misiania 06.03.03, 14:09 atmosferę chciałam zauważyć, że moja idolka (od wtorku) czyli kobieta Beger, jest podobna do księżniczki. Fiony, konkretnie. po zdjęciu złego uroku. te pulchne kształty, ten warkocz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Żeby ożywić 06.03.03, 14:18 uprasza się o nieubliżanie księżniczce Fionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Żeby ożywić IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 14:23 znaczy sprzed zdjecia zlego uroku. ale moze zaslepia mnie zwykla, ludzka zawisc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Żeby ożywić 06.03.03, 14:32 nene, po zdjęciu uroku. jestem tego pewna! przed zdjęciem wyglądała jak kameron diaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Żeby ożywić IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 14:37 znaczy profilaktycznie zastrzegam ze widzialam rzecz tylko w oryginale, co wiele tlumaczy, ale moim zdaniem najpier ona byla jak kameron diaz a potem byl zly urok i z nim przyszla kobieta berger (znaczy w nocy tylko przychodzila) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Żeby ożywić 06.03.03, 14:42 e-e. FIONA: Tak się dzieje dopiero, kiedy zachodzi słońce. / Za dnia pięknością ^ w nocy zaś szkaradą. ^ Póty czar będzie trwał ^ póty miłości prawdziwej poznasz słodki smak ^ i prawdziwy ^ swój przybierzesz kształt. no i ją wzięło i odczarowało. i była już na zawsze taka, jak w nocy. znaczy przybrała kształty prawdziwie begerowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Żeby ożywić 06.03.03, 14:42 nene, najpierw był zły urok i ona wyglądała za dnia jak diaz a w nocy jak berger, a jak zdjęli zły urok, to cały czas jak berger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Żeby ożywić IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 14:45 kurcze nie lubie sie wycofywac po tylu postac zapartych kopytami w ziemi yhyh (chichotem pokrywam zmieszanie) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias SAMOZAGŁADA 06.03.03, 14:23 a czy wiesz, misiu, że kobieta beger chyba cos okropnie sfałszowała, mówiły dzisiaj w radiu - jakieś listy z podpisami czycóś? pójdzie za kraty jak amen w pacie\rzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: SAMOZAGŁADA IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 14:25 aha nieczysto zaspiewala prawdopodobnie. ale rzecz bada muzykolog jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: SAMOZAGŁADA 06.03.03, 14:26 nene. kobieta beger zaprzecza. mówi, że owszem, wpisywała, ale nie fałszowała. ot, co! :DDDDDDDD czy ja pitolę o polityce? mam wrażenie, że kobieta beger wymyka się zwinnie pojęciu "pani polityk". Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias SAMOZAGŁADA 06.03.03, 14:24 a czy wiesz, misiu, że kobieta beger chyba cos okropnie sfałszowała, mówiły dzisiaj w radiu - jakieś listy z podpisami czycóś? pójdzie za kraty jak amen w pacie\rzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Żeby ożywić atmosfere IP: *.brucepower.com 06.03.03, 14:29 Atmosfera nie dala sie ozywic. Zeszla pozostawiajac nieutulonych w zalu. Co niekturzy zaczeli sie wiec dotulac. W tej sytuacji atmosfera zrobila sie goraca. Och. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Żeby ożywić atmosfere 06.03.03, 14:33 titi! misio pysio, ti słodki ti! (yhyhyh) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Żeby ożywić atmosfere - errata! IP: *.brucepower.com 06.03.03, 14:34 Hanba mi! Mialo byc NIEKTORZY. Zwalam to na panujace zimno i ozieble rece na zimnej klawiaturze. Oj! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias samoderstrukcja 06.03.03, 14:40 ja w kwestii formalnej czy misio i misiania to przypadkowa zbieżnośc ników ? czy jak kobieta beger (która powoli staje się symbolem i ucieleśnieniem czegoś co boję się nazwać)cos tu fałszujecie alebynajmniej legalnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: samobójstwo? 06.03.03, 14:44 nie wiem czy żałować ,czy nie,że omijałam do tej pory wszelkie okazje ,żeby choć w cieniu,kobiety beger się znaleźć.Muszę chyba ogrzać się w poświacie tv.. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: samobójstwo? 06.03.03, 14:47 ale Niemczycki już nie będzie zeznawał, to ja nie wiem, czy znajdzie się inna ostroga, która ją pobudzi do działania. znaczy Urban nie ma długich, czarnych włosów, i brwi jak skrzydła krucze też nie ma. i oczu czarnych, palących jak rozgrzane węgle mu również brakuje jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: samobójstwo? IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 14:49 i usmiechu nie ma rozdzierajacego jak tygrysi pazur antylopy plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: samoderstrukcja 06.03.03, 14:45 znaczy, uważam osobiście, że dla wszystkich starczy miejsca pod wielkim dachem nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias samogwałt 06.03.03, 15:00 ale no już co za dużo to niezdrowo! z kobietą beger pod jednym dachem? fałszerka jedna, ale bestyjka intelygentna Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: samogwałt 06.03.03, 15:03 hyhy..wiedziałam ,że na taki temat zmienisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias samokrytyka 06.03.03, 15:10 basia! napisała: > hyhy..wiedziałam ,że na taki temat zmienisz:) hyhy basiu:))) prorock czy co? a to tylko jak taki przewidywalny dziękuję misiowi za objaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: samochwała 06.03.03, 15:17 nie samym szkiełkiem i okiem człowiek żyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: samoderstrukcja -> samonaprawianie IP: *.brucepower.com 06.03.03, 15:01 tiresias napisał: > ja w kwestii formalnej > czy misio i misiania to przypadkowa zbieżnośc ników ? > czy jak kobieta beger (która powoli staje się symbolem i ucieleśnieniem czegoś > co boję się nazwać)cos tu fałszujecie alebynajmniej legalnie:)) Odpowiem za siebie (misio) i mojego brata blizniaka (tego zlego, ma sie rozumiec, ktory od czasu do czasu wychyla sie i bruzdzi): Rzekoma zbieznosc nickow/nikow jest zasadniczo chyba raczej przypadkowa. Duza rozbieznosc charakterow pisma wydaje sie to potwierdzac. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: samoderstrukcja -> samonaprawianie IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 15:12 moze niektore posty pisze lewą reką? i nie wie prawa reka co czyni lewa? (noco, hipotetycznie rozwazam tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: samoderstrukcja -> samonaprawianie 06.03.03, 15:16 a kto jest prawa a kto jest lewa? pytam w celarz porządkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: samoderstrukcja -> samonaprawianie IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 15:27 moze na zmianę zeby bylo sprawiedliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: samoderstrukcja -> samonaprawianie IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 15:27 moze na zmianę zeby bylo sprawiedliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen samowar 06.03.03, 16:13 to może po herbatce z okazji fajf o klok prawie że? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: samodzielnie 06.03.03, 16:19 samodzielnie mogę nastawić wodę na fajfową herbatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samolot Re: samozwaniec IP: *.acn.waw.pl 06.03.03, 17:05 skojarzyl mi sie z magdalena samozwaniec. a co? Odpowiedz Link Zgłoś