków i Warszawa ( z reszty kraju chyba się
      zwiną ...i dobrze...).
      • Gość: xyz Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.pl / 10.0.1.* 25.05.02, 18:33
        Gość portalu: Lepper napisał(a):

> przed chwilą wysłałem mail,'a na info.upc@upc.com.pl , napisałem że w związku
        > z zaistniałą sytuacja oszczędzę im kłopotu i sam rozwiążę z nimi umowę skoro
        > dla nich opłacalne są tylko Kraków i Warszawa ( z reszty kraju chyba się
        > zwiną ...i dobrze...).

UPC podzieliło nie tylko kraj ale także Bydgoszcz. W Fordonie nie mozna za ich
        posrednictwem otrzymać MULTIPLEXU(canal + czyli żużel). Dlatego tez musiałem
        załozyć "talerz" i podziękowałem im za współpracę.
        pozdrawiam
        • Gość: KIBOL Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 16:06
          Kablówke UPC trzeba ignorować i miec w nosie. Niech mi ktoś powie kto ogląda
          takie "super" kanały ja TV Niepokalanów, TV5, 3sat, osraną plansze z reklamami
          Raiuno gdzie relacje sa zakodowane, Ruski shit itp... Sportu nie ma prawie w
          ogóle był RTL nie ma był Eurosportnews nie i tłumaczenia ze nie ma oglądalności
          są śmieszne on jest za drogi dla nich, bo oni chcą mieć cały abonament dla
          siebie za zerowe koszty. I dlatego trzeba ich ignorować i zmienić
          operatora!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Baton Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.bsb.com.pl 31.05.02, 12:05
      A ja mam swiety spokoj......
      Juz na samym poczatku olalem kablowke (teraz nawet
      nie pamietam jak sie to dziadostwo nazywalo),
      ktora wlazila w moje osiedle i kupilem sobie talerz.
      Nie mam Polsatu, nie mam zadnej platformy cyfrowej,
      ale nie mam tez powodu do nerwow, bo to ze czegos
      nie mam jest MOJA SUWERENNA decyzja, a nie widzimisie
      jakiegos operatora kablowki.....
      I jestem szczesliwy... :-)))
    • Gość: MO Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 03.06.02, 08:19
      To dziwne ze u nas włączyli a u was nie. W sumie to ta sama firma więc powinni
      działać jednolicie a nie że jednym włączają a innym nie.
      Pozdrawiam z Krakowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka