Gość: jaca IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 14:20 nie liczę marketów i filii urzędy miasta w fordonie!!! ALE to i tak śmieszne inwestycję BO akurat marketów to u nas dostatek!!!! CZEKAMY na INWESTYCJĘ aaaaa cierpliwość się NAM wszystkim KOŃCZY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacperek Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:27 Gdyby nic nie robił to byłoby dobrze ! On działa na szkodę miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.brda.net 10.02.05, 14:47 niby jak dziala na szkode torunczyku..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:57 Jednej rzeczy mu nie wybaczę - poparcia fuzji AM z UMK. Co do reszty nie wszystko udaje. Ale jego deklaracja była tutaj zupełnie zbędna. A z frazesów o pomocy już nic nie zostało. UMK przymierz się teraz do stowrzenia Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cOlo Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: 195.94.219.* 13.04.05, 10:26 > UMK przymierz się teraz do stowrzenia Politechniki. Na bazie niby czego? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
brathless na bazie trzeciego uniwersytetu w kraju 13.04.05, 10:29 na bazie trzeciego uniwersytetu w kraju a my...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er dombrowicz - co ty robisz dla maista ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:39 dombrowicz - co ty robisz dla maista ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:51 oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:52 miesiac - i dalej to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:46 Podróżuje i zwiedza świat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pierwszy watek nie pierwszy watek o Dombrowiczu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:51 nie pierwszy watek o Dombrowiczu: Bydgoszcz sie nie rozwija.Dombrowicz musi odejść!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=16282517 Dombrowicz niszczy Bydgoszcz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20431399 co sie dzieje z "elitami" bydgoskimi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=18255365 DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20455696 Ignorancja Dombrowicza? Czy sabotaż? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20960811 Odpowiedz Link Zgłoś
wilman Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! 24.03.05, 15:05 i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda a tramwaj do Fordonu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:19 a tramwaj do Fordonu? a szkoly w Fordonie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dombr. dziwisz sie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:13 dziwisz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Psioczyć trzeba - milczenie w tym wypadku nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:40 Psioczyć trzeba - milczenie w tym wypadku nie jest złotem ! To jest człowiek pracujący na rzecz 400 tysięcznego miasta. Mieszkańcy mają prawo otwarcie mówić co im się podoba w pracy prezydenta a co nie. Warto w tym miejscu wspomnieć o dziwnej zmowie milczenia gazet w Bydgoszczy... czyżby komuś zależało aby taki kulawy prezydent psuł miasto ??? To właśnie gazety powinny w sposób konstruktywny krytykować złą politykę miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian załosny kmiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:35 załosny kmiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezydent Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:11 O, wypraszam to sobie! Jak to? Ja nic nie robię? A kto siedzi na tapczanie? A kto zjadł pierwsze śniadanie? A kto dzisiaj pluł i łapał? A kto się w głowę podrapał? A kto dziś zgubił kalosze? O - o! Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:36 nadal niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads a co ma robic -kase bierze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:29 a co ma robic -kase bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:46 nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh a jeszcze chce pozostac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:39 a jeszcze chce pozostac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as a moze chce ale mu przeszkadzaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:38 a moze chce ale mu przeszkadzaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Blotniak to co się aktualnie dzieje , to tragedia miasta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:34 Jeżeli porównamy zaangażowanie się pracą naszych prezydentów ,to myslę że Torun ma lepsze wyniki gospodarcze.Jestem z B-czy, ale to co się aktualnie dzieje , to tragedia miasta. Prosta sprawa przebudowy ronda i mostu pomorskiego.Jeżeli mamy sie czym chwalić ,to jest to pomyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
mavellis Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! 01.05.05, 15:20 docencie go chociaz za uniwerek na AB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezydent Re: DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:09 Przepraszam! A tranu nie piłem? A uszu dzisiaj nie myłem? A nie urwałem guzika? A nie pokazałem języka? A nie chodziłem się strzyc? To wszystko nazywa się nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Drogi, drogi, drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:31 Juz nie chodzi o jakies osiedlowe, ale w centrum miasta jest tragedia. Kazda ulica to setki dziur, troche połatanych i tam gdzie były łaty - dziury x 3. Ta inwestycja przy rondzie pomorskim gdyby byla robiona przez prywatnego wlasciciela trawalaby polowe krocej. czekam na zmiany w ZDMIK - jak nie, ja nie glosuje na Dombrowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia a kto zagłosuje? zartujesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 17:34 a kto zagłosuje? zartujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjj nie pierwszy to watek o Dombrowiczu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:11 nie pierwszy to watek o Dombrowiczu: Bydgoszcz sie nie rozwija.Dombrowicz musi odejść!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=16282517 Dombrowicz niszczy Bydgoszcz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20431399 co sie dzieje z "elitami" bydgoskimi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=18255365 DOMBROWICZ--TY NIC NIE ROBISZ!!!!!!!!!!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20455696 Ignorancja Dombrowicza? Czy sabotaż? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20960811 czy pasuje - Konstanty Szczota Dombrowicz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23330322 Dombrowicz powołuje "koordynatora" ds. pielgrzymek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=22223370 Dombrowicz nas oszukał z tą Apelacją !!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=20848458 Po co się pienicie na Dąbrowicza??on ma to w nosie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=22714567 Dombrowicz, kończ waść, wstydu oszczędż! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23377589 afera ze szczotka klozetową: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=18099807 olewanie opery: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23310390 Gdzie był prezydent Dombrowicz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23156483 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd To co sie teraz dzieje w Bydgoszczy to kpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:19 To co sie teraz dzieje w Bydgoszczy to kpina prezydenta z mieszkańców miasta!! Gdzie są te wszystkie obiecane inwestycje?? - zamykają Tor-Byd - Zawiszy grozi upadek - podobnie Polonii - wyspa młynska jakos nie pieknieje przez 4 lata - gdzie mostki na Brdzie w wenecji ??? - uniwerka nie ma - politechniki nie ma - MZK grozi bankructwo (nierealna spłata 8 mln kredytu do 2005) - plany rewitalizacji blokowisk pozostaja na papierze - zgłaszamy ZERO wniosków o dofinnasowanie dróg w 2003 i 2004 - opere konczymy już 35 lat - AM nam ucieka do Torunia - teologia nam ucieka do Poznania - gdzie nowe wylotówki z miasta? - gdzie aquapark? - o aferach na AB nie wspomnę.... - nie stac nas na zrobienie planu sieci MZK? - mostki nad Brda - rewitalizacja Wyspy Młyńskiej - całkowite zadaszenie stadionu Zawiszy - Most przez Brdę na wysokości PKSu - drugi most drogowy koło mostu Kazimierza Wielkiego + tramwajowy - estakada i węzeł drogowy Zaświat - węzeł wschodni - park technologiczny koło Zachemu - linia tramwajowa do dworca PKP - linia tramwajowa wzdłóż Kujawskiej na Zbożowy Rynek - tunel pod ulicą Kruszwicką( wjazd podziemny do Geanta) - linia tramwajowa do Fordonu - nowy budynek Archiwum Państwowego na Kurpińskiego - krematorium na cmentarzu na Wiślanej - terminal cargo na lotnisku - IKEA - Carrefour na Glinkach - Media Markt - Uniwersytet - przystanie dla jachtów wzdłóż rzeki i hotel dla żeglarzy na Miedzyniu - Aquapark - dlaczego BTBS nie buduje żadnego bloku?? Prosze mi powiedzieć co Dombrowicz zrobił dla miasta w ciągu swej kadencji do tej pory....NIC!! tylko obiecuje !! Nienawidze Dombrowicza za to, że próżnuje i przez niego miasto wiele traci....zero wniosków o dofinansowanie z Uni Europejskiej!! On kpi sobie z Bydgoszczan!! Może już najwyższa pora aby powiedzieć mu DOWIDZENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: To co sie teraz dzieje w Bydgoszczy to kpina 03.05.05, 18:59 Zlikwidowałbym szkołę, którą skończyłeś... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcisło podobno dostał kasę z UE na 50 stanowisk komputero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:02 podobno dostał kasę z UE na 50 stanowisk komputerowych, a nie stworzył żadnego i są tyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajuinia Re: zegnaj IP: *.tvgawex.pl 13.05.05, 23:45 No cóż pam Dombrowicz skusił swoich wyborców jabłuszkiem jak Ewa Adama w raju i niech teraz nie narzekają.Daliscie sie namówić do grzechu.Ja głosowałam na Jasiakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
brathless Re: zegnaj 18.05.05, 19:01 Gość portalu: kajuinia napisał(a): > No cóż pam Dombrowicz skusił swoich wyborców jabłuszkiem jak Ewa Adama w raju i > > niech teraz nie narzekają.Daliscie sie namówić do grzechu.Ja głosowałam na > Jasiakiewicza. nie zgrzeszylas? Odpowiedz Link Zgłoś