Gość: KIBOL IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 12:19 PYtam sie dlaczego polsat sport został wrzucony tylko do Warszawy i Krakowa.Czy reszta miast jest gorsza,a noże nie zasluguje na to.Ważne że od 1 lipca idzie cena kablowki zaś w góre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lepper Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 12:21 przed chwilą wysłałem mail,'a na info.upc@upc.com.pl , napisałem że w związku z zaistniałą sytuacja oszczędzę im kłopotu i sam rozwiążę z nimi umowę skoro dla nich opłacalne są tylko Kraków i Warszawa ( z reszty kraju chyba się zwiną ...i dobrze...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.pl / 10.0.1.* 25.05.02, 18:33 Gość portalu: Lepper napisał(a): > przed chwilą wysłałem mail,'a na info.upc@upc.com.pl , napisałem że w związku > z zaistniałą sytuacja oszczędzę im kłopotu i sam rozwiążę z nimi umowę skoro > dla nich opłacalne są tylko Kraków i Warszawa ( z reszty kraju chyba się > zwiną ...i dobrze...). UPC podzieliło nie tylko kraj ale także Bydgoszcz. W Fordonie nie mozna za ich posrednictwem otrzymać MULTIPLEXU(canal + czyli żużel). Dlatego tez musiałem załozyć "talerz" i podziękowałem im za współpracę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 16:06 Kablówke UPC trzeba ignorować i miec w nosie. Niech mi ktoś powie kto ogląda takie "super" kanały ja TV Niepokalanów, TV5, 3sat, osraną plansze z reklamami Raiuno gdzie relacje sa zakodowane, Ruski shit itp... Sportu nie ma prawie w ogóle był RTL nie ma był Eurosportnews nie i tłumaczenia ze nie ma oglądalności są śmieszne on jest za drogi dla nich, bo oni chcą mieć cały abonament dla siebie za zerowe koszty. I dlatego trzeba ich ignorować i zmienić operatora!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.bsb.com.pl 31.05.02, 12:05 A ja mam swiety spokoj...... Juz na samym poczatku olalem kablowke (teraz nawet nie pamietam jak sie to dziadostwo nazywalo), ktora wlazila w moje osiedle i kupilem sobie talerz. Nie mam Polsatu, nie mam zadnej platformy cyfrowej, ale nie mam tez powodu do nerwow, bo to ze czegos nie mam jest MOJA SUWERENNA decyzja, a nie widzimisie jakiegos operatora kablowki..... I jestem szczesliwy... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: UPC OLAŁA bydgoskich kibiców IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 03.06.02, 08:19 To dziwne ze u nas włączyli a u was nie. W sumie to ta sama firma więc powinni działać jednolicie a nie że jednym włączają a innym nie. Pozdrawiam z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś