Dodaj do ulubionych

Żużlowa ekstraliga w komplecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:30
kolejni szmaciaze uciekli od dlugow. banda szmaciazy i oszustow !! precz z
gdanskiem z ekstraligi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: iks Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 06:41
      Calkowicie sie z toba zgadzam. Ja na mecz z Gdanskiem nie pojde napewno jeszcze
      z 1 powodu: znow przyjada z 3miasta bandyci, co mowia o sobie za sa kibicami.
      Wszystkie porzadne kluby, a w zasadzie ich kibice powinni pokazac jak traktuja
      oszustow i bandytow: zbojkotowac mecze z Gdanskiem. Jak poszczegolnym klubom
      przyjdzie odjechac mecz przy pustych trybunach zobacza, ile kosztuje glosowanie
      za zlodziejami.
      • Gość: abc Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:50
        precz !patrz:Polonia B-szcz a BTŻ jelopy czyzby to inny manewr!
        • Gość: normalny Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:40
          dokladnie taki manewr zrobila polonia rok temu.uwazam ze jesli pzrejmuje sie
          dlugi sekcji to wszystko jest ok.
          niby dlaczego zuzlowcy maja placic za dlugi np judokow albo tenisistow?
          ja popieram wybrzeze chociaz zgadzam sie ze maja najgorszych kibicow w lidze...
          pozdrawiam
        • Gość: normalny1 Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:42
          1dokladnie taki manewr zrobila polonia rok temu.uwazam ze jesli pzrejmuje sie
          dlugi sekcji to wszystko jest ok.
          niby dlaczego zuzlowcy maja placic za dlugi np judokow albo tenisistow?
          ja popieram wybrzeze chociaz zgadzam sie ze maja najgorszych kibicow w lidze...
          pozdrawiam
      • Gość: Iks pedałem! Antyiksowiec IP: *.iweb.pl 10.03.05, 15:10
        Iks. Spadaj pedale! Niechodź sobie. Mam cie w dupie! :) Niebedziesz mi mowil czy
        mam chodzic czy nie! Pajac.
    • Gość: Kubi Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 10.03.05, 14:02
      kolejni szmaciaze uciekli od dlugow. banda szmaciazy i oszustow !! precz z
      gdanskiem z ekstraligi!!!

Dobrze to ujal Cebula!Kolejni szmaciarze,pierwszymi byla Polonia i BTZ!!!Jesli
      wam sie nie podoba manewr wlodarzy z Gdanske zbojkotujcie BTZ i nie chodzcie na
      lige w Bydgoszczy...
      A kibice z Gdanska to inna historia...
      • Gość: Wybrzeze Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: 62.111.250.* 11.03.05, 07:35
        Cebula ty buraku jeden zobaczysz jak Twój klub zacznie mieć kłopoty bo prezes
        narobi bałaganu wtedy szmaciarzu zobaczysz jak to jest a teraz zamknij dziubek
        łosiu jeden!!!
    • Gość: Gibski Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:41
      od Polonii Btż to zdaleka cioty je..e a ty "wybrzeże" ru.. sie ze swoja stara
      albo ze starym hehe pozdro dla ziomkow z Bydzi :)
      • Gość: jarek Gdansk Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:52
        co wy buraki bydgoskie,wiecie o kibicowaniu
    • Gość: TZGBTŚ Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:50
      odezwali się uczciwi znad brdy-burasy!
    • Gość: RO Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:20
      wy pały z bydgoszcz wara od WYBRZEZA
    • Gość: NNawidzeBydłoszczy Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:06
      żużel nie dla bydłoszczy
      • Gość: Lechia + Lotos Walić Bydoszcz IP: *.chello.pl 12.03.05, 13:25
        Czego wy chcecie od kibiców z gdańska przeciez ich jest najwiecej zobaczycie
        ile bedzie na pierwszym meczu z Qrwami
        • Gość: Masa Re: Walić Bydoszcz IP: *.uwoj.bydgoszcz.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 14.03.05, 10:39
          Śmieszny jesteś gościu!!! Lepiej weź się za zbieranie bursztynów albo łowienie
          ryb w Bałtyku bo do żużla się nie nadajesz. Prostactwo precz od żużla!!!
    • Gość: kly A czego się spodziewaliście po tym milicyjno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:03
      ubeckim klubie. Obrali sobie nazwę Gwardia, pewnie wąsaty towarzysz nawiazuje
      do bliskich sobie tradycji. Ten klub przez całą swą historię sponsorowało MSW
      lub komuna, Majonez szef MSW to tylko jeden z przykładów. Długów też się
      pozbywają w komunistycznym stylu - metodą wałka.
      • Gość: master i kto to mówi IP: *.sm-rozstaje.pl 13.03.05, 14:12
        Bydgoszcz robotnicze miasto w którym od zawsze wybory wygrywała "najuczciwsza i
        najmądrzejsza" partia SLD.
        Obok w Toruniu mieszkańcy nie byli tacy głupi i nie dawali nabierać się na sld-
        owskie mrzonki, ale oni mają uniwerek i mieli gdzie ludzi wykształcić bu ha ha
        • Gość: KibicP. Cos ty sie tak Bydgoszczy uczepil??? IP: *.177.224.157.adsl.snet.net 14.03.05, 04:46
          I co w Toruniu uniwerek maja??? No super - tyle,ze roboty brak i ludzie
          przyjezdzaja do Bydzi harowac... Tak nawiasem mowiac to uniwerek w miescie nie
          jest jedynym celem danego miasta i nic nie oznacza, liczy sie ekonomia.
    • Gość: GOŚĆ Re: Żużlowa ekstraliga w komplecie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.03.05, 17:06
      mysle że wjebiecie im i to nieźle może to ostudzi ich zamiary na e-lige bo bajer będzie jeździł równo cały sezon same {o,o,o,o,o}pewniak to morze ich obcokrajowiec bo chrzan poewie nie błyśnie no może kostek a reszta tak jak reszta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka