Dodaj do ulubionych

Co z Małeckim - cześć III

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 07:33
Oj , może Małecki ulegnie blaganiom Astorii i bedzie łaskawie "naszym"
zawodnikiem ?......... Czy aż tak nisko upadli rządzący klubem? A za chwilę
znowu się zwinie i zawodnika nie będzie..............
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: Co z Małeckim - cześć III IP: 82.146.225.* 10.02.05, 09:01
      NIech ten Małecki idzie w p...zdu bo przy nim to bedziemy w Łuczniczce
      siedzieli w dymie trawy i to tyle.Szybciej zacznie jarać Krajek niż
      ten "Gwiazdor" przestanie. Siła Asty musi polegać na wspólnym celu
      (sportowym),na kolektywie ludzi chcacych wygrywać mecze a nie imprezowaniu.To
      samo dotyczy Pana Białka. Chciałbym się mylić ale uważam że będzie on ze soim
      charakterkiem rozbijał DRUŻYNĘ więc precz z Bydzi Panowie!Wolę oglądać naszych
      wychowanków(z których Asta kiedyś slynęła) niż tych panów.
      • Gość: www Re: Co z Małeckim - cześć III IP: 213.25.33.* 10.02.05, 12:00
        W tej chwili Asta dla mnie to Grzesiu Arabas, Paweł Wiekiera, Sasza, Harry a
        takie ćpuny ja Małecki mogą im tylko zaszkodzić. A... zapomniałeł jeszcze o
        naszym SMOKU!!! Ostatnio jest WIELKI w każdym tego słowa znaczeniu.
        • Gość: aUthor Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.eranet.pl 10.02.05, 14:02
          A Asta zawsze bedzie mi sie kojarzyła z: Prusakiem, Próchnickim, Puścionem,
          Olszewskim, Skibą, Wiśniewskim. Troszkę póżniej: Kabała, Nizioł, Radziwon,
          Gierszewski. Z obcokrajowców wspominam; Czeczurę, Bryzgałowa, Vaskysa i
          Venskunasa. Ale kto to jeszcze może pamiętać. Teraz kibice to Kinder Młyn i
          grupy "fachowców" co zaczęli chodzić na Łuczniczkę
          • Gość: xXx Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:09
            ciekaw jestem czy szanowny Pan robił taką atmosferę w Inowrocławiu jak
            nasz "kinder młyn".... na meczu to pewnie nie chce się podnieść cieżkiego
            dupska żeby kibicować, a jednak "kinder młyn" stoi i dopinguje cały czas... i
            to nie Panu koszykarze i trenerzy dziękują za doping tylko "kinder młynowi"...
            pozdrawiam
          • Gość: żenada Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:35
            co jakiś czas w wątku o Astorii, kibicowaniu powraca określenie "kinder młyn".
            człowieku! przejdź sie kiedyś w okolice tamtego sektora, spójrz na facjaty i
            wtedy powiedz ile według ciebie maja lat ci ludzie!
          • Gość: Krzysztof Re: Co z Małeckim - cześć III IP: 82.146.225.* 10.02.05, 14:49
            Dorzuciłbym jeszcze Klimaszewskiego... To była ekipka. Kibicowanie na Astorii
            też miało swój klimacik. Fachowcem nie jestem ale pamiętam że wtedy też młyn
            był złożony z wielu pokoleń więc nie ma co wymyślać Kinder Młynów.
          • Gość: woju Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:20
            Zapomniałeś jeszcze o Sobackim,a z drugiej strony nie dziwię się tym
            chłopakom,że wkużają się jak nazywasz ich "kinder-młyn.Chłopaki robią kawał
            dobrej roboty.a to co było w Inowrocławiu to było super.Tak
            trzymać.ASTA,ASTA,ASTA!!!
          • Gość: Jacek Re: Co z Małeckim - cześć III IP: 217.97.134.* 10.02.05, 15:53
            Spoko,spoko chodzę od 1988r-jeszcze był Klimaszewski...
            • Gość: Ktoś Re: Co z Małeckim - cześć III IP: 213.25.33.* 10.02.05, 16:57
              Fajna licytacja. Kto większym znawcą Astorii?.
              "Kinder młyn" pasował do Klubu Kibica gdy wojowali z trenerem i było to
              pogardliwe określenie ich poczynań. W tej chwili tym chłopakom należy się
              szacunek ponieważ:
              - inwestują w oprawę spotkań (nowe flagi, zimne ognie itp)
              - są na każdym wyjeździe i nawet wybierają się do Krakowa (rok temu było z tym
              różnie)
              - Dopingują coraz lepiej i...głośniej.
              - Wygrali derby i to był mecz do jednego kosza. Ta porażka tak rozłościła paru
              idiotów z Ina że im podarli flagę Asty. W tych okolicznościach wykazali się
              dużom dojrzałością ponieważ ukryli to przed resztą "przybyszów" z Bydgoszczy a
              jak wiemy byli wśród nas również kibole Zawiszy którzy do grzecznych nie należą
              i różnie mogłyby się derby skończyć gdyby nie rozwaga tego jak to kiedyś się
              mówiło "Kinder Młyna".

Tak trzymać. Pozdrawiam i czekam na derby z Anwilem.
              • Gość: a Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:01
                a co do oprawy spotkań ,może ktoś by pomyślał o prezentacji zawodników przy
                zgaszonym świetle i reflektorze oświetlającym prezentowanego zawodnika.Byłem w
                Inie i widziałem ,naprawde stwarza to fajny klimat.
                • Gość: lampiarz Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:40
                  Gość portalu: a napisał(a):

> a co do oprawy spotkań ,może ktoś by pomyślał o prezentacji zawodników przy
                  > zgaszonym świetle i reflektorze oświetlającym prezentowanego zawodnika.Byłem w
                  > Inie i widziałem ,naprawde stwarza to fajny klimat.

ten temat był juz wiele razy wałkowany na forum Asty www.astoria.e-basket.pl/forum
                  podobno lamy na Łuczniczce wolno się rozgrzewają, więc gdyby zgasły na
                  prezentacje to w przerwie meczu by sie zapaliły hehehe nie wiem czy to prawda....
          • Gość: starszy Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.02.05, 20:34
            A ja pamiętam czasy gdy na Polonii przy Sportowej nie było trybun a tylko wały
            z piachu. Pamietam Raniszewskiego, Świtałów, Kupczynskiego. Czy ja mam czuć sie
            lepszym od tych którzy od niedawna chodzą na żużel? Człowieku opanuj sie, jako
            author weź napisz wspominki, moze ci ktos wydrukuje.
            • Gość: Kamil Re: Co z Małeckim - cześć III IP: 83.238.69.* 11.02.05, 07:44
              To, prawda - co pewien czas objawia się jakiś supermędrzec, co to jeszcze przed
              wojną na żużel czy na kosza chodził, a większość przeciętnych kibiców ma w
              głębokiej pogardzie. Tyle że takich bohaterów jak on jest kilku(nastu) i to nie
              oni przyciągają sponsorów do Łuczniczki, a tysiące, jak oni to
              nazywają "pikników". Jak macie ochotę, starzy wyjadacze, załóżcie Klub Seniora
              i dzielcie się wspominkami między sobą.
    • Gość: Myszka Re: Co z Małeckim - cześć III IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 20:02
      co wy tworzycie ..bilek super zawodik ktorego pewnie wyrzucili a nie odszedla
      małecki moglby pokazac co potrafi ..ze przerwal treningi na ile dni:>? koles
      nie musi byc uwiazany ..to sa poprostu machlojki chodzi o kase i to jest
      wiadome ,w kazdym razie jestem za małeckim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka