Gość: Wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:13 To już chyba stało się tradycją, że w Wałbrzychu kupuje się głosy. Tym razem jeden głos był wart 20 zł. Pan Wojewodzic... ehh! to wstyd żeby takie osoby nas reprezentowały!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wyborca Wybory za kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:14 A czy Wy spotkaliście się z czymś podobnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUBAL Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 19:09 LUDZI PANA WOJEWOD......UWIECZNIENI SA NA ZDIęCIACH SUPER WYSZLI JAK KUPUJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Wybory za kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:30 Mam nadzieję, że to będzie koniec jego politycznej kariery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 19:42 Gość portalu: Wyborca napisał(a): > Mam nadzieję, że to będzie koniec jego politycznej kariery! Koniec ? A w ogóle ją zaczął ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory za kase IP: 217.116.110.* 13.11.06, 17:44 no i co? Mielczarek na szczawienku kupczył z pijakami i tak przegrał! ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 19:31 Kupczył z pijakami ale nie sam uwierzcie mi był jeszcze jeden który kupczył z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gazety Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 10:12 czytałam w gazecie, że Halinę Kustrzepę złapali na kupowaniu głosów :) głupia baba. Ale tak samo złapali kierowcę Kruczkowskiego, który kupował głosy na swojego "księciunia" powinni unieważnić te wybory i je powtórzyć, tak jak już to miało miejsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Wybory za kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:40 Na podgórzu masowo kupowali głosy m.in.prezes wodociągów pan S.E. podobno złapali kilku ale reszta zrobiła swoje 20zł kosztowała ta przyjemnośc ktoś przyjechał ze śródmieścia przebijał do 30zł i mamy radnych za kase więc nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak oni zaczną sobie swoją inwedstycje odbijać na kasie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Wybory za kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:34 jestem za ponownymi wyborami .A co do pana Pindy (kierowca) to i owszem w niedziele był zmnkinięty za kupowanie głosów .I gdzie sprawiedliwość,taki koscielny pan prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 12:33 W Wałbrzychu podobno złapali 37 osób za kupowanie głosów. Poseł Giovanni Roman z tego co słyszałem w wywiadzie złożył doniesienie o popełnieniu przestępstwa w sprawie kupowania głosów przez jedną radną i poparł to notatką dwóch świadków. Co się dzieje z tymi ludźmi? Czy jest jakaś sprawiedliwość w Wałbrzychu? Czy policja to zwykłe świn..e? Nieudolna i poukładana? Jak niezawisłe sądy? Sam widziałem jak łapali - ich metoda to łapać żeby nie złapać!!! Słyszałem o jednym świadku który nie wychodzi z domu a jak ktoś do niego dzwoni to najpierw spogląda do judasza bo się boi już raz miała groźby.! Jak tu ma być normalnie moi drodzy!!!!!!!!!!! Dziękuję policji która tym działaniem pokazała że lepiej żeby jej w ogóle nie było, byłoby miej przestępstw lub niekt nie byłby łapany a nie tak jak teraz tylko ci którzy są niewygodni! To miasto śmierdzi wałem aż od Wrocławia.... Same Wałki wstydu ludzie nie mają i zwykłej uczciwości w sobie. Dziękuję nieudolnej policji zadzwonie na pewno do was jak będzie się coś złego działo wiem że mi pomożecie. Bo przecież od tego jesteście PRAWDAAAAAAAAA ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloszard Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 13:53 Cena za głos na pana S.E . rosła od 20 zł z rana do 70 zł wieczorem. Znając wyroki naszych sądów to pewnie mała szkodliwość czynu, przecież kazdy z nich kupiony ma dopust całkowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Wybory za kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:01 czy to chodzi o S.Ewngielu ? Prawdopodobnie złapali ludzi którzy jemu kupowali głosy na gorącym uczynku i nic i takie nic bedzie następną kadencję radnym ŻENADA>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Wybory za kase IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.11.06, 14:26 nie tylko radnym,ale i prezesem WZWIK za ładną kaske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 14:33 Stefan Ewangielu wiedział co robi, kupując głosy. Ja słyszałem, że płacił "wyborcom" tyle ile chcieli ... A wiedział o co walczy, bo dalej będzie prezesem wodociągów i nie dobiorą mu się do dupy za wałki jakie porobił i robi w wodociągach, bo teraz będzie miał czas na to, żeby je zataić !!! przekręt cholerny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wybory za kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:42 Jak prezesem wodociagów może byc facet ,który ma wykształcenie średnie- bez matury- wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Wybory za kase IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.11.06, 18:06 Moze,moze w naszym kraju wszystko jest mozliwe nie wiedziales??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Wybory za kase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:37 Ja juz slyszalem ze pan Stan.... wpakowal sie na mine i polknol chaczyk podobnie jak Pan Kruczkowski, ktos to pozytywnie uknul oboje sadza ze im sie uda. Poczekajcie jeszcze troszke, ja mam nadzieje ze bedzie dobrze. Ale bede sie smial z przekretow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.06, 19:15 halo, do szczekania na Kruczkowskiego jest osobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poważnie teraz Re: Wybory za kase IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.11.06, 08:56 Moi drodzy. Uważam bycie radnym za zaszczyt. Wiem że to ważna sprawa kiedy prosisz ludzi o głos na swoją osobę i masz szczere chęci im pomagać. Również byłem kandydatem na radnego tego miasta. Pomimo dość dobrego wyniku nie uzyskałem mandatu właśnie dlatego że ktoś o kim wiem kupował głosy i prosiłem policje żeby się tym zajęła. Chyba spaprali sprawę bo ci co kupczyli pouciekali. Kobieta pracująca w komisji widziala jak to wszystko się odbywa i zadzwoniła po policję, przyjechali po kilku godzinach (moim zdaniem powinni byc przygotowani). Nie wiem jak sprawa wygląda dokładnie, nie chce ich równiez posądzać ale nie słyszałem do tej pory o zatrzymaniu kogokolwiek. Nic wielkiego się nie stało że nie zostałem radnym, szkoda tylko że w takich okoliczneściach. Bawi mnie jeszcze jedna świadomość - teraz gdy to czytacie będziecie mi przyznawać rację, natomiast gdybym otrzymał mandat radnego wiem że większość z was uważała by mnie za kogoś nieodpowiedniego. Nie mogąc zarzucić mi kupowania głosów staralibyście się mnie zdyskredytować w inny sposób zarzucając brak kompetencji lub inne pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś